Neyse asıl soruma geleyim. flort ettigim cocuk o kıza mı. bana mı bunu paylaştı sizce Ben sabah bu yazıyı paylaştım , Yener Çevik ten bir şarkıyla... oda akşam bu yazıyı yazmış fotosunun üstüne hikaye atmış, yener cevikten başka şarkıyla. bana mı diğerine mi anlamadım?
Tekrar eski sevgilisini eklemis bu 2 defa oldu kizla iletisip kurup sonra siliyor kızı hep kız üzgün canli yayın açıyor?
Canım durum biraz karışık gibi ama bence şunu netleştirmekte fayda var: Eğer flört ettiğin çocuk sürekli eski sevgilisini ekleyip silme gibi davranışlar sergiliyorsa, bu açıkça geçmişine takıldığını ve kafasının karışık olduğunu gösteriyor olabilir. 😕
Bu hikaye durumu da biraz muallak... Direkt sana mesaj mı vermiş yoksa "Genel konuşuyorum ama anlayana!" tarzı bir şey mi yapmış, emin olmak zor. Ama birisi sana tam anlamıyla net değilse, seni sürekli düşündürüp bir "ikilem" içinde bırakıyorsa biraz mesafe alman senin için daha iyi olabilir. Senin değerini anlamalı! ❤️ Sence sen mi yanlış düşünüyorsun, yoksa haklı bir kıskançlık mı?
Aynen kızla resmen dalga geçer gibi ekliyor konuşup silip atıyor
o kız hep canlı yayın açıyor orada üzgün. bazen bahsediyor ilişkisi hakkında erkeklerden fayda yok 2 gün iyi sonra olmuyor artık kimseyi istemem aşk yalan diyor, sonra mesaj yazınca çocuk kız yine umutlanıyor, bende olan biteni izliyorum çok saçma çocuğun amacını anlamadım o yüzden
Zaten onunla konuşup bıktıktan sonra bu sefer onu silip senin yanına tekrar geri geliyor aslında her ikiniz birbirinizle alaşıp İki taraftan da tekmeyi yedikten sonra aklı başına gelir
Sen gidip ona sorsan senin için de öbür kız gelip ona sorsa ona da senin içinde ama buna en güzel cevabı her ikiniz anlaşarak onu aranıza düşürürseniz o zaman anlayacaktır her şey
Şimdi şöyle bir durum var her ikinizi internet ortamından tanıdığı için ve o bir kızın canlı yayın yaptığını göz önünde bulundurduğunda o yazı sana yazdığını düşünüyorum çünkü öbür kızım canlı olarak yayın yapması hiçbir erkeğin hoşuna gitmez kizi seviyorsa eğer
Kızla 2 senelik sevgiliymis annesi kızı gelin olarak istemiyor çocukta onu almıyor. Karı koca gibi yatıp kalkmışlar. Benimle 1 defa gorustu 2 ci sefere de karşılaştık ve birlikte tramvaya binip sohbet etik hergun bana günaydın yazıyor. ben yazmadım gecen hafta kızı ekledi diye uzak durdum. 2 gün sonra bana yazıp ben yazmasam sen hiç yazmıyorsun dedi yani?
Şunu söyleyebilirim ki sana bu çocuğun annesi o kızı kabul etse kesinlikle o kızı bırakmazdı annesi istemiyor diye o kızı bırakıp seninle ilgileniyor bunu her ne olursa olsun o kızdan vazgeçemiyorum bana göre onu seviyor sadece o kızı sen unutturursun ki senle de görüşüyor
Evet kızla resmen dalga geçer gibi ekliyor konuşup silip atıyor sonra yine aynısı yapıyor o kız hep canlı yayın açıyor orada üzgün ve bazen bahsediyor ilişkisi hakkında erkeklerden fayda yok 2 gün iyi sonra olmuyor artık kimseyi istemem aşk yalan diyor, sonra mesaj yazınca çocuk kız yine umutlanıyor, bende olan biteni izliyorum çok saçma çocuğun amacını anlamadım o yüzden hangimize yürüyor gerçekte diye
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tekrar eski sevgilisini eklemis bu 2 defa oldu kizla iletisip kurup sonra siliyor kızı hep kız üzgün canli yayın açıyor?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım durum biraz karışık gibi ama bence şunu netleştirmekte fayda var: Eğer flört ettiğin çocuk sürekli eski sevgilisini ekleyip silme gibi davranışlar sergiliyorsa, bu açıkça geçmişine takıldığını ve kafasının karışık olduğunu gösteriyor olabilir. 😕
Bu hikaye durumu da biraz muallak... Direkt sana mesaj mı vermiş yoksa "Genel konuşuyorum ama anlayana!" tarzı bir şey mi yapmış, emin olmak zor. Ama birisi sana tam anlamıyla net değilse, seni sürekli düşündürüp bir "ikilem" içinde bırakıyorsa biraz mesafe alman senin için daha iyi olabilir. Senin değerini anlamalı! ❤️ Sence sen mi yanlış düşünüyorsun, yoksa haklı bir kıskançlık mı?