Eski sevgilinizin akrabalarını takip eder misiniz takip ettiğiniz zaman neden edersiniz babasının kuzen çocuklarını filan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır etmem.
Bu neden ediyor peki
Deminki sorunuzada cevapladımda ilişkiniz gizli miydi yani sağa sola yaysa babanız duysa bi sıkıntı çıkar mı nasıl ayrılmıştınız toksik miydi ilişki
Ayrılan bendim aileler duymuştu yüzük takicak idik ailesinden dolayı babam vermedii çocuk da sorun yoktu aynı köydeniz ayrıldıktan aradan zaman geçti akrabam olan abiyi takip etti kendisi de snapten istek attı eximle takiplesince
O zaman demekki herhangi bir size zarar verecek amacı olamaz sadece unutamamıştır belki bi şekilde yakınlaşmaya uğraşıyordur
Kendisi gelip istek atsın instama kendisiyle takiplesmiyoruz ama bisiler olucak picligine bişi yapcak
Benim ailemdeki yakın olan kişileri takip ediyor
Birşeyler yapabileceğini sanmıyorum zaten herşeyi biliyormuş aileniz sizi kötü duruma düşüremez ancak serseri diyebileceğimiz türde bi elemansa vazgeçmeyebilir
Eleman daha da olmaz silip attı demiş benim için bitti benim için filan ayrılan benim çünkü
O zaman tesadüf olabilir mi ki aynı köydenseniz belki kuzeninle takılıyorlardır
Hayır be tesadüf olamaz önceden takip etmediği kişileri şimdi ediyor peki o takip ettiği kişiyle ben instgramdan takipleşmiyorum adam neden snapten istek attı banaaa? Bu da mı tesadüf
Bi araya geliyorlar mıdır senin kuzeninle ikisi arkadaşlarsa kendi aralarında illaki senin üzerinden muhabbet açmışlardır kendisi istek atmayı gururuna yediremez önceden benim için bitti falan tarzı şeyler söylediğinden ötürü belki son kez bu şekilde bi şansını deniyordur kuzenin üzerinden
Babamın kuzenlerinin çocukları takip ettiği kişiler kendileri ve o takip ettiği kişilerle takılmışliklari yok maalesef bizden taraf akrabalarımı bilirim zaten o takip ettiği kişilerle ben takipleşmiyorum kendisi takip ediyor ben sadece fake hesabım üzerinden görüp stalkladim onu takip ettiğini filan akrabalarımı ve de o takip ettiği kişilerden birisi snapten istek attı birisi
Hayir tabiki niye ediyim
Benim eski sevgilim niye takip ediyor ayrılan bendim ama benim akrabam ne alaka aynı koydeniz ben ayrıldıkdan etti aradan zaman geçince
Seni onların vasitasiyla stalkluyor olabilir
Takip ettiği kişileri instgramdan takip etmiyorum
Ve de takip ettiği akrabam olan bir kişi Snap adresimi nasıl buldu bilmiyorum ama çocuk snapten istek attı
İste amacina ulasmis
Nasıl yanii
İste akrabalarin vasitasiyla seni bulup eklemis?
Hayır akrabam olan çocuk ekledi eski sevgilim değil bu akrabam olan çocuk onla takipleşince eski sevgilimle yanii akrabam olan çocuk snapten istek attı
Hee kendisine sorsana neden atmis
Hayatta etmem hepsini engellerim
Benim eski sevgilim niye takip ediyor ayrılan bendim ama benim akrabam ne alaka aynı koydeniz ben ayrıldıkdan etti aradan zaman geçince
Belki seni onlarin hikayesinde görme ihtimali oldugunu düşündüğü icin vs
Ama onlarla takipleşiyorum ki takip ettigi kişilerle instadan sadece büyük halamın torununu takip etti kendisi 1 hafta sonra akrabam olan çocuk bana snapten istek attı
Tanismadiysam hayir
Takip etmem