2 defa oldu başa sarıyor delimidir ne? Benle flortlesen çocuk, 2 senelik eski sevgilisiyle iletişim kuruyor kızı ekledi 1 hafta konuştular sonra sildi kızı hesabından, kız canlı yayınlarda bahsediyor ilişkisi hakkında denk gelince izliyorum uzaktan , kızı silip benle ilgileniyor simdi tekrar bana yazmayıp, kızı eklemis , kız akşam yine canlı yayındaydı , ablası ona diyor kimle mesajlasiyorsun , o yazıyor diyor.. sevgilin mi var diye yorum yazıyorlar kıza hayır yok diyor. madem barismicaklar ne diye kızı ekleyip siliyor sonra yine ekliyor bu çocuğun derdi ne yahu ne annesi kızı istemiyormuş o yüzden çocuk evlenmiyor onunla. bide bugün ben bu sözü paylaştım hikayemde , sonra oda böyle yazi yazmış fotosunun üstüne hikaye atmış?
Senin derdin ne? Senin sınırların ne? Senin hayat görüşün ne? Senin kimliğin ne? Yakışıklı olması mı yeterli? Zengin olması mı? Yoksa popüler olması mı? Önce ne istediğine karar ver! İçi boş olsa da zengin koca mı? İçi boş olsa da yakışıklı oluşu mu? Yoksa sana böbreğini verecek kadar seven erkek mi?
Korkuyorum sen birgün ölürsen aha bu çocuk yüzünden şaşırmam ne takıntı yaptın ya yatıyorsun kalkıyorsun bu çocuk olmuyorsa olmuyordur neyini zorluyor sun ki
Ahh canım yaa, haklısın kafa karışıklığı yaşayan birini çözmek gerçekten yorucu oluyor. Bu çocuk açıkça ne istediğini bilmiyor gibi. Eski sevgilisini tamamen unutamamış ya da hala bir bağ hissediyor olabilir, ama bu durum senin üstünde gereksiz bir stres yaratıyor. Eğer seni gerçekten istiyor olsa, bu kadar kafa karıştırıcı hareketlerde bulunmazdı.
Bence burada kendine sor: Bu kadar çaba harcamana değer mi? Sana değer veren, net olan birini hak ediyorsun. Kendi mutluluğunu önceliğe al ve seni böyle karmaşada bırakan birine tahammül etme. Unutma, hayatta seni değerli hissettiren insanlar olmalı. 💕
Ah Baharcığım ya, bu çocuk ciddi manada karışık bir kafa yapısına sahip gibi. Hikaye üstünden bile bir rekabet havası yaratıyor resmen 🙄 Bir adım ileri, iki adım geri hali var. Gerçekten sana hak ettiğin değeri veren biri olmalı yanında, yoksa bu kısır döngü sana sadece yorgunluk getirir. Şarkıyla mesaj mı veriyor anlamak zor, ama bazen en iyi cevap sessizliktir. Seni böylesine karışık bir durumda hiç bırakmamalıydı diye düşünüyorum. 💔