Iyyy bu yaşayan kanser hücresi cümle kurmayı bilmiyo mu ya sürekli tek tek atmış okurken sinirim bozuldu. Gerçi senin de aşağı kalır yanın yokmuş ne ise başladım artık. Trip atacağı ne var anlamadım bence çocuk seni sallamıyo sadece
Olabilir, burada süreklilikten bahsediyoruz özel sohbetteki tavrından. Baksa nolur sana davrandığı şekle bak çok meşgul biri herhalde sürekli yok olduğuna göre🙄
Yanında abisi kardeşi varken seninle niye konuşamasın ki? Tanımadan kimsenin günahını almayalım sadece attığın ekran görüntülerine bakarak evli olma ihtimalinden şüphe duyulabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açtı hasta öksürüyor ve gerçekten erkek sesleri var içerde abisi konuşuyordu
Çocuk musun ya kanka ne alaka sevgiline kanka mı diyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim değil yakında tanıştık daha Mesala ben ona 8 sat cevap vermiyorum hikaye atiyorum hemen yazıyor yine bana ama şu an böyle davrandı kanka deyince iyi geceler dedi
Cidden soruyormusun aramamissin yazmamissin ister yazar ister ararım istemiyorsan yazmam çocuk oyuncağı mi bu adam da der hakkı olarak bu ya beni sevmiyor ayrılmak istiyor ya aldatıyor
Sevgili değilsin buddy değilsin aşkımı konusuyorsun o nasıl oluyor o bence öyle görmüyor o zaman ki kanka diye tribe bağlıyorsa görmediği kesin zaten yani bunları bile bile de bir şey değiliz deme bence
Ya çocukla yazisiyoruz bı defa da görüntülü konuştuk beni beğendiğini istediğini söyledi ama ben istediğim kişinin herşeyini bilmek ve görmek istiyorum dedi bana ısrarla bende ne demek istiyorsun benimle senden olmaz senin beklentilerin farklı galiba benim farklı dedim sonra hep aşkım hayatım falan diyor mesajlarda ben akşam kanka yazdım diye iyi geceler dedi bana
Meselq geçen akşam napiyon yazdı bende arkdaslarla oturuyorum dedim gece sat 1 di sat 2 de daha oturuyormusun dedi sordu merak edip ondan önceki günde ben tiktoka video atmıştım bı şarkıyla benim o diye ona sevgi emojisi göndermiş akşam erkek kuzenimle hikaye paylaştım kim bu diye sordu?
Hoşlanma degikde can sikintisini giderecek arada seviscek birini bulamadiginda kendisini tatmin etmesini sağlayacak ileride yurtdışında yaşamasını sağlayacak biri olarak goruyor