ben daha kpss calisiyorm o iste calisiyor. ilk basta benle ciddi gibiydi atanmadan da bnmle evlenmeye hazirdi. köyden yetismis iste dinine duskun aslnda bnde oyleyim yani zina yapmadim bu zaman kadar sevglm vs ortamim da olmadi. ama sonra iste konustuk felan bu iste mağlum konulardan acti. megersem benim tepkimi olcuyormus!😅. ben sonradan anladm. ilk basta ne istedigimizi bilmeliyiz diye yumusatarak konuyu acti. agizdan olur mu ters iliski olur mu. gunde kac kez birlikte olmaliyiz felan. bende bu olur bu olmaz diye yanit verdim. ama genelde evlndkten sonra olur dedm. foto felan istedi. normalde ben acik giyinen biri degilim ama ona taytli dar seyler attim... gibi. onunda akli kaydi iste. sonra sohbet beni r ahatlatsana felana dondu. sonra dediki sen bunlari yapabilrn birisin neden bana kiziyorsun felan dedi. cok yanlis anlasildim. sonra dedim ki sen bana ilk basta ciddi yaklasiyordun Şu an bana oyle yaklasmiyorsun felan dedim. o da saygi duyarim dedi hicbir sey aciklamadi. biraz tartistik sonra da bitirdim.
şey ben onu unatamiyorum😅kocam olmasini istiyorum. atandiktan sonra sizce onunla evlenebilir miyim bni aldatir mi yoksa mutsuz mu olurum. o 30 ben 24 yasindayim. bni tatmin edebilir mi ilerki yaslarda. bana deger verir mi. sizce bu konusmalardan sonra döner mi? beni basit olarak mi goruyor ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer