Ben Amerika’da yaşamak isteyen biriyim bunun için de 3 senedir greencarda başvuruyorum mesela bu ülkede bir geleceğim yok ve olamaz da çünkü
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha daha fazla istiyorum artık, gerçi bu saatten sonra çıksa onlara asla söylemem bile o ayrı
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha daha fazla istiyorum artık, gerçi bu saatten sonra çıksa onlara asla söylemem bile o ayrı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende boyleydim 3 senedir boşuna uğraşıyorsun... Ben 7 ay çalışıp biriktirdigim parayla dil okuluna gelip burada kaldım...
Maalesef yedi ay çalışılan parayla dil okuluna gidiliyor şu anki kurla bir de orada kalıcı değilsin maalesef yani kesin çözüm Green kart ne yazıkki
Dil okulun bitti keşke bildiğinizi yapmasaniz 4 yıldır burdayım ben ayrıca dil okulları Şu an 90 k falan asgari ücretle hesap yapabilirsiniz
Ne 90k sı dalga mı geçiyorsun dolar 30 tl. Dubai dil kursu bile geçen sene 6 bin dolardı ahahahhaa
En kötüsü o şekil de buranın en kötüsü en ucuz zaten farkindaysan. Amacın dil okulu değil oraya gitmek olduğu için öyle dedim
Ne diyim o zaman bi 10 sene daha uğraş kartla ben yardımcı olmak istedim
Gc çıkması imkansız gibi bir şey Şu an 00.1 şansın ayrıca çıksa da vize röportajı sırası vermiyorlar
Vize röportajı kdjdjjffk o kadar bilgisizimiz ki sıra vermiyorlarmış kanka bahsettiğin şey sana çıkan numarayla alakalı hey Allahım ya çıksa numaramın kaç olacağını nerden biliyorsun? Bir de imkansız gibi bişi yazmış aynen çıkanlara da imkansız ama çıkıyor..
Sana çıksada gidemezsin 5 binleri alıyorlar daha bu ay sıra numarası ayrıca benden iyi süreci bilmiyorsun
HAHAHAHHSHDJSHS BAYA GÜLDÜM
Allah sana beyin versin
orada is bulman alisman, ailenden, memleketinden uzakta yasaman.. surec ve zorluklari var
Hahhhahajha ne ailesi memleketi ya hangisi umrumda aw
tamam sen s g 😉
İnşallah sana çıkar da arkadaşın zortt olur kızz
Gerçekten inanılmaz. Hayır çekiliş yani gidip kendileri de başvursun hatta birine ben söylemiştim başvurmamıştı. Ee derdiniz ne o zaman? Hatta birisi şey demişti yurtdışına gitsem iş garanti mi dkfkkf burada 30 bine kamuda çalışan tip söylüyor bunu. Ulan mesele sadece iş mi? Sosyal hayat yaşam kalitesi alım gücü? Gitmeyi en çok isteyen ama o gücü kendisinde göremeyen insanlar bunlar. Bi de bana çıkmadan yapılan muamele bu bi de çıksa ne olacak acaba