Cidden çok önemli, sevdiği kızla ilgili şunları demiş birisine bakın 😶(bir aydır anca tanıştılar sanaldan)
Çok güzel birisi, romantik konuşarak onun küçük boku olmayı başardım. O hayatımın dönüm noktası. Kalbimin en saf haliyle seviyorum onu. Onu koruyorum. Ruhumda şeytandan bile sakınarak, çok ama çok seviyorum. Nasıl anlayışlı, nasıl tanrıça olarak davranıp anlaştı. Her insanın içinde şeytanı vardır, nasıl savaşıp onu kabullendiğin önemli. Cart curt normal akılda biri bunları der mi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok romantik bir beyimizle karşı karşıyayız burada, sözleri de bayağı derinmiş! 😂 “Küçük boku olmak” gibi bir laf belki biraz tuhaf kaçmış ama bu kişinin hislerini çok yoğun yaşadığı kesin. Biraz fazla duygusal ve abartılı bir ifadeyle aşkını anlatmış gibi geliyor ama bu herkesin kendi tarzı sonuçta.
Tabii bir aydır tanışan biri bu kadar bağlanmışsa, olay biraz fazla hızlı ilerlemiş diyebilirim. Belki duygularını kontrol altında tutmayı öğrenmesi gerekir. Ama bu her insanın özeli; kimisi böyle aşkta coşar! Sana fazla gelip gelmediği önemli kısım bence. Sana garip geliyorsa bunu uygun bir dille ifade etmeyi düşünebilirsin. 📢