Bu soruyu gorunce eski sevgilim aklima geldi ya cocuk kitarist filan okulun kuuluydu ama bir o kadarda cirkindi ben de nasil hoslandiysam baya seviyodum egleniyoduk falan yemek yerken agzimizi acmak olsun acik bufe biryere gidip gorgusuz gibi tabagi sonuna kadar doldurup rezil olmak mi olsun her turlu malligi yapiyoduk akakakturlule dedigin gibi kizlar var. Tipe gore sevgili yapan insanlari anlamiyorum ya amac o sevgiliyi koluna takip millete hava atmak mi yoksa adam gibi mutlu eglenceli bir iliski mi ilk buna karar verilmeli
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes bakmam der ama bakar istemeden dış görünüşe.. herkesin zevki vardır.. bende bakarım ama bu benim ikinci baktığım bişey mesela. Önce şerefine, duygularına kişiliğe bakarım. Yakışıklılık gelip geçici.. önemli olan tipi değil ki seni nasıl hissettirdiği :)
02 Yorumla- +1 yıl
:) :)
yok oyle , kızzlar yakışıklı görünce hemen yavsıyorlar. konuşma şekilleri değişiyor. yumuşuyorlar. bizzat çok yaşadım. bazılarıda asırı ağırdan satarlar kendilerini. hoşlandığını caktırmamaya calısırlar. türk kızlarının ortası yok malesef. ama mesela bazı avrupa ulkelerinde kızlar cok ilginçler, herşeyden önce yardımseverlik ön planda. ses tonları sabit ve özgüvenli, eğitim şekliyle ilgili birşey galiba.
01 Yorumla
Güldürme hocam beni :D. Kızlarımız öyle yakışıklı olmayan bir Çocuktan etkilense bile arkadaşlarına bu durumu açıklamaktan korktuğu için çocuğa yazık ediyorlar
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Dış güzellik tanımadığın birinde önemlidir bence. Mesela bir insan en çok karşı cinsten vakit geçirdiği insanla veya en çok eğlendiği bir insandan hoşlanır veya aşık olur eğer tanıdığın birinden hoşlanınan kızlar dış görüşünüşe önem vermez çünkü o karşısındakini tavrını beğendiği için hoşlanır ben en çok vakit geçirdiğim insandan hoşlanırım dış görünüşe önem vermem ama çok vakit geçirdiğim insanda biraz tertipli düzenle temiz birisi olunca yetiyo zaten
11 Yorumladış görünüşünden ilişkinin başında etkilenirsin sadece, duyguları ve karakteri zamanla bağlar insanı. Sırf yakışıklı diye kimse sevilmez ya da sırf güzel diye kimse sevilmemeli. Sevmek bu değil zaten. Ne kadar yakışıklı olursa olsun sevmediğim özelliklere sahipse gözümden düşüyo karşımdaki. Zaten ne diye kasıyosunuz bu kadar :D 60 yaşında hepimiz buruş buruş olucaz :d
131 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=yDlwD2TJsUw yalan mı :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=iS5e-PINWtY şaşkın al bakalım bunu :)
Kendinizi boyle kandirmayin. Artik sadece mutluluga bakiyoruz. Mantikli konusabilir kulturlu anlayisli ilgili gibi ozellikler ariyoruz. Birini gercekten sever deger verirsen kiz hayir diyemez sana. Ben ve bir cok arkadasim tipe onem vermiyoruz. Haatta artik bu yakisikli bundan adam olmaz gibi konusmalar donmeye basladi. Siz daha avantajlisiniz. Bol bol dua et emin ol sende biriyle mutlu olursun ☺
27 Yorumla- +1 yıl
Artık tipsiz olduğumuz için övünebiliriz yani :D
- +1 yıl
Sacma gelebilir belki ama kulturlu olun. Bol kitap okuyabilirsiniz bunun icin. Her ortama ayak uydurun. bir sekilde bir bayan bisey istediginde yardimci olabilirsiniz. Sizin yaninizda guvende hissetsin. Sahiplenin. İlgi gosterin. Ama yilisik olmadan. Atiyorum bir kizdan hoslandin ona ben senden hoslaniyorum deme. Once birlikte zaman gecirip eglenmeye calis. Muhabbet kur. Zamanla sevgini belli et. Bu sizi diger erkeklerden farkli kilabilir.
+1 yılŞimdi önem vermem diyen kızlarımız olacaktır. Lakin bunlar kimbilir hangi yakışıklılar için ehuehue diye gözyaşı döken kızlardır. Yakışıklılık bir kriterdir ancak ne tek kriterdir ne ilk kriter. Benim için durum bu. İnsaniyet , vicdan bunlardan daha önemlidir çok takılmamak gerek.
03 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak insanlarin dış görünüsleri hakkında yorum yapmayı sevmiyorum. Ama kendinizi tipsiz buluyorsanız bu sadece takıntı kafanızai bosa mesgul etmeyin yani.
elmas ve komur içlerinde aynı atomları içerir ama bu atomların dizilimidir değerlerini belirleyen. sana onerim karakter tespihine hep iyi boncukları dizmendir.. tevazu tefekkur
10 Yorumla
+1 yılya dıs guzelliğe herkes önem veriyor da şu önemli içi güzel olmayanın dışına s*çayım. aldığın meyveyı dısına bakarak alıp eve getırıp kestıgınde ıcı curuk cıktıgında '' olsun dısı cok guzel '' dıyıp yıyenlerden değilim bu demekki herşey dış güzelliği değil. içinin güzelliğini zaman gösterir sen dışına bakıp ön yargı ile düşünür o kişiye yaklaşmazsan onun içinin güzelliğini kusura bakma da b*k görürsün.(dış güzelliğe önem verenlere ithaf olunmuştur NOKTA.
09 Yorumla- +1 yıl
niçin?
- +1 yıl
o zaman tehlikeli değilim içim dışım bir diyelim ;)
- +1 yıl
:) sevindim senin adına.
- +1 yıl
şimdi bu mevzu böyle uzar rica ederim :))
Çok yakışıklı insanlar bana itici geliyor fazla egoist olduklarını düşünüyorum
33 YorumlaDış güzellik gelip geçicidir bence. Kötü bir olayda sonlanabilir. Ama karakter öyle bir şey değil. O yüzden dış görünüşe fazla önem vermemeye çalışıyorum.
21 Yorumla
+1 yılAkilliysa ve nasil davranmasi gerektigini biliyosa gulusude guzelse tipi cok geride kalir benim icin yani genel olarak iliskilerim de oyle oldu
016 Yorumla- +1 yıl
Kismet cikar bir gun karsina umarim her seyin tip oldugunu dusunmeyen kizlar.
- +1 yıl
Kaldi iste burdayim benim hoslandigim cocuklara bu ne ya bunu mu begendigin diyenler utansin :D @LimonNane
- +1 yıl
Zevk meselesi şu an diyen yok ama erkek arkadasimi ben begendikten sonra kimseye dusmez zaten derdi @LimonNane
- +1 yıl
Yok var 2 bucuk sene oldu hemde :) onu begeniyo cogu insan ama begenmeselerde benim umrumda olmaz demistim ahah. @limonnane
- +1 yıl
Limoncugum yapilacak birsey yok kader kismet :) @limonnane
Önem vermem diyen kızlarımıza diyeceğim. Uyuşturucu, kova çeken ya da dilenci kılıklı bir erkek gelse size duygularınız açsa ilk tepkinizin ne olacağını hepimiz biliyoruz. Bunlar hep palavere bırah bırah.
01 YorumlaDis gorunus 3. plan zeka dozunda oz guven... Fazla yakisikli olmasin. Bos kafa adama tahammul yok.
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Recep ustanın da dedigi gibi şimdi ruhlar aleminde yasamıyoruz. ama hersey degil elbette biyere kadar onub gecerliliği de
03 YorumlaDış görünüşten kasıt yakışıklılıksa bakmasamda olur. Ama bence dış görünüş çok şeyi barındırır bakım önemli temizlik önemli
11 Yorumla
+1 yılŞimdi iç ve dışı iyi ayırmak lazım. Dıştan kastımız kişisel bakımını aksatmayan da olabilir porselen makyaj yapan da olabilir. Bence önce ne istediğimizi iyi anlayalım ki ona göre hareket edelim.
07 Yorumla- +1 yıl
Çok açık konuştun bravo kardeşim.
- +1 yıl
Kıyasladığın iki kişi çok farklı ama şimdi reel düzlemden uzaklaşıyorsun. Al bakalım sana J Lo gibi 30 ünlünün asıl halleri. www.complex.com/.../jennifer-love-hewitt
Elbette doğal güzel olanlar var ama mevzuya çok farklı girmişin sen.
Ha kendi yorumuma gelecek olursak; elbette doğal güzellik insanların bence elinde olan bir şey değil ancak bazı bakımlar, kendine bakmalar insanın kendi elinde. Elinde olup da yapmayan zaten insan içine çıkmasın mümkünse çünkü kendisine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. Burada dediğimi de herkesin parası yok gibi anlamayın temiz olmak da bir bakımdır sevgili kardeşim. - +1 yıl
Biz de her zaman öyledir ama. Söylerken mangalda kül bırakmayız ama uygulamaya gelince herkes mangalda kül olur gider.
Olsn ama o kadarda degl ama boyu uzun ve spor yapsn
19 Yorumla
+1 yılKarakter her zaman baskın gelir, dış görünüş benim gözümde fazlasıyla önemsiz ama karakteri temiz insan da kalmadığı için sıfıra sıfır elde var sıfır durumu
03 Yorumla- +1 yıl
Maalesef "Karakterim iyi" nitelemesini kendinde yapmak egonun yumuşak halidir, ondan da kurtulmak gerekir.
+1 yılGerçekçi olacağım. kesinlikle dış görünüşe çok önem veririm. Onem vermiyorum diyen yalan söyler. Ilk etapta bu çok önemlidir. Sonrasına bakılır. :)
07 Yorumla- +1 yıl
Aklını kullanarak 😎
- +1 yıl
Meselâsi mi var. Zekasiyla kadını cezbedebilir. 😆
- +1 yıl
Kendimden örnek verecek bir durum yok. Genel olarak yazdım. Genelde bu böyledir. Dış görünüşü geri planda bırakacak alternatif nitelikler sozkonusudur.
+1 yılKizlar zaten onem vermiyor ki. Hic disari ciktiginda gormuyor musun kizlarin kollarindaki tonlarca tipsizi
02 Yorumla- +1 yıl
Aferin
arkadaşlarımın dış görünüşüne önem vermem , iç güzellik daha önemlidir. ama sevgilimde dış güzellik olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba
Neden olmasın onca insan var hepsinin de mi gözü kör olmuş doğruyu gören vardır elbet diye umuyorum05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKişilik önde gelir bir gün herkes anlayacak bun dış güzellik gelip geçici..
Cevap sahibi+1 yılO zaman kaybolucak ama dış güzellik ve birlikteliği o yürütemez.
Sevgi sadakat yoksa dış görünüş kaybolduğunda hersey bitmiş olur
+1 yılBnnn. Zerre kadar önem vermem yeter ki akıllı olsun ben akla bakarim
09 Yorumla- +1 yıl
Yalnız ukalaliktan hiç hoslanmam
- +1 yıl
Belki de ukalalikkk
- +1 yıl
Çirkin misin yani nedir bu durumm
- +1 yıl
Hahahaaaa çirkin deyince üzülüyor musunn
Bu sıkıntı özgüven eksikliğinden oluyor her zaman, dış görüntü önemli zarzavata benzeyen birisiyle kimse olmak istemez ama tipi çok iyi olup da konuştuğu zaman sıçan çok insan gördüm. Akıl olmalı konuşulabilmeli en büyük albeni budur...
05 Yorumla
+1 yılönem vermiyorum dersem yalan olur ama abartı derecede dış güzellik aramam
013 Yorumla- +1 yıl
ambalaj meselesi de değil. gönle hitap edeni, diğer şartlardan da olumlu bulmadıkça, kimse kabul edemez; eden de, senelerce kendini avutmak zorunda kalır. şimdi yorumlara baktım da herkes hareketleriyle şöyle, duruşuyla ve düşüncesi ile böyle olsun, tipe önem vermem demiş ama yakışıklı/güzel bulmadıklarına "kardeşimsin/bacımsın" diyorlar. gerçekçi olalım.
- +1 yıl
eee o dış güzelliğe önem vermek olmuyor mu? sen de önem veriyorsun işte.
ne de olsa kendine yakıştırdığın, denk gördüğün bir insan; her açıdan uygun olmalı. gerekirse dış güzellik, gerekirse karakter, düşünce yapısı, olaylara yaklaşımı vs. falan fişman. - +1 yıl
her şekilde denklik olmalı. aynı çağ insanı, aynı düşünce ve aynı pencereden bakabilmek çok önemli
- +1 yıl
manken mi? asdfg bulursan kaçırma ama
- +1 yıl
nasip
- +1 yıl
dış güzelliğe önem vermeyen birini arayın ama siz de güzel bulma isteğinde olun. neyseeeee hadi iyi geceler.
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. O kısım kızlar seksenler öncesinde dünyadan uzaya firlatildilar kendilerinden yilllaaaaardir haber alinamiyor
01 Yorumladış görünüşe önem vermiyorum diyen yalan söylüyordur hani vermeyen çok fazla kız varsa ben neden nefret ediliyorum tipim yüzünden?
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok abisi yok arama bulamazsın. zaten olanlar tipsiz zengin çocuklarla geziyorlar meşgul etme piyasayı :)
01 YorumlaBenim için çok önemli değil ama eline yüzüne bakılmıcak gibi de olmasın :)
01 Yorumla
+1 yılSanmıyorum alın açıklığından omuz genişliğine kadar dikkat ediyolar ya :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok. Zira disini begenmedigin zatin icini merak etmiyorsun!
09 Yorumla- +1 yıl
Istisnalar kaideyi bozmaz :) kaide budur!
- +1 yıl
Hatun kisiler soru yukarda :D bu benim ideam :)
- +1 yıl
He mesaj atin biladerime :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varımda beni seven var be gardeşim. :) Bende onu seviyorum zaten.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSagol :)
+1 yılbelasını bulsun beğendi de noldu aşık edemedim kendime bağlayamadım
06 Yorumla- +1 yıl
Çok üzülüyorum
- +1 yıl
İşte
- +1 yıl
Evet et
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tanımadığın insanin önce dış görünüşün bakarsın ama tanıdıkça zaten kusuru olsa bile görmezsin
05 Yorumla
+1 yılZekasi ve mizahi daha onemli benim icin dis gorunus bunlarin arasinda cok cok ufak bir yer kapliyo
01 Yorumla
+1 yılKonususuyla hareketleriyle beni etkilemişse karismdaki bitmiştir o gözüme guzel gelir zaten :)
21 YorumlaTipten önce para :) genelleme olmasada bu iş bole Olur :) paran yoksa o zaman biraz tiple idare edersin :)))
05 Yorumla
+1 yılVar tabi panpa, paran varsa neden olmasın.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNie böyle takıksınız şu güzelliğe " insan" olmayı becerin yeter
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen varım o zaman 😁
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle düşünüyosun ya
Cevap sahibi+1 yılYanlış yerlerdemi tanışıyorsunuz bu Kızlarla anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu evet var diyecektir ama çok azı gerçekten karakterli arar...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabiki, herşey et ve kemik'den ibaret değil... Buruşuncamı anlıcaksınız illa
01 Yorumla
+1 yılBen pazar da dısı curuk meyve alan bir kadın gormedim
00 Yorumla
+1 yılilk karşılaşmada önemli sadece dış görünüş kardeş eğer kız sohbetini severse hiç önemli değil..
00 Yorumla
+1 yılVar mı öylesi diye geldim valla :D
05 Yorumla- +1 yıl
Biz de yalan yok :D
- +1 yıl
İyi iyi allah iyilik versin
+1 yıldış güzellik önemli tabiki
05 Yorumla- +1 yıl
yüzde 45 kadar
- +1 yıl
evet ama iç güzellikte yüzde 55
Var diyen varsa da yalan soyluyordur emin ol
11 Yorumla
+1 yılDış görünüş onemli degil asil olan karakter
05 Yorumla- +1 yıl
Sana denk gelmiyodur. ben oyle biriyim tip degil karakter dha onemli beni mutlu edebilmesi
- +1 yıl
Merhabaaa
+1 yılBeşiktaşlı olsa yeter ^^ :)
01 Yorumla
+1 yılben önem vermem kaptan
01 YorumlaDışa önem vermeyen paraya önem verir.
01 YorumlaAllah yardımcın olsun
01 YorumlaBulursan banada haber ver kardeş..
16 Yorumla- +1 yıl
Bana mi dedin baldız? @aaaşkımmm
- +1 yıl
Peki @aaaşkımmm :-)
ben önem veriyorum şahsen..
07 YorumlaVar. Artık dış görünüşe çoğu kız bakmıyor.
07 YorumlaVar tabi 100 kg 165 boyunda ister misin?
09 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl@yarenbirsen aklıma geçenki sorun geldi :)
11 Yorumla- +1 yıl
benim de^^
biraderim dış güzeliğe önem vermeyen kız yok
01 Yorumla
+1 yılo kızların türü 500 sene önce tükendi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben veririm valla
01 Yorumla
+1 yılOlmaz mi
09 Yorumla- +1 yıl
Ister inan ister inanma 100 kg bir çocukla çikmksligim var. Resmimden nasil bir kiz oldugum belli oluyordur.
- +1 yıl
Ne demek istedigini anlamadim. Türkçeyi düzgün kullanir misin :))
- +1 yıl
Sevgilim var canım :) bu arada tipin gayet normal resimdeki sensen ;)
- +1 yıl
Olur olur :))
Dış güzeliğe önem vermeyen kız yok
01 YorumlaI * here :)
027 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası