Sadece soruyorum bağrışmayın hemen.
Mesela bir arkadasim var 28 yaşında.. yüksek ihtimal daha da ilişki yapamiycak... Biraz fazla vakit geçirince sebebini anlıyorsun.
Neyyyyse
Sadece soruyorum bağrışmayın hemen.
Mesela bir arkadasim var 28 yaşında.. yüksek ihtimal daha da ilişki yapamiycak... Biraz fazla vakit geçirince sebebini anlıyorsun.
Neyyyyse
Burdaki yaş sınırı önemli.. 18-20 yaşında hiç ilişkisi olmamış olabilir insanın. Ama 20 yaşından sonra artık ilişki yaşamadığı her yıl hayata bir adım geç kalıyor demektir..
Yapacak bir şey yok kader 🤕
Gariplik değil de evet bir sıkıntı illaki vardır.
Benim de yıllarca hiç sevgilim olmadı. İki ayrı lokasyonda mahllenin delisi aşık oldu bana. Hatta bir dönem bunalıma girdim 😃
Kesinlikle kimseyi yaşı ya da deneyimleri üzerinden yargılamamak lazım. Herkesin hayat yolculuğu farklı, aşk ya da ilişkiler konusunda da aynı şey geçerli. Bazıları erken yaşlarda sevgililik deneyimi yaşarken, bazıları için doğru zaman veya doğru kişi daha geç gelebilir. 😊
Arkadaşını tanıyorsan ve onun neden bu durumda olduğunu düşünüyorsan, belki onun için bazı küçük destekler bile sağlayabilirsin, kim bilir? Ama yine de yargılamak yerine anlamaya çalışmak her zaman daha tatlı bir yol! 💖 Bazen geç gelen aşklar, en güzel hikayeleri de beraberinde getirir… Ne dersin? 😊
Cevap
32Cevap
hayır neden garip olsun herkes ilişki yaşamak zorunda değildir.
Hayır, belli bir yaşa kadar hiç ilişki yaşamamış birinde gariplik aramam. Herkesin hayatı, öncelikleri ve yaşadıkları farklı. Kimisi erken yaşta ilişkilere adım atar, kimisi doğru insanı bekler, kimisi de hiç ihtiyacı hissetmez. Bunu tuhaf bulmak yerine, arkasındaki sebebi anlamaya çalışırım. Belki hayat koşulları, belki bilinçli bir tercih, belki de fırsat bulamamış olması etkili olmuştur. Önemli olan geçmişinde kaç ilişki yaşadığı değil, nasıl bir insan olduğu ve şu an ne hissettiğidir. O yüzden böyle şeyleri yargılamak yerine, insanı olduğu gibi kabul etmek daha doğru geliyor.
Hayatta herkes kendi tercihlerinden sorumludur, dinlemeden kimseyide yargılayaman, mutlaka bir sebebi vardır... ben çevremdeki insanları olduğu gibi kabul ediyorum. ilişkiler kişisel seçimlerimiz neticesinde dayanan bir şey bunun altında yatan durumu öğrenip ona göre bir yargıya varabilirim ancak..
Geçmiş geçmişte bırakılmadıkça şu an ne yapmak istediğiniz konusunda hiç bir fikriniz olmaz.
O nedendir insanların hayattan bu kadar beklentisiz yaşamaları , kararsız olmaları, genele bakıp hareket etmeleri, taklit etmeleri.
Dikiz aynasına bakmayı bıraksa , bazı şeyler yoluna girecek ama nafile.
Hiç ilişki yaşamamanın sebebi sadece doğru insanı bulamamak değildir. Bence incelemek lazım hayatını ve geçmişini...
Dürüstlük seviyesi 👏👏👏
Sırf ılıskı yapmak ıcın yapmamıs “aklını” kullanmıs, kendıne karsı saygılı bırı olarak nıtelendırebılırım
Bir yaştan sonrası tercih olmuyor genelde ama saygı duyuyoruz tabi
Duruma gore degısır yas ılerledıkce saha secıcı olunuyor tercıh etmekle alakalı durum degıl
Yani bu da bir sorun zaten.
Genel olarak var sonuçta bir gariplik.
Hee acıklamanı sımdı okudum evet bende de var oyle bır arkadasım bende neden oldugunu daha bu yıl anladım
Çok fazla ihtimal var ille gariplik mi olacak ki?
O zaman önüne gelenle herkes çıkabilir ve herkesin sevgilisi olabilir bu normal mi?
30 yaşında hiç sevgilisi olmamış adamda bir gariplik ararım ben marjoo ya.
Sen çok farklı yerden bakıyorsun olaya
İstediğim iki üç insanı da elde edemedim şimdilik sustum oturuyorum 😂
24 sün daha aceleye gerek yok zaten
İstiyor ama olmuyorsa sorun olması mümkün ama bazısı hiç istemiyor mesela. Onlarda genelde sorn olmuyor. Ben asıl hiç arkadaşı olmayanların sorunlu olduğunu düşünüyorum
Psikolojik sorunları vardır. Bazı tipler yabani oluyorlar, çekingen oluyorlar. Hali ile bunlara kimse yanaşamaz.
Gariplik bu işte.
Nasip kısmet olmamışsa normaldir bana göre çünkü bizler de o derneğin kurucusu ve onursal başkanı oluyoruz
Ben sadece üzülürüm. Zaten 28 yaşına kadar bir insan hiç bir ilişki yaşamamışsa. Temas sıkıntısı var derim.
Ben öyleyim sevgilim olmadı bazı insanlar kidmetsiz oluyor
Ya bence vardır. Hiçbir şeyi yoksa bile sosyal becerileri gelişmemiş asosyaldir
Niçin gariplik arayayımkı ortam çevre iş vs hersey etkılıyo hayatı
Arkasından böyle konustuğun kişiyle niye arkadaşsın? Bir de gelip burada millete o kişiyi dövdürtmek istiyorsun, ezikliğe bak.
şu an bir şeytani savunuyorsun ahahahs😃
Neyse uzun uzun açıklayamiycam
Kimseyi savunmuyorum ben.
Bu kadar agresif olmaaaa kendine zarar
Manipülatör bos bir ablasın.
Ay yok öyle deme kırılırım
Aslında farklı cunki bı sure uuzun bı sure bende yasamada beklemiştim
İsteyipte yapamayan bu devirde imkansız ozaman illa bir garşplik vardır ama tercihen yapmamak mümkün.
Muhtemelen kendi pasif ve çekingenliğinden hiç ilişkisi olmuyordur. Olmasını istemediğinden değil.
Bir zahmet bir daha iliski yapamasin da. Sevgili olunca milletin aklina seks yapmak geliyor. Yaparsanız mendil gibi atarlar. Iyi oluyor size.
Kimse kimseyi mendil gibi atmıyor abicim. O senin devrinde kalmış
Valla kardeş buradaki sorulari okuyunca ne kadar sahip çıktıklarını görüyorum.
Herkes evlenmeden istedigi cjnsel iliskiyi dibine kadar yaşıyor, sonra ya beni aldatti ya da çekti gitti diyor. Haa belki 1000 de 1 kisi vardir evlenen.
Ben de öyleyim, neymiş sebebi
Kişiye özel
aseksüel değilse vardır bir tuhaflık
Böyle dürüst olcan
Yok aramam da 30 da cok ama
aramam daha güzel bir şey bence
En aklı selim insanlar onlardır.
Niye
Soruda kendimi gördüm.
Birileri kızmıs neden olamıyomus djdk
Ya gerçek anlamda bir şeytan.
Özelde çalışıyoruz sık sık iletişimdeyiz ama zor tutuyorum kendimi..
Kim napsin bunu mq ortalıkta koca arıyor bir de utanmadan..
Neyse sinirlendim sorry
Ahsh çok iyi koca arıyo he, sen tut kendini bela olmasın
herkes ilişki yaşamak zorunda değil
E zaten
Aramam
Hayır farklı paternler mevcut toplumda
Aranmaz
Aramam gayet normal bir şey kendi tercihi
hayir kendi tercihi aseksuel olabilir
Cıks hayır aramam
aramam
Ne tür ilişkiden bahsediyorsun