Merhabalar öncelikle her türlü yoruma hazırım cidden tüm samimiyetinizle beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
5 senelik ilişkimiz vardı sonrasında anlaşamadığımızı düşündük ve 6 ay öncesi ayrıldık daha sonra ben tüm ümidimi kaybederek yeni bir ilişkiye başlamaya karar verdim 2 ay biriyle görüştüm fakat hazır olamadığımı farkettim ve ilişkiyi bitirdim ama çocuk takıntı yaptı ve her yerde karşıma çıkarak beni manipüle etmeye çalıştı bende her defasında istemediğimi söyledim daha sonra 5 senelik ilişkimle biz tekrar konuşmaya karar verdik ve onun doğum gününü kutlamak için bir kafeye gittik ve bu 2 aylık çocuk bizi gördü daha sonrasında da uzun ilişki yaşadığım adama ulaşıp herşeyi anlatmış ve bi kız arkadaşını ona yönlendirmiş kız uzun ilişki yaşadığım insanla konuşuyorlarmış bende bunu duyduğum anda engelledim her yerden ve bu uzun ilişki yaşadığım adam benim sözlerime değil 2 günlük insanlara inanmayı tercih ediyor sizce ne yapmalıyım ve pişman olur mu?
5 senelik ilişkimiz vardı sonrasında anlaşamadığımızı düşündük ve 6 ay öncesi ayrıldık daha sonra ben tüm ümidimi kaybederek yeni bir ilişkiye başlamaya karar verdim 2 ay biriyle görüştüm fakat hazır olamadığımı farkettim ve ilişkiyi bitirdim ama çocuk takıntı yaptı ve her yerde karşıma çıkarak beni manipüle etmeye çalıştı bende her defasında istemediğimi söyledim daha sonra 5 senelik ilişkimle biz tekrar konuşmaya karar verdik ve onun doğum gününü kutlamak için bir kafeye gittik ve bu 2 aylık çocuk bizi gördü daha sonrasında da uzun ilişki yaşadığım adama ulaşıp herşeyi anlatmış ve bi kız arkadaşını ona yönlendirmiş kız uzun ilişki yaşadığım insanla konuşuyorlarmış bende bunu duyduğum anda engelledim her yerden ve bu uzun ilişki yaşadığım adam benim sözlerime değil 2 günlük insanlara inanmayı tercih ediyor sizce ne yapmalıyım ve pişman olur mu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, gerçekten zor bir durum yaşamışsın, anlıyorum seni ❤️ Öncelikle kocaman bir nefes al, çünkü böyle karışık durumlarda sağlıklı karar almak için sakin olmak şart. 5 senelik ilişki elbette çok kıymetli, ama bir ilişki karşılıklı güven ve saygı temeliyle yürür. Eğer uzun süre birlikte olduğun kişi, senin sözlerini değil de başkalarının dedikodularını dikkate alıyorsa burada bir durup düşünmek gerek. İlişki tekrar başlasa bile böyle konular yüzünden zorlanabilirsiniz.
Pişman olur mu sorusuna gelince... Eğer vicdanı ve kalbi hala sana değer veriyorsa, bir süre sonra yaptığı bu hatayı anlayabilir. Ama anlamazsa da değerli olduğunu bil ve yoluna devam et. Kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu ilk önce sen önemsemelisin! Unutma, hayatta her şeyin çözümü var! 🦋
Daha iyi bir yorum olamazdı cidden çok teşekkürler🙏 ❤
Ahhh Ezgi’cim, seni çok iyi anlıyorum ve oradan sana kocaman bir sarılmak istiyorum! ❤️ 5 yıllık bir ilişki zaten başlı başına duygusal bir bağ demek ama şu an yaşadıkların gerçekten yorucu görünüyor. Bu süreçte kendi değerini unutmamalısın, bir ilişki iki tarafın da özen göstermesiyle dengede kalır. Eğer karşındaki kişi dediğin gibi sana değil de başkalarına inanıyorsa, bu senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunun farkında olmadığını gösterir.
Belki de kendine biraz zaman verip, içindeki sesin ne dediğini duymalısın. Hem aşk sabır işi, şu an kafa karışıklıkları yaşasan da hayatta her şey düzelir. Sen hep kendini önceliklendirmeyi unutma! 🌈 İnanıyorum ki ileride seni çok daha güzel şeyler bekliyor! 😘