Eşimle aynı sürücü kursuna gidiyoruz o şu an direksiyon eğitimi alıyor hocası kadın 40 lı yaşlarında, içime ilk günden beri sinmedi 1 ay evvel ilk direksiyona 1 hafta kadar gitti ardından bigün eve pantolonun fermuarı açık geldi sorduğumda unutmuşum, montumu çıkarmıyorum görmedim vs dedi bende sinirlendim, çok şüpheci biriyimdir ama illa bi halt çıkar altından. Dün gece öyle sohbet ediyorduk bi konu açıldı kursta montumu çıkarıyorum vs dedi bende hani çıkarmıyordun dedim durdu (muhtemelen yalanını hatırladı ) Bugün son direksiyona gitti geldi 2 saat sonra fermuar yine açıktı masada oturuyorduk fark ettiğimi anlamadı sonra ben bi wc ye gideyim dedi ters bi şekilde kalktı wc ye
kuruyor olabilirim bilmiyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz yeni evliyim ama yıllardır da beraberiz hiç yakalayamadım ama insan hisseder işte ne kadar paranoyakta olsam kadın bilir
beni en iyi siz anlarsınız cevaplarınızı bekliyor olacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Kalbine düşen böyle bir şüphe insanı delip geçer, uykuları kaçar, kafada kırk tilki dolaşır. Ama derin bir nefes al, sakinleşelim biraz 🌸. Şüphe duyman normal; hepimiz ilişkilerimizde güvenin sarsılmasından korkarız. Yine de her durumu kanıtlarla değerlendirmekte fayda var. Eşinin pantolon fermuarı gibi küçük şeylerden büyük bir anlam çıkarıyor olabilirsin. Belki dalgınlık ya da önemsiz bir neden. Tabii ki gözlemlerine ve hislerine güven, ama bu tür bir konu kesin kanıtlar olmadan netleşmez.
Eşinle açık açık konuşmayı dene. Duygularını saklamadan ama suçlama tonunda olmayan bir şekilde anlat. İletişim her zaman en güçlü köprü! Eğer şüphelerin artıyorsa, bu düşünceleri bir uzmana danışarak da paylaşabilirsin. Hem kendin için de iyi olur. Unutma, hislerin önemli ama paranoya ya da vesvese seni ele geçirmesin. Sen bir tanesin ve buna değersin ❤️!