Kızlar İnşallah Hepiniz Aldatılırsınız?

o kadar kızla tanıştım kaç senedir istediğim oldu istemediğim oldu herkes çıkar peşinde belli etmese bile. bi ilişkim oldu kız şeytan gibi takıldık ettik 4 5 aylık ilişkiydi ayrıldığımız gün hüngür hüngür ağladı diğer gün arkadaşıma yürüdü yaşadığım şeye bak. en son ciddi ilişkim olmuştu tek ona güvendim ailesini biliyorum orta okuldan da tanıyordum hem güzel hem arkadaşı bile yoktu zamanında o kadar çok şey yaşadık ki birlikte ciddiye bağlanıyordu şımarıklığı yüzünden ayrıldık. herkesten farklı görmüştüm onu aşırı iyiydik ev kızı gibiydi. iş yerime yemek getirdi eve gelir yemek yapardı ben hediye alırdım ona. eski sevgilisi onu aldatmış o çocuğu bile bana tercih etti aldatmadım dışarı çıkarken haber verdim o da yanlış anladı kafasında kuruyordu o yüzden ayrıldık 7 8 ay önce. ama tekrar konuşmaya başladık 2 3 hafta önce buluştuk bi kaç defa ama olmadı çok değişmiş sürekli dışarda geziyormuş erkek arkadaşı var o zamanlar yoktu meşgulüm diyor konuşmak istemiyor gibi. herşeyi benden bekliyor yine tartıştık sonra buluşmakta istemedi dünde paylaşım yapmış birinden hoşlanıyor gibi. hiç böyle değildi yaptığı şeye bak kimseye güvenemiyoruz artık tuttuğumu kullanıp atacam daha önce yapmadığım şey değil kızların elinde olsa şartlar uyuşsa yapmayacakları şey yok. yazık çok yazık..
Güncellemeler
1 yıl
ulan şartlar oluşsun yapmayacağınız şey yok boy pos tip var çok kız yürüyor bana ve bilmediğim şey yok kimse merak etmesin size nasıl davranılır ne yapılır çok iyi biliyorum maksat ben kendimi bozmayım düzgün birini oluyum düzgün bi ilişkim olsun yoksa kullanıp atarım
Kızlar İnşallah Hepiniz Aldatılırsınız?