Aşk İlişkileri Kızlar, Aldatildinizmi? Antepmarasli Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hic aldatildinizmi ya da aldattinizmi Güncellemeler+1 yıl Hic aldattinizmi Kızlar, Aldatildinizmi? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatıldım 0 3 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Sebebini sordunmu Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Sebep mi olması lazım? Yorumla Antepmarasli +1 yıl Nedeni gecerli degildir de neden acaba Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet aldatildim 0 52 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Tepkin ne oldu Yorumla Antepmarasli +1 yıl Nasil farkettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıldım. Kolay farkettim. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Neden diye sirdunmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı soruyu çok defa sordum. Artık sorma gereği duymadım. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Neden aldatmis cok merak ediyorum bir insan neden aldatir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hergun aynı yemek yenmezmis. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Degisik bir cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama tabiki bu çok sonradan gelen cevap. Atık inkar edemeyince Yorumla Antepmarasli +1 yıl Ilk farkettiginde inkar etti yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde nasıl. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Pieman olmusmuydu inkar ederken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arsız adam pişman olmuyor Yorumla Antepmarasli +1 yıl Piaman olmuyirsa neden inkar ediyir anlamam madem niyetin farklilik ayril git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşandım zaten Yorumla Antepmarasli +1 yıl Evliydiniz yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Antepmarasli +1 yıl Hmm ozelin kapali birseyler daha sormak istiyordum mesaj atarmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Antepmarasli +1 yıl Aldattigi kisiyi taniyormuydun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Tanısmiyordum ama kim olduğunu biliyordum Yorumla Antepmarasli +1 yıl Tek seferlik mi aldatmia yoksa birliktelikleri mi varmia Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birliktelik vardi Yorumla Antepmarasli +1 yıl Ondan dolayi affetmedjn. Tek seferlik olsaydi affedermiydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afettim ama tekrarladım. Suanki aklım olsaydi en başından affetmezdim Yorumla Antepmarasli +1 yıl Seni anlattigina gore taniyor gibiyim nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogu Yorumla Antepmarasli +1 yıl Dogu derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nick in doğruysa yakiniz Yorumla Antepmarasli +1 yıl Dogru Yorumla Antepmarasli +1 yıl Antep mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakin Yorumla Antepmarasli +1 yıl Urfa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naov Yorumla Antepmarasli +1 yıl Kilis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naov... Yorumla Antepmarasli +1 yıl Ip ucu ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az buraya dogru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Say illeri Yorumla Antepmarasli +1 yıl Antep mi yakin maras mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ki, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu çok kolay. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Nesi meshur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güneşin doğuşunu izlemek çok guzel Yorumla Antepmarasli +1 yıl Adiyaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍👍 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Ozel gelde biraz shbt ederiz Yorumla Antepmarasli +1 yıl Buraldan zor oluhor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm m kapali Yorumla Antepmarasli +1 yıl Benimmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim. Sohbetlerimi dm ye taşımıyorum. Yorumla Antepmarasli +1 yıl Burdan ya da dm den fark ne ki. Yorumla
laizel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne yazık ki evet 1 7 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Fiziksel mi duygusalmi Yorumla laizel +1 yıl İkiside mevcut bende 😢 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Ayrildinizmi Yorumla laizel +1 yıl Elbette ayrıldık, öyle biriyle tanıdık olmak bile üzüyor Yorumla Antepmarasli +1 yıl Evlimiydiniz sevgilimi Yorumla laizel +1 yıl Sevgiliydik Yorumla Antepmarasli +1 yıl Neden aldatmistir Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl aldatıldım 1 1 Yorumla Antepmarasli +1 yıl Neden aldatmjstjr Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aldatıldım
Sebebini sordunmu
Sebep mi olması lazım?
Nedeni gecerli degildir de neden acaba
Evet aldatildim
Tepkin ne oldu
Nasil farkettin
Ayrıldım. Kolay farkettim.
Neden diye sirdunmu
Aynı soruyu çok defa sordum. Artık sorma gereği duymadım.
Neden aldatmis cok merak ediyorum bir insan neden aldatir
Hergun aynı yemek yenmezmis.
Degisik bir cevap
Ama tabiki bu çok sonradan gelen cevap. Atık inkar edemeyince
Ilk farkettiginde inkar etti yani
Hemde nasıl.
Pieman olmusmuydu inkar ederken
Arsız adam pişman olmuyor
Piaman olmuyirsa neden inkar ediyir anlamam madem niyetin farklilik ayril git
Boşandım zaten
Evliydiniz yani
Evet