Pedinizi değiştirirken elinize kan değse naparsiniz? İç çamaşırınızı falanda değiştirir misiniz ama iç çamaşırına değil elinize pedi değişirken değmiş?
Bi de elini mi daldırdın derken yanlış anladın galiba slxşs Demek istiyorum ki eline o kadar kan bulaşmaz dolayısıyla pantolona da o kadar bulaşmaz ve az olduğu için hemen kurur etrafa bulaşacak gibi gelmiyor bana
Bende takıntı hastalığın olduğu için beynime sıçayım. Lavaboya girdim pedin kanadına 2 3 ince çizgi kan değmiş. Ama çıtçıtlı atletime ve küloduma değmemiş. Benim beyin huylanıyor ama diyor ki bana elin o kanat kısmına değmiştir olabilir
O zaman hemen kendini tuvaletten at ve elini hunharca yıkamaya başla ama bu sırada değmemiştir yiağ diye kendini rahatlat elinin temizlendiğine emin olunca da amann değse bile mükemmel güzel yıkadım de kendine 😅😅
Ped de huylandırıyor zaten ama alıştık sanırım bulaşıcı siliyorum sadece bir şey yapmıyorum. Çok takıntılı biri değilim ben hatta baya pasaklıyım. Bu yüzden seni o kadar da anlamam sanırım 😅😅
Kızlar Ne Diyor
Çıkınca elini yıkıyorsun zaten?
Evet ama elini yıkayana kadar pantolonunu falan giymek zorundasın
Yani popunu sildiğin peçeteye silersin de kana elini mi daldırdın bulaşmaz ki zaten zmxlz
Poponu sildiğin derken yanlış anlaşılasın kirli olana değil temiz olana silmekten bahsediyorum dkclsş
Kanka yok yav bazen peçeteyle silinirken bulaşıyor elimize yani elimizi yıkayana kadar pantolonumuzu çekmek zorundayız
Ya zaten yanında peçete var işte silersin elini ona ya da suya tut iki sn 😅 neden bu kadar taktın bunu zkxkz
Bi de elini mi daldırdın derken yanlış anladın galiba slxşs
Demek istiyorum ki eline o kadar kan bulaşmaz dolayısıyla pantolona da o kadar bulaşmaz ve az olduğu için hemen kurur etrafa bulaşacak gibi gelmiyor bana
Benim sorunum o kandan tiksiniyor olmam
Canım benim elini peçeteye sil ya da tuvalette su oluyor zaten onunla yıka elini sil çık yine yıka
Bende takıntı hastalığın olduğu için beynime sıçayım.
Lavaboya girdim pedin kanadına 2 3 ince çizgi kan değmiş.
Ama çıtçıtlı atletime ve küloduma değmemiş.
Benim beyin huylanıyor ama diyor ki bana elin o kanat kısmına değmiştir olabilir
O zaman hemen kendini tuvaletten at ve elini hunharca yıkamaya başla ama bu sırada değmemiştir yiağ diye kendini rahatlat elinin temizlendiğine emin olunca da amann değse bile mükemmel güzel yıkadım de kendine 😅😅
Bu beynimi napacam ben
Kendini ikna edersen bir şey olmaz ya😅
Kendini kandırmayı öğren ya da bu çok ileri boyutluysa psikoloğa git😅
Bi de ıslak mendil taşıyabilirsin yanında lavaboya giderken kirlenen yeri silersin
Ben yanımda iç çamaşırı taşımam yani😅
Yani diyelim ki iç çamaşırınada bulaştı ne yaparsın çok mu huylanirsin
Ped de huylandırıyor zaten ama alıştık sanırım bulaşıcı siliyorum sadece bir şey yapmıyorum. Çok takıntılı biri değilim ben hatta baya pasaklıyım. Bu yüzden seni o kadar da anlamam sanırım 😅😅
Bende öyleydim regl boyunca banyo yapmazdım bitene kadar.
İç çamaşırıma kan değse değiştirmezdim
Nasıl bu hale geldin smzla
Artık tiksiniyorum
İlginç.
Yani peçete filan vardır yanımda peçeteyle silerim
Yıkarım sjjf