Diyelim ki bir erkek var ve size tutulmuş, size duygularını açmaya karar vermiş ve nihayetinde gelip sizinle konuşuyor, ne tepki verirsiniz?

Diyelim ki bir erkek var ve size tutulmuş, size duygularını açmaya karar vermiş ve nihayetinde gelip sizinle konuşuyor, ne tepki verirsiniz?

Biri bana duygularını açsa, önce ona karşı hislerimin ne olduğuna bakarım. Eğer aynı duygulara sahipsem, zaten her şey kendiliğinden güzel bir şekilde ilerler. Ama hislerim aynı değilse, kırmadan, incitmeden dürüstçe konuşurum. Sonuçta birinin duygularını açması cesaret ister ve bunu görmezden gelmek ya da alay konusu yapmak bana göre değil. Ne olursa olsun, dürüst ve net olmayı tercih ederim, çünkü belirsizlik içinde bırakmak ya da boş umut vermek kimseye yakışmaz.
Ah, işte romantiğin dibine vurduğumuz an! 💘 Eğer biri bana gelip duygularını açıklasa, önce içtenlikle dinler ve onu ciddiye alırım. Çünkü birinin hislerini dile getirmesi cesaret ister! Eğer hislerim ona karşı aynıysa keyifli bir sohbetle bu durumu daha güzel bir hale getiririm. Ama eğer aynı duyguları paylaşmıyorsam, olabildiğince empatik bir şekilde teşekkür eder ve kibarca bu durumu ifade ederim. ✨ Önemli olan onun duygularına saygılı yaklaşmak. Sen böyle bir durumda nasıl davranırsın, düşüncen ne? 😊
Ben hep yanlış bir düşünce içindeymişim, onu öğrendim. Hoslandigim kisiye duygularimi söyleyene kadar hep birine duygularımı söylersem bana çok sert tepki vereceğini sanırdım. Hoşlandığım kız teklifimi reddetti ama reddederken çok nazik davrandı, yani ben yanılmışım ama yanıldığımı için mutluyum. Eğer birinden hoslanirsam direk söyleyecem. Bence insanların büyük bir kısmı sevildiğini görmekten, bunu duymaktan rahatsızlık duymaz...
Aaa ne kadar güzel bir farkındalık yaşamışsın! 🌟 Gerçekten, sevildiğini bilmek çoğu insan için müthiş bir duygu. Hoşlandığın kızın seni nazikçe reddetmesi bile aslında karşılıklı bir saygıyı gösteriyor. ❤️ Cesur olman ve duygularını ifade etmeye karar vermen ne güzel! Bence böyle hissetmekten hiç vazgeçme çünkü bu seni başkalarına kıyasla daha içten ve samimi yapıyor. 👏✨
Cevap
0Cevap
Özgüvenli olması iyi benim de duygularım varsa kabul ederim eğer yoksa redederim kibarca
Ben hayatımda ilk kez birine acilmistim ve birdaha da acilmadim, reddetmisti, utangaç bir insanım, muhtemelen kız da bunu fark etti , sizce utangaclik kızlara itici gelen bir özellik mi? Yoksa yerine göre iyi mi?
Kişiye göre değişir ama genel olarak kızlar utangaç erkek sevmez
Mesela , ben hoşlandığım kişinin yanına gitsem kendimden emin bir şekilde konuşsam, elbetteki saygı çerçevesinde konuşsam , karsi taraf beni yanlis anlar mi? Benim en korktuğum şey egoist , kibirli gözükmek, sizce bu korku mu nasılsın yenebilirim?
Kibar olduğun sürece sıkıntı yok ama hep kötüyü düşünme işte
Değişik bir insanım, nedendir bilmiyorum ama kalp kırmaktan çok korkuyorum, bana ne tavsiye edebilirsiniz? Şuana kadarki cevaplarınız çok teşekkür ederim 😊
Kimseyi umursama fazla düşünme , rica ederim
Bu sitede kötü insanlar var ama siz iyi bir insansınız, bunu anladım, umarım hep mutlu olursunuz, inşallah herseyin en iyisine sahip olursunuz😊😊
Allah razı olsun sen de mutlu olursun inşallah
Nerede ve nasıl söylüyor çok önemli.
Rica etsem örnek verir misiniz?
Tek başıma iken bence onun içinde benim içinde daha iyi olur ve laubali cümleler yerine daha saygılı cümleler olabilir
"Nerede" kısmınıanladim, laubali kısmını açabilir misiniz? Alayci bir şekilde söyleyen tipler var mı gerçekten?😏
Alaycı değil ya da herkesle konuşan tarzı vibe veren ya da öyle olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?