Sevgilimin Arkadaşı?

selamm arkadaşlar sevgilimi aradım telefona başkası çıktı çocuğu da tanımıyorum biraz laubali bi çocuk gibiydi, yine de sorun etmedim. Sevgilim de bilerek o benim eski sevgilim ve beni çok üzüyor çok vs dedi. Çocukta coştu biraz, birden bana ‘salak karı’ dedi. Benim o ana kadar hiçbir ters söylemim yoktu. Öyle bir şey deyince açtım ağzımı yumdum gözümü. Sonra da kapattım. Sevgilime de ses kaydı attım nasıl benle böyle konuşuyor, nasıl bana küfredebiliyor diye. Biraz da ağladım istemsiz. O da bilerek yaptı ama olayın buraya geleceğini tahmin etmemiş olabilir. Gerçi artık iyi niyetine de inanmıyorum. Bana değer versen bu şekilde gelemez senin arkadaşın bana dedim. Bir daha asla açmayacağım engellerini beni göremeyeceksin dedim. Daha önce açtığım kavgalar olmuştu ama bu sefer asla. Her yerden engelledim. Sizce ne yapmam gerekiyor bundan sonra benim? Ses kaydında ona da dediğim gibi, bir erkek sevgilisine değer veriyorsa arkadaşları sevgilisiyle böyle konuşamaz , değil mi? Bu çok büyük bir terbiyesizlik. Çok kırıldım mahvoldum:( Birde çocukluk arkadaşıymış kendi şehrinden…

Sevgilimin Arkadaşı?