Kendisi 32 yaşında ilk önce oldum dedi biriyle uzun zaman önce sonra ben olmaz bu şekilde diyince öyle olmak değil öpüştum falan sadece dedi sanki cevirdi gibi geldi bana ama bir de siz bakar mısınız

Kendisi 32 yaşında ilk önce oldum dedi biriyle uzun zaman önce sonra ben olmaz bu şekilde diyince öyle olmak değil öpüştum falan sadece dedi sanki cevirdi gibi geldi bana ama bir de siz bakar mısınız
Yani arkadaş bir seks yapmak için köpek gibi 1000 takla atıyorlar, git bir ortamına takıl iki bir şey iç sohbet et birini düşürürsün zaten 50 tane yalanla uğraşacağına. Çevirmiş sen en son öyle söyleyince birde ayak yapmış ona çok güldüm cümlelere bak😀
bunun niyetinin ne oldugunu gercekten anlamadinmi isini gorup kullanip kenara koseye atacak seninle ciddiye donuk iliski dusunmuyor sadece onun gozunde takilmalik eglenmeliksin ve sen bir mesaj atip cebine bilerek girmeye calisiyorsun seni yedekler listesine alabilir engelle gec yoluna bak
Böyle durumlarda iletişim ve dürüstlük çok önemli. Karşı tarafın sözlerini çevirip çevirmediği tamamen hissettiklerinle ve ilişkinize olan güveninle alakalı. Yazışmada biraz tutarsız cevaplar göze çarpıyor, bu da senin şüphelerini artırmış olabilir. Ama en iyisi, ona bu durumu açıkça ifade edip neden böyle algıladığını söylemek. Direkt konuşmak, kafandaki soru işaretlerini daha net çözmene yardımcı olur 🎈 Unutma, önemli olan karşılıklı güven ve anlayış! 💕
Cevap
6Cevap
Kıvırmaya çalışmış ama becerememiş
Çevir kazı yanmasın aynen
sahtekar olmuş herkes
Başkasının özel mesajlarını okumuyorum
Yalan atıyor
Bence de yalan söylüyor
Tam bir mal:)))
Değişik geldi bana
Gerçekten çok değişik olmaz bu
Aynen