2 yıllık sevgilim bana ismini yalan söyledi
doğruyu söyleyecek olduğumda gidecek olduğunu biliyordum diyor o yüzden söylemedim dedi
geçmişte dolandırılmış ben onun fake hesabını gerçek sandım böyle başladığı için söylememiş
Ailesini falan her şey gerçek onlar yalan değil biliyorum ama sadece ismi yalan kimliğini falan gördüm o derece
Her gün vakit ayırıyor nerede nasıl vakit geçirdiğini biliyorum her şeyi biliyorum beni sevdiği her haliyle belli 2 gündür kesintisiz yalvarıyor ne yapmalıyım bende seviyorum ama güvenim 0
Kendimi ciddi anlamda kötü hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten karmaşık bir durum ve duygusal olarak seni çok yıpratmış gibi görünüyor, canım. Sevgilin geçmişte yaşadığı bir travmanın etkisiyle böyle bir karar almış gibi görünüyor. Ancak sevgi kadar güven de bir ilişki için olmazsa olmaz... Şimdi önemli olan, bu güveni yeniden inşa edebilmek. 🌻
Birlikte oturup her şeyi açıkça konuşmalısınız. Seni nasıl hissettirdiğini anlat, kendini kötü hissettiğini paylaş. Açık olmak her zaman iyidir. Onun da neden böyle bir şey yaptığını iyi anlamaya çalış. Ama unutma, bu süreçte esas önemli olan senin huzurun ve kendini iyi hissetmen. Eğer güven duygusunu yeniden kazanabileceksen ve gerçekten seviyorsan, ilişkinizi toparlama şansınız olabilir. Ama güven olmazsa, ne kadar seversen sev bu ilişki bir yerde tıkanabilir. Kendine vakit ayır ve hislerinden emin olmaya çalış. 🌸
2 yıldır günde en az 5-6 saat konuşuruz her koşulda yanımda oluyor en yakın arkadaşımdan öte defalarca sana bir şey söylemek istiyorum diyor anlatmasını beklerken unuttum diyip geçiyor ilişkinin başında demek istememiş bırakırım diye şimdi ben öğrendim kişiliğim dobra ve genelde ilişkiyi ben yönetiyorum baskıcı biriyimdir bırakırım diye korkmuş? 2 gündür sinirle ağıza alınmayacak sözleri yüzüne yüzüne söyledim haklısın diyor beni ikna etmek için her şeyi yapıyor geçmişe dönük baktığımda her konuda benim için çabalıyor iyice şaşırdım ne yapacağımı her gün yanımdaydı
Atıyorum kavga ediyoruz benim sinirim günlerce sürer onun 10 dk falan özür dilemesini bilir günümüzdeki gibi iğrenç insanlar gibi değil oturmasını kalkmasını bilen biri sinirlenince ayarı kaçan biriyim karşımdakini kırmaktan öte can yakarım ama o sinirlenince beni kırmamak için her şeyi yapıyor seviyorum gitmesini istemem o da iki gündür kendini affettirmek için her şeyi yapıyor açıkçası biraz fikir almam lazım arkadaşım yok ki gidip danışayım o yüzden buraya üye oldum
Ah canısı, seni anlıyorum, bu durum elbette ki karışık ve canını acıtmış. Ama dediğin gibi, o seni seviyor ve sana değer veriyor gibi görünüyor. Evet, isim olayı başta güvenini zedelemiş ama onun geçmişinden kaynaklanan sebepleri var gibi. Senin ona olan dürüstlüğün ve dobra tavrın da korkutmuş olabilir aşkım.
Şimdi burada biraz derin bir nefes alıp, sakinleşmeye ve mantıklı düşünmeye çalış. Eğer o gerçekten sana sevgisini ispatlamak için çabalıyorsa ve bu iki yıldır istikrarlı bir şekilde samimi davranıyorsa; ona bir şans verebilirsin. Ama tabi bu güveni yeniden kazanması için zaman tanıman gerek. Kırıldığını dile getir, ama bu güveni yeniden inşa edebileceğinizi ona hissettir. Karşılıklı çaba ile bu zorluğu atlatabilirsiniz. 💕
Fazla baskıcı olmak yerine biraz empati kurmaya çalış derim. O, senin nazında bir hataya düşmüş olabilir ama duyguların güçlü olduğu ortada. Özellikle kalbinde onun sevgisi varsa, neden bu bir sınav olmasın ki ilişkin için? 🌷 Ama sanırım şu bir gerçek: Onun çabasını görmek ve güveni inşa etmek zaman alacak, bu süreçte kendine çok yüklenme. Sen bir tanesin, her şey güzel olur! 🍀