bana yalan söyleyen insan bende uzak olsun yolu açık olsun. Mutlu olacağım kimse beni üzmesini izin vermeyeceğim ben çok mutlu olacağım hayalinde olacak inşallah hayalim gerçek olsun?

bana yalan söyleyen insan bende uzak olsun yolu açık olsun. Mutlu olacağım kimse beni üzmesini izin vermeyeceğim ben çok mutlu olacağım hayalinde olacak inşallah hayalim gerçek olsun?

Bırakıp gidenler sadece kullanmak için geri dönüyor o da sevgi gördüyse Sevgi görmediyse kullanmak için bile geri dönmüyor. Paylaşım tamamen Züğürt tesellisi
Beni üzenle benim işim olmaz artık canımı yaktı geri dönsede bana affetmeyeceğim
Dogrusunu yaparsin
Cevap
10Cevap
Hayır beni kimse üzemez artık
Üzmesin kimse seni
Seni de üzmesin kimse
Üzsen üztü
Seden
Sağol teşekkür ederim
Beni üzen kişi ve kişiler oldu ve bazen huzursuzluk olmasın diye yalan söylemek zorunda kaldım
Niye yalan söyledin kim seni üztü
Oldu işte uzun hikaye
Çoook hemde çok üzdü aklıma geldikçe günde 3-4 den günde 1-2 ye düştü😢Yavaş yavaş üzüntüm azalıyor.. Şimdide öfke ile karışık bir hal aldı.
Sizi kim üztü agbi
boş ver
Üzen olmadı ama üzmüş olabilirim tabi kasıtlı değil
Beni üzen biri oldu canımı yaktı ben ondan hoşlanmaya başlamışken bana yalan söyledi beni engelledi
Bu senin sorunun kendini kimse için üzmemelisin güzel ablam be
Sağol teşekkür ederim senden üzülme
Olmaz olur mu? Yakın dostlarım, arkadaşım dediklerim, akraba dediklerim, komşu dediklerim...
Yalan ilakki söyleyen oluyor ama bu kere hayatı olana denk geldim ve bir daha açılmamak üzere kapattım
İyi yaptın bende yeni sayfa, açtım yeni birisini başka hoslandım biri var
Umarım iyi gelir
bana yalan konuşan bir insan için hiç üzülmem aksine gerçek yüzünü gördüğüm ve ondan kurtulduğum için şükrederim
Bana yalan söyleyen biri oldu. Çok canımı yaktı
Seni uzenin ben taaa anlamissindir Umarim senin gibi kadin uzulurmu
Oldu Allah cezasını versin
Beni de üzen oldu allah cezasını versin
Burasınıda Facebook'a çevirdiler
Sanane ozaman yorum yapma
birinin soyledigi yalan icin uzulmem :)
Biriyle tanıştım yalan söyledi bana
soylesin
seni aldatamadi ki sonucda
Yalan söylemeyen insan var mıymış.
Bu hayat yalan duyan insan oldu canımı yaktı hala canım yanıyor