Yaptığı şeyleri gösterdiğim halde inkar eden dahi oldu, komik sadece. Doğru ya da yanlış ortada yapılan bir şey varsa arkasında dur adam gibi mesela, özür de dilenmesin sadece inkar edilmesin yeterli, kendilerini iyice diplere gömmelerine gerek yok gözümde...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Olmaz olur mu.. Sonra ben de gözünün içine baka baka sövdüm 😃 Aslında üzücü olan yalan söylemeleri de değil, yalan söyleyen kişiye yüklediğimiz anlam.. Keyifli geceler..
Oldu. Hiç bozuntuya vermedim. Doğrusunu bildiğim halde söylediği yalanları doğru kabul ederek inanır gibi yaptım. Sonrasında bir şekilde açığa vurdu, vuruyor yalanları.
Oldu. Ama bilmediği bir şey vardı, ben gözlerine bakınca bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirdim. Ve anladım da. Ancak inanmış gibi yaptım...
Hiç hatırlamıyorum desem yeridir çünkü insanların yalan söylediklerini anlayabiliyorum en azından tanıdığım insanların çünkü gözbebeklerinin oynanışından bile bazı insanların yalan söylediği anlaşılabiliyor
Evet, oldu. Acaba ne zaman konuşması bitecek diye bekledim de gözlerinin içine baka baka.. Yalandan nefret ederim, büyük küçük pembe beyaz fark etmez. Doğruyu söyle işte gerek yok aksiyonlara diyesim geliyor her yalanını yakaladığım insana karşı.
En sevdiğim yalan çeşididir. İçinde cesaret, korku, akıl, özgüven barındırır. Takdir ederim. Fakat at nalı kadar kocaman bir yalanı bana yedirmeye çalışırsa kızarım.
Oldu, evet. Yalanlarını oracıkta yüzüne vurmak yerine inanamış gibi yapıp zamanla o kişiden uzaklaşmak daha iyi geliyor bana. Çünkü yalan söyleyen biriyle tek kelime edesim dahi gelmiyor.
Olmadı olsa bilirdim ben insanların beyninin içini görebiliyorum neler neler geçiyor aklınızdan ah siz insanlar az değilsiniz Allah affetsin ben affetmiyorum
Doğrusunu bildiğim soruların yalan yanlış aktarılırken ki surat ifadem az alaycı ama dinleyici ciddi oluşu. Diyorum ki içimden “ ne kadar basit, zaman kaybı”
Yalan söyleyen kişi; anlatıyor, (ben boğa burcu sabrıyla dinliyorum) o anlatmaya devam ediyor (sabır devam etmekte) daha da anlatıyor şere**iz (ben;) bitti mi? La olum sen ta**k mı geçiyon?