Dün 2 haftadır konustuğum kişiyle ilk kez buluştum (onun öncesinde 2 kere konusmayı sonlandırıp tekrar ona yazdım) o zaman çok yakındı sonrasında özür dileyip ilşşki için mücadele edeceğimi söyleyip bi kadın olarak yanına gittim beni ilk gördüğünde müziği açıp sarıldı kokladı kimyamızın uyuştuğunu ve bol bol sohbet de ettik kendine ait bir işi var stüdyosu var vs fakat ailesel olarak annesi babası ayrı hayata erkenden atılmıs bir çocuk 28 yaşında fakat çok duygusal olgunlaşmıs bir yapısı var diyemem ama neyse dediğim stüdyoda biraz orada takıldık bişeyler yaşadık (cinsel olarak) sonra kahvaltı yapmaya ve kahve içmeye gittik ve o yalova da ben İstanbul'da yaşadığım için idoyla yalovadan pendiğe evime döndüm teşekğr ettm her şey için rica ederim dedi ama sonrasında eve varıp varmadığımı bile sormadı ve bu sabaha kadar hiçbir şey yazmadı az önce bunu yazıp beni engelledi … akrep burcu erkeği neden böyle yapar? Beni kullandığını düşünmek istemiyorm çünkü böyle olan bir erkek para bile harcamak istemez kahvaltıya kahve içmeye bile götürmezdi diye düşünüyorum acaba 2 kere gidip döndüğüm için kinlendi mi intikam için yaptığını da düşünniyorm dış görünüş olarak da aynı sekilde beğenisi olduğunu düşünüyorm görüntülü hep konuşuyoduk ama neden sizce?
İlk buluşmada akrep burcu erkeği neden böyle yapar?
Evet intikam almış. Keşke şey yazsaydın "Ben de aynı şeyi seni kırmadan nasıl söylerim diye düşünüyordum ki sen söyledin. Hiç zevk alamadım senden" minvalinde bişeyler 😂 sana ulaşırsa mutlaka böyle söyle. Aynı şeyi bir daha yapar. Sankın düşme bu defa intikam sırası sende çünkü:)