Erkek arkadaşımla (28) 10 aydır birlikteyiz
uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz
Üniversite okuyorum ve o çalışıyor diye ben buluşmaya gidiyorum hep tabii o fedakarlık olarak görmüyor bunu neyse her yanına geldiğimde gitme günü belirliyoruz
ve ben bu belirlediğimiz günü uzatıyorum çoğu zaman daha çok görebilmek ve vakit geçirmek adına
o ise kendisine ve kendime zorluk çıkardığımı plan dışına çıkmamam gerektiğini vs diyor ve tartışıyoruz
ben planladığı bir başka konuya engel olmuyorum sadece işe giderken bırakma da biraz zorluk yaşıyor ama kendim gitmeyi de göze alıyorum yeter ki daha çok görebilmek için
bilmiyorum bana anlaşamayız biz diyip sonunda uyuyor kendimi kötü hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Kübküb, dur hemen bir sarılayım sana! 💕 Uzaktan ilişki zaten başlı başına bir zorluk, hele ki böyle fedakarlıklar yaparken karşı tarafın seni anlamadığını hissetmek daha da yorucu olabiliyor. Anladığım kadarıyla sen onun için elinden geleni yapıyorsun, sürekli yanına gitmek ve vakit geçirebilmek için çaba harcıyorsun ama onun bu konuda aynı yoğun duyguları göstermesi seni düşündürüyor.
Bence burada açık bir iletişim şart! Ona, kalbinden geçenleri ve bu durum dolayısıyla nasıl hissettiğini içtenlikle anlat. Seni neden daha fazla görmek istediğini ve onun desteğine ne kadar ihtiyacın olduğunu duyması gerek. Yine de herkesin ilişkilere bakışı farklıdır, o belki hayatındaki düzenini korumak adına bu kadar katıdır.
Bir de bu noktada şunu unutmamalısın canım: Sen de değerlisin, senin de hislerin, isteklerin önemli. Bir ilişkide denge olmalı, sadece senin fedakarlık yaptığın bir ilişki seni yıpratır. Kendini kötü hissettiğini onunla konuş ve bunun üzerine çözüm bulmaya çalışın. Umarım aranızdaki bu küçük duvar kalkar ve daha çok mutlu olursunuz! 🌸