Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Boşandıktan sonra çocukta var tabı aıleyle yaşamak çok zor hanı derler ya ev üstüne ev olmaz dıye aynen öyle bosanalı 5 ay oldu hala hıcbır değişiklik yok aılemın tavırlarından asırı sıkıyorlar benı en çok ta annem ve kız kardeşim kadın kadının düşmanıdır derlerya ha tıpa tıp hemde bugünden örnek vereyım mesela ben dün hastalandım bugün de kız kardeşim hastalanmış geldiğinden beri yatıyor iş güce yardım etmiyor benımle hıc konuşmaz dertleşmez mesela akşama kadar diğer ablamgılle arkadaşlarıyla ya da annemle falan konuşur herşeyde emır verır laf sokar 22 yasında kendisin annem ise bugün mutfagı temızlemıs ocakla fırının arkasını cekmıs falan neyse akşam oldu bende oğluma köfte patates kızarttım kısık ateşte sıcratmadan tabı geldı bana bagrıyor her tarafa sıcrata sıcrata kızarttın demı nıye kızartıyon bılmem ne falan soylendı soylendı sonra kız kardesım kalktı geldi acıkmış işte annemde dolapta mantı var istersen onu pısır dedı ya da orada köfte var onu kızart dedı calısmama ızın vermiyorlar evlılık desen yemın etmişler bırısı çıkarsa karsıma anında benı keserler eskı esı aradım artık agız aradım senle aramda bisey yok gıt evlen kapat şu telefonı dedı sıkılıyorum halıyle arkadaş yok eş dost yok dertleşeceğim kımse yok bende buraya yazdım işte sızce yanlış mı düşünüyorum ben
Yanlış mı düşünüyorum acaba?