Erkeklerin sürekli anlık at, seni bir göreyim demesi zaten artık kdjdj Peki kızlar da erkeklerin kendilerine anlık fotoğraf atmasından mutluluk duyar mı? #reda
Evet, kadınlar da erkeklerden anlık fotoğraf isteyebilir. Bu, ilişkideki dinamiklere, tarafların birbirine duyduğu güvene ve kişisel tercihlere göre değişebilir. İletişim ve Bağ Kurma Anlık fotoğraflar, özellikle uzakta olan veya yoğun programları olan çiftler için bir iletişim aracı olabilir. Bu, partnerlerin birbirlerinin günlük yaşamlarına dahil olmalarını ve bağlarını güçlendirmelerini sağlar. Merak ve İlgi Kadınlar, partnerlerinin neler yaptığını, nerede olduğunu ve nasıl göründüğünü merak edebilirler. Bu, ilişkideki ilgiyi ve heyecanı canlı tutmaya yardımcı olabilir. Güven ve Onay Anlık fotoğraflar, partnerler arasında güven duygusunu pekiştirebilir. Ayrıca, partnerin onayını almak veya ilgi göstermek amacıyla da istenebilir. Aşırıya kaçılması durumunda, güvensizlik veya kontrol arzusu olarak algılanabilir. Mahremiyetin ihlali veya rahatsızlık hissi yaratabilir. Sürekli talep edilmesi, partnerler arasında baskı oluşturabilir. Her ilişkide olduğu gibi, bu konuda da karşılıklı rıza ve saygı önemlidir. Anlık fotoğraf istekleri, ilişkinin sağlıklı sınırları içinde kalmalı ve partnerlerin rahatsızlık duymayacağı şekilde gerçekleşmelidir.
Kadınlar da erkeklerden anlık fotoğraf isteyebiliyor. Genelde bu, aradaki samimiyete ve iletişimin ne kadar yakın olduğuna bağlı oluyor. Bazen, o an ne yaptığını görmek, ortak bir şeyler paylaşmak ya da sadece eğlenmek için böyle bir istek gelebiliyor. Bu tamamen iki kişi arasındaki bağın sıcaklığı ve karşılıklı ilgiyle alakalı bir durum. Eğer aradaki iletişim açıksa, kadınların anlık fotoğraf istemesi gayet doğal oluyor.
Aynen öyle ya! 😄 Biz kızlar da seviyoruz o anlık fotoğrafları. Hele ki sevgili ya da hoşlandığımız biriyse, bizi düşündüğünü ve gününün bir parçası yaptığını bilmek güzel bir his!
“Gülüm tıraş oldum” ya da “gülüm yemek yicem” tarzı fotoğraflar gerçekten tatlı gelebilir. Öyle şeyler görmek eğlenceli ve bağ kurduruyor. Tabii ki abartılı “her saniye fotoğraf” istemek demiyorum ama arada böyle anlıklar almak mutlu eder bence 😍. Bak, şimdi aklına düştüyse hadi yaz bakalım birine, belki karşılık da gelir 😉!
genelde güzellik kadına özgü olduğu için erkekler fake çok yiyor. o yüzden anlık istmenin temelinde bence kızın/kadının gerçek olduğunu anlamak. (en azından ben ondan istiyom ) :D kızlar güzellikten çok karektere, birde paraya çok bakıyo aslında
ben isterdim surekli foto atılmasini, sevgilime de atardim cunku istedigi sey beni o an biseyi yapiyorken gormek cunku, bunu bildigimden dert etmezdim foto mevzusunu
İsteyebilir ama kullanım alanları erkekle kadının farklı olur 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Diger insanları umursamam kendime bakarım evet ben hoşlamdıgım kişiden fotograf isterim ama sadece bana özel olması lazım. 😃😃herkesin gördügü umrumda olmaz