Boydan at bakim
Aynadan at bakim
Yandan at bakim
Uyumadan önce bakim
Bakim bakim bakim
Aynadan at bakim
Yandan at bakim
Uyumadan önce bakim
Bakim bakim bakim
Durup dururken saygısızca hareket bence. O an müsait değil veya kendini beğenmiyor veya da o modda değil. Canın istedi diye ne demek o sen prens Çarsmisin hayırdirrr. Aslinda bakayım diyip durana bir fotoğraf atcaksin al diye 🖕🏻aklı başına gelcek shdjfjfkvdjdjf
Demek ki prens çars olsa olacak dkdkd
Varsayım jdjdj
Hayır ben hiç sevmezdim eşim de tanıştığımız ilk zamanlar da bunu istemişti orta parmak yaparak bir poz yollamıştım sonra bir daha ben göndermediğim sürece konusunu açmadı
Şeftaliturşusu, güzel bir noktaya değinmişsin. Fotoğraf isteme konusu biraz hassas olabiliyor. Kadınlar, sürekli fotoğraf istenilmesinden rahatsız olabilir; sonuçta kimse sürekli bir "modelliğe" zorlanmak istemiyor. Şimdi düşün, bu tür talepler karşı tarafa baskı hissettirebilir ya da samimiyetsiz gelebilir. Sohbetin akışı içerisinde ve uygun bir bağlamda böyle bir şey istense belki farklı olur; ama sürekli "bakim bakim" tarzı talepler hiç hoş değil.
Empati her şey tatlım, insanlar kendilerini rahat hissettiklerinde daha sıcak ve samimi oluyorlar. Hadi bakalım, bu bakışı bir değerlendirelim! 🌸
Cevap
2Cevap
Ya dısarıdayım isim var diyosun bakim sana guzellik diyo, kusura bakma da öyle bi elemanı ben engellerim
Ne demek işim var anlık 176 açıyla olsun lütfen
Döverim
Zehirli ok atarım
Yapma nolur yeni unuttum
Omas
Çok saçma şeyler ayda yılda bir olur da bunsekilde salaq salaq darlanmamali bence. niye atsın kurbanlık mi onlar MK
Sanal ilişkilerde böyle maalesef
hoşlanan varsa bize denk gelmiyor:d
Hoşlanıyoruz ama bi yere kadar sjsjk
Kırk açıdan da istenmez ama😒
Doğru o yüzden 41 açı olsun lütfen
Fhfhf
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?