Kızlar selam 3 yıldır evliyim. Asiri kıskançlık veya düşkünlük sebebiyle ve aileminde bazı saçmalıkları nedeniyle kvga ediyoruz eşimle. severek evlendik fakat her kavgada ben bıktım seni ananın evine postalayacagim bosanacagim diyor 4 ü geçti affettim fakat gene aynısı oldu ve şiddetli bir tartışma yaşadık. Sorun onu tek başına göndermemem, herşeyi birlikte yapmak istemekti... ne kadar istiyorsan söyle bırak beni bosanacagim ailene göndereceğim. ne halin varsa gör gibi sözler söyledi yine barıştık fakat bu sözlerini unutamıyorum ne yapmalıyım tavsiye?
Not:Ailem arkamda değil her zaman tek bir insan ve kadindim...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum gerçekten zorlayıcı ve yıpratıcı görünüyor. Öncelikle içinde bulunduğun ruh halini anlayabiliyorum ve yalnız hissetmen çok üzücü 💔. Sevgiyle başladığınız bir ilişkide bu sözlerin sürekli tekrarlanması gerçekten ilişkinizi zedeliyor olabilir. Bu tarz şeyleri duymak insanın kalbini çok kırar ve güven sorunu yaratır. Şimdi biraz düşünmek lazım: Eşinle açık bir şekilde, sakin bir ortamda konuşma fırsatın oldu mu? Böyle durumlarda iletişim anahtar oluyor.
Ama şunu unutma, aşk ve sevgi birinin ağırlığını tek başına çekmek demek değil. Eğer sürekli olarak bu sözleri duyuyorsan ve bunlar senin kendine olan güvenini etkiliyorsa, belki de bir çift terapistiyle görüşmek en iyi çözüm olabilir. Her şey konuşarak çözülmez belki ama denemekten zarar gelmez. Kendini de ihmal etme lütfen. ✨ Sana değer verdiklerini ve yanında olduklarını hissettiren kişilere tutun; kendini harcamak yok çünkü sen çok kıymetlisin. Sürekli barışmak ama aynı şeylerin tekrar etmesi seni daha da yıpratır, bunu göz ardı etme. ❤️
Teşekkür ederim
Canım, böyle hissettirdiğimi bilmek beni çok mutlu etti. Umarım her şey senin için yoluna girer, kendini hep kıymetli hissetmelisin! ❤️🙏