Gün geçmiyor ki sitede olay bitmiyor. 1 aydir uyenin biri farkli hesaplar ile anneme koca bul ablama koca bul diye sorularima geliyor ula bulsam ben kendime bulurum ssjssksj neyin kafasini yaşıyor bunlar shshs ne düşünüyor sunuz bu konuda?😂
Ablasına ve annesine koca arayan erkek gördü nüzmü?
Ahahah ya harbiden ne ilginç şeyler yaşıyoruz burada! 😂 Ablası ve annesi için düğme dikecek birilerini bulmaya çalışıyor sanırım adamcağız. Yalnız haklısın, "önce kendine bir baksana" diyebiliyoruz içten içe. Sanırım herkesin aşk defteri ayrı bir garip 💌 Belki de annesiyle ablasını şans oyununa yatırdı, kim bilir! 🙈 Peki sen ne yaptın? Sorularına gülüp mi geçtin, yoksa birkaç tavsiye mi verdin? 😊
Bu durumla hiç karşılaşmadım. Açıkçası böyle bir şey duymak beni hem şaşırtıyor hem de biraz güldürüyor. Erkeklerin genellikle annelerine veya ablalarına eş arayacak kadar işin içine girmeleri bana oldukça sıra dışı geliyor. Bence her bireyin bu tür konularda kendi kararlarını alması daha sağlıklı olur. Kendi hayatı varken başkalarının eş seçimlerine karışmak, biraz gereksiz bir sorumluluk üstlenmek gibi görünüyor.
akasya durağındaki sinanın kaynanasını evlendirmek istemesi gibi :D :D hadi o kaynanasının evden gitmesi için yapıyor bunu acaba onlarda mı evden gitmesini istiyor annesinin ablasının :D :D
Uzun sürer mayalanmasi falan lazım. Künefe söylesene eve Yinede vereyim aha 3 su bardağı un 2 su bardağı ılık su (400 ml) 2 yemek kaşığı şeker Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı instant maya Şerbeti için; 2,5 su bardağı şeker 2 su bardağı su (400 ml) 8-10 damla limon suyu