Merhabalar 23 yaşın da erkek bireyim hayatım boyunca varoşlardan gelen travmalarla kavgalarla ihanetlerle vb birçok zorlukla mücade ettim çünkü hayatta güvendiğim inandığım sadece onu mutlu etmek için çabaladığım insan için bir hayatım vardı üniversiteye kadar okudum kendi paramı ve bana ait olan çoğu şeyi kendi paramla çalışarak aldım. Babam dediğim insan ( aynı çatı aldında mecburiyetten yaşadığım kişidir) hayatım boyunca sürekli bizi üzmekten başka bir şey yapmadı annemi aldattı defalarca yakalamamıza rağmen ağzından küfür düşmeyen sürekli yaprak amdan konuşan kişidir yolda arabayla giderken her kadına bakan aile içinde çok namuslu ve dindar biriymiş gibi kendini lanse eder ve aldatmalarını yakaladığımız her zaman anneme şiddet uygulardı küçüklüğümden beri sevmediğini biliyorum kazandığı paranın çoğu kısmını kadınlarla yer kendini çok yakışıklı bulur fakat değildir, hayatı boyunca bir arpa boyu yol almamıştır belki bizleri seviyordur fakat onun sevgisi hiç umrumda değil çünkü hiçbir zaman hiçbir açıdan bize desteği olmamıştır ve tüm hatalarımızda yüzümüze karşı hakaretler savurmuştur bir çok kez onu öldürmeyi düşündüğümde olmuştur bazen yüzüne sadece nefret ile bakarım. Fakat annem benim yeryüzünde ki kanatsız meleğimdi taki bu güne kadar bütün umutlarım ve çabam onu mutlu edebilmek ve rahat bir yaşam sürebilmesi içindi oda keza küçüklüğümüzden ve bu yaşımıza kadar aynı davranışı sergiliyordu kendisi ilkokul mezunu bile değil bacım evladı babası başlık parası alarak 2. Evliliği olan babamla evlendirmiştir ben doğmadan bir çok kez şiddete maruz kalmış olsada aile evine döndüğünde tekrar geri göndermişlerdir umarım ahirette ömür boyu yanarlar. Konuya gelecek olursak mutsuz bir evliliğin sahiplenmeyen bir ailenin ezilerek ve varoş bir mahallede gece konduda yaşayan bir kadının ilgisizlik sevgisizlik ve bir çok ihanete maruz kalmışlığın sebebi olarak bu davranışamı girdi yoksa kendince ihanetmi alıyor bilmiyorum. Gün içinde adını bilmediğim birisi arıyordu ve bende telefonu götürerek kim olduğunu sordum akrabası olduğunu ve yanımdan kalkarak başka bir odada konuştuğunu fark ettim. babamdan tecrübeliyim ya şüphelendim tabi ki hiç çaktırmadım çünkü böyle bir düşünceyi kendime asla yediremiyordum ve inanamıyordum kendisini gün içinde takip ettim ve farklı bir semtin parkında başka bir adamla otururken onu öperken ve sarılırken gördüm. O an kanım dondu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü beynimden vurulmuşa döndüm. babamı sevmediğim için babamın ne yaptığı pekte umrumda değildi fakat annemde aynı davranışı görünce ne yapacağımı bilemedim o an her ikisinide öldürmek sonrasında babamı kendimi veya sadece kendimi öldürmek gibi depresif düşüncelere girdim daha öncesinde intihar düşüncelerim oluyordu annemi mutsuz gördüğümde fakat bu durumun onu daha çok üzeceği gerçeği ile kalkışmıyordum. Fakat şu an bir sebep kalmadığına inanıyorum karşıma alıp konuşamıyorum
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler