Anneni başka bir erkekle görmek?

Merhabalar 23 yaşın da erkek bireyim hayatım boyunca varoşlardan gelen travmalarla kavgalarla ihanetlerle vb birçok zorlukla mücade ettim çünkü hayatta güvendiğim inandığım sadece onu mutlu etmek için çabaladığım insan için bir hayatım vardı üniversiteye kadar okudum kendi paramı ve bana ait olan çoğu şeyi kendi paramla çalışarak aldım. Babam dediğim insan ( aynı çatı aldında mecburiyetten yaşadığım kişidir) hayatım boyunca sürekli bizi üzmekten başka bir şey yapmadı annemi aldattı defalarca yakalamamıza rağmen ağzından küfür düşmeyen sürekli yaprak amdan konuşan kişidir yolda arabayla giderken her kadına bakan aile içinde çok namuslu ve dindar biriymiş gibi kendini lanse eder ve aldatmalarını yakaladığımız her zaman anneme şiddet uygulardı küçüklüğümden beri sevmediğini biliyorum kazandığı paranın çoğu kısmını kadınlarla yer kendini çok yakışıklı bulur fakat değildir, hayatı boyunca bir arpa boyu yol almamıştır belki bizleri seviyordur fakat onun sevgisi hiç umrumda değil çünkü hiçbir zaman hiçbir açıdan bize desteği olmamıştır ve tüm hatalarımızda yüzümüze karşı hakaretler savurmuştur bir çok kez onu öldürmeyi düşündüğümde olmuştur bazen yüzüne sadece nefret ile bakarım. Fakat annem benim yeryüzünde ki kanatsız meleğimdi taki bu güne kadar bütün umutlarım ve çabam onu mutlu edebilmek ve rahat bir yaşam sürebilmesi içindi oda keza küçüklüğümüzden ve bu yaşımıza kadar aynı davranışı sergiliyordu kendisi ilkokul mezunu bile değil bacım evladı babası başlık parası alarak 2. Evliliği olan babamla evlendirmiştir ben doğmadan bir çok kez şiddete maruz kalmış olsada aile evine döndüğünde tekrar geri göndermişlerdir umarım ahirette ömür boyu yanarlar. Konuya gelecek olursak mutsuz bir evliliğin sahiplenmeyen bir ailenin ezilerek ve varoş bir mahallede gece konduda yaşayan bir kadının ilgisizlik sevgisizlik ve bir çok ihanete maruz kalmışlığın sebebi olarak bu davranışamı girdi yoksa kendince ihanetmi alıyor bilmiyorum. Gün içinde adını bilmediğim birisi arıyordu ve bende telefonu götürerek kim olduğunu sordum akrabası olduğunu ve yanımdan kalkarak başka bir odada konuştuğunu fark ettim. babamdan tecrübeliyim ya şüphelendim tabi ki hiç çaktırmadım çünkü böyle bir düşünceyi kendime asla yediremiyordum ve inanamıyordum kendisini gün içinde takip ettim ve farklı bir semtin parkında başka bir adamla otururken onu öperken ve sarılırken gördüm. O an kanım dondu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü beynimden vurulmuşa döndüm. babamı sevmediğim için babamın ne yaptığı pekte umrumda değildi fakat annemde aynı davranışı görünce ne yapacağımı bilemedim o an her ikisinide öldürmek sonrasında babamı kendimi veya sadece kendimi öldürmek gibi depresif düşüncelere girdim daha öncesinde intihar düşüncelerim oluyordu annemi mutsuz gördüğümde fakat bu durumun onu daha çok üzeceği gerçeği ile kalkışmıyordum. Fakat şu an bir sebep kalmadığına inanıyorum karşıma alıp konuşamıyorum
Anneni başka bir erkekle görmek?