Kız beni seviyor mu soruma bakar mısınız ricâ etsem🙏🙂?

SelâmunAleyküm, Hayırlı günleriniz olsun İnşallah. Ben bir kız ile tanıştım telefondan, kızla mesajlaştık. Her şey çok güzel gidiyordu ki, konu aşk meşk konularına gelince benimle sevgili olmayı kabûl ettiğini söyledi. Ama eğer seninle iken, bir başkasından hoşlanırsam sana söylerim, seni aldatmam dedi. Benim için orada bitti her şey, sonra bu konu üzerine tartıştık, yâni konuştuk. Düşüncelerimizi belirttik. Maalesef bunu kabûl edemem, Allah'a emânet ol, kendine iyi bak. İnşallah karşına daha iyi insanlar çıkar dedim. Orada bitirdim sohbeti, onu sildim ama o bana hemen sonrasında instagram üzerinden bana mesaj atıp, aradı beni. Seni de kaybediyorum, hemen gitme dedi. Ben sana aynı şeyi yaşatsam kızmaz mısın bana dedim, kızarım dedi ve vazgeçiyorum o işten dedi. Beni bu kadar sevecek birini kaybedemem dedi. Kız da herkese yüz vermeyen, kimseye güvenmeyen bir kız. Önceki sevgililerinin hepsi aldatmış onu. Ben üzülmeyeyim diye mi yapıyorsun bunu yoksa beni gerçekten seviyor musun dedim, seni seviyorum dedi ve bunu kolay kolay söylemem dedi. Sizce beni seviyor mu gerçekten? şu an sevgiliyim kendisiyle ama çok korkuyorum, endişelerim var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.🙂🙏

Kız beni seviyor mu soruma bakar mısınız ricâ etsem🙏🙂?