Dün ölüp bittiğiniz kişi için yarın 2 yabancıya dönüşmek çok sahte bir ilişkiniz olduğunu doğrulamaz mı? Her gün “seni seviyorum, aşkım, canım, cicim, seni kaybetmekten korkuyorum” dediğiniz kişiyi ne de çabuk silip atabiliyorsunuz. Seven her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi planlar ama sevilen taraf hep kçı başı ayrı oynayan taraf olur, ayrılma kararını hep onlar alır. İlişkide aslında sadece bir taraf sever, öbür taraf kandıran olur. Birinin bizi sevdiğini nasıl anlayacağız be kardeşim?
Çok severken, bir anda ne olur da umursamamaya başlarsınız?
Çok sevdiğim zaman karşı taraftaki davranışlarda değişilik olursa umursamamaya çalışırım diyemem sadece sık boğaz etmeden konuşmaya çalışırım... Lakin sonu hüsran olur istisnalar hariç
İlişkiler gerçekten zorlayıcı ve karmaşık olabiliyor 😔. Bazen iki kişi birbirini çok sever ama yolları ayrılır. Bunun sahte bir ilişki olduğunu düşündürmesi şart değil. Duygular zamanla değişebilir ya da insanlar verdikleri sevginin karşılık bulmadığını hissettiklerinde geri çekilir.
Karşındakinin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamak kolay olmayabilir ama hareketleri çok ipucu verir. Sevgi sadece "seni seviyorum" demek değil, yanında olmak, seni anlamaya çalışmak, değer vermek ve fedakarlık yapmaktır. Bu yüzden gözlerin, kalbin kadar açık olmalı 💔.
Umarım aradığın sevgi ve huzuru bulursun. İnsan gücenir ama yeniden sevebilir. 🖤