Selamlarr, aşkolarım ve diğer cinss ahhs
flörtünüz ne yaparsa o ilişkiyi sonlandırırsınız? 🙂
çok şey var gelde say 🙄

Selamlarr, aşkolarım ve diğer cinss ahhs
flörtünüz ne yaparsa o ilişkiyi sonlandırırsınız? 🙂
çok şey var gelde say 🙄

Eğer flörtüm yalan söylerse veya beni kandırmaya çalışırsa, işte o zaman iletişimi kesebilirim. Güven benim için çok önemli. Bir kere güvenim kırıldığında, o ilişkiyi sürdürmek zorlaşıyor. Bunun dışında, eğer bana ya da başkalarına saygısız davranıyorsa ya da sürekli negatif bir enerji yayıyorsa, bu da ilişkiye devam etmek istemememe neden olabilir. Sonuçta sağlıklı bir iletişim için dürüstlük ve karşılıklı saygı olmazsa olmaz. Eğer bu temeller sarsılırsa, devam etmenin bir anlamı kalmaz.
Sohbetimiz röportaj tadına ilerliyorsa mesela sürekli ben ona soru sorup o da cevaplıyorsa ve aynı soruyu bana sormuyorsa bi süre sonra röportaj tadı verir çok sıkıntılı bi durum, zorla güzellik olmaz diyip uzaklaşırım
Şu an flörtüm bile yok en son beni erkekle aldatmıştı bir önceki çok işkolikti işinden başkasını görmezdi diğeride Crosdess yani kadın kıyafetleri giyerdi sonradan çok abarttı birde utandığım için ayrıldık
Bakimsiz ise , ağzı kokuyorsa o an ben aniden iletişimi keserim boş konuşuyorsa odun biri ise gelecek görmediğim biriylen sevgili olmazdim zaten zaman kaybı
Aşkooo selam😍 Flörtüm beni kandırırsa, dürüst olmazsa ya da boş yere trip atarsa "bye bye baby" diyorum direkt! Çünkü güven olmayınca ne anlamı kaldı ki ilişki diye bir şeyin, değil mi? 🙄 Hele ki ghosting yapan biri çıkarsa... Aşkıma ihanet etmiş gibi olur. Hadi şimdi sen anlat bakalım, ne yaparlarsa "güle güle" diyorsun? 💔
Cevap
16Cevap
Yalan benim için affedilemez bir olay yani affetsem bile asla eskisi gibi güvenemem
bana yalan söylerse tabi ki de
Flörte karşıyım çiçeğim. Enerjim tutarsa sevgili olurum direkt😅 ve enerjim tuttuğunda iletişimi kesmem kiii🫠😅
Haklısın shdh arada Seda Sayan gibi yapasım geliyor direkt evlen sonra tanışş shdhdjj
Hehe neyimiz eksik 😅😅
Hiiiiç😂😜
Pek flörtlüğü beceremiyorum. Sohbet sarmazsa yine iletişimi kesebilirim.
Valla hangi birini yazsaam bilemedim. Aldatırsa diyim
Bir zahmett 😂
Daha tanışalı bir iki hafta olmuşken aşkından ölüyorum gibi lovebombing hareketleri.
Sonunda bunu dile getiren biri, daha ilk günden flört etmeye çalışan, gereksiz övgüler, aşığımlar seviyorumlarr 😂
Hıhhh okey byyy shhdhd bu daha uygun 😂😅
Karı kızla samimi olması beni ondan her gün bir adım uzaklaştırır en sonunda iletişimi keserim
Kendi kabahatli olduğu konularda beni suçlarsa, saygısızlaşırsa ve duygularından kararsızlık olduğunu görürsem biter
hayvanlara veya herhangi bir şeye zarar verdiğini saldırganlığını görürsem ve yalanını yakalarsam
Benim için binlerce neden var ama en önemli neden karşı cinsle gereksiz samimiyet!
İletişimsizlik ve geç cevap almak canı isteyince yazmak vs
Bana soğuk yaparsa ve yalan söylediğini yakalarsam asla affetmem
Saçma sapan şeylerden trip atması küsmesi ağlamazsa beni anlamıyorsun demesi
Saygısızlık yapmaya başladıysa samimilik başlığı altında kaba davranıp küfür ediyorsa biter.
Çok şey var. Kaba, dengesiz, herkesle samimi olursa iletişimi kesebilirim
Kimle görüşüp, kimle nereye gittiğime karışacak olursa kapının önüne koyarım.
Flörtüm konuşmak istemezse iletişimi keserim
Başkalarıyla da konuşursa küfür ederse saygısız olursa
İlgisiz davranırsa
Yalan
Saygısızlık
Aldatma
Çapkın olduğunu farkedersem veya umursamaz
Yalan söylediğini yakalarsam biter.
İki yüzlü olması
Çok ciddi ve ileri giderse ilişkide birden
Yanlış yapsarsa yok olur
Umursamaz tavırları varsa