Flörtünüz aniden konuşmayı kesse sorunu kendinizde mi ararsınız, karşınızdaki kişide mi?

Kendimde arardım açıkçası, Bir kişi birisiyle yani flörtüyle konuşmayı kestiyse büyük ihtimalle karşısındaki kişi onu ondan soğutacak bir şey yapmıştır. Empati yaparak düşünmek gerekiyor. Bir kişiyle flörtsünüz. Kendinizin yaptığınız hata yüzünden birisiyle konuşmayı kesmezsiniz. Ancak karşınızdaki kişi sizi kendisinden soğutacak bir şey yaparsa konuşmayı kesersiniz. Şöyle bir şey. Eğer siz bir hata yaparsanız o hatayı düzeltmek için uğraşırsınız. Veya o kişinin bu hatayı fark etmediğini veya ciddiye almadığını dilersiniz. Ancak karşınızdaki kişi bu hatayı yapınca onun için yapılacak pek bir şey yok. Karşıdaki kişiye bir şey kazandırılamaz bence flört anında.
Kişilerde aramam, yani ne kendimde ararım ne de onda. Aradaki iletişim veya paylaşımlarda ne oldu diye bakarım, ya da sorun olarak değil de acaba hayatında neler yaşadı da bunu yaptı diye düşünebilirim.
İletişim kurup durumu ortaya çıkartınca ancak o zaman nedeni ben veya oymuş diyebilirim. Eğer iletişim kurma çabama rağmen ısrarla durum değişmiyorsa haliyle karşı tarafta oluyor 🙃
bir sorun var..
yine de birden konuşmayı kesiyorsa sorun birazda kendisindedir ya benden yana bir sorun olsa konuşması gerekiyor çözmemiz gerekiyor konuşmadan kapatıyorsa ne diyeyim ki
Cevap
29Cevap
Konuşmadan anlatmadan birden irtibat kesiliyorsa hanzo olduğunu düşünürüm
Karşımda ararım. Çünkü sebep ne? Ne oldu da konuşmayı kesti
Aniden sebepsizce ses gelmiyorsa "psikolojik manipülasyon" taktiğiyle beni elde edeceğini sanıyorsa üçüncü parmağımı ona armağan ediyorum 😌
Sorun onun; benim değil.
Aniden konuşma kesiliyorsa sorun onundur. Adap öğrenmeden flört, sevgili olaylarına girmesi başlı başına bir sorundur. Seninle anlaşamadıysa, bunu seni de kırmadan anlatması gerekiyor. Birden iletişimi kesmesi hiç etik değil.
Konuşmadan bitirilen bir ilişkide o kişinin sorunlu olduğunu düşünürüm insanlar konuşmalı olmuyor ise belki çekip gitmek isteyebilir.. benden değil karşıda sorun var derim
Döndü sen niye flörte bağladın kaç gündür mevzuyu hayırdır? Sabah akşam flört sorusu. Kendine gel, sen cinsel yaşam fenomenisin. Flört seni bunalıma sokar. :>
Kendimi sorgularım acaba bir şey mi yaptım diye, sonra anlayınca suçum olmadığını deli herhalde der geçerim. :D
Mutlaka ikimizden biri bir halt etmiştir oturup adam gibi konuşup bu sıkıntıya hangimizin yol açtığını sorgularım ona göre bir yol çizerim.
Benimle ilgili bir şey olduğunu düşünmem. Soğumuştur başkasını bulmuştur.. Pek çok sebebi olabilir. Üstüne gitmem..
Ne olursa olsun herkes bir cümle ile kararının sebebini açıklayabilir diye düşünüyorum, bunu dahi yapamayan biri ile ilişkim üzerine düşünmem.
Bir sorun varsa söylesin söylemediği sürece istediği ve bildiği yere gidebilir zaten umrumda olmaz. 🙄
nasıl bir sohbet içinde olduğumuzla alakalı bu durum aslında
ama aniden bişey demeden konuşmadan gidiyorsa sorunu karşıda ararım
Umurumda olmaz ki yani kafaya takmam sıfır sıkıntı yani 😂
Hiç umrumda olmaz karşıdaki dengesiz diye düşünürüm
Kendimde ararım önce. Eğer hatam yoksa onda ararım sorunun ne olduğunu.
Ben sorgularım. Onuda kendimi de ama ne olursa olsun nedenini öğrenirim.
İlişkimizi geriye sarar nerde hata yaptık ona bakarım
Konusmayi kesne kendisi bilir ben yalan dolan guvensiz olmadigim icin kendimde bir sorun aramam.
Kadın beni terkehmiş yemişim bi halt ki gitmiş derim amaan cehennemin dibine kadar yolu var derim üzülürüm ama boş ver derim
Artık kafaya takmis, düşünüp duruyorsan kafanda kurup kurup bı yere varamiyorsan sen sevmissin karşı tarafta ghosting uygulamış olabilir. Bu olmayabilirde ama başıma geldi benim de birden konuşmayı kesti.
En İyi Cevap