Bir öğrencisi, eşime balık tutmaya gitmeyi teklif etmiş. Bende hayır dedim. bana yobaz dedi?

Bir öğrencisi eşime hocam ben her haftasonu balık tutmaya gidiyorum. Bigün sizde gelin beraber tutalım. Demiş. Eşimde bana 12. sınıflardan Bi öğrencim profesyonel balık tutuyor muş. Benide davet etti bigün. Gitmek istiyorum aslında, merak ediyorum dedi. Bende kesinlikle olmaz ne alaka elin adamıyla balık tutmak neymiş dedim. Öğrencim o yaaa ne yobaz bağnaz bir adammış sın sen dedi. Sonuçta göndermedim. İyi yapmış mıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi telde konuştum. Cevabını merak ettiğim için git istersen dedim. (aslında gönderme niyetim yok). Bi balık tutacaktık zehir ettin gerek yok artık dedi. Bu sayede nekadar örümcek kafa olduğunu anlamış olduk dedi. Hiç sorun yapmasaydım planlayıp gidecekti. Aklım almıyor yaaaa
Güncellemeler
1 yıl
Çocuk bugün, hocam gidiyor muyuz balığa demiş. Eşimde cumartesi bakalım demiş. Aradı beni az önce sende gel istersen diyor. Kıramadım çocuğu diyor. Akşam konuşuruz dedim. Sizce arıza çıkarıp göndermesem mi? Yoksa bendemi gitsem? Şeytan diyor Ne yaparsa yapsın.
Bir öğrencisi, eşime balık tutmaya gitmeyi teklif etmiş. Bende hayır dedim. bana yobaz dedi?