Arkadaşlar merhaba ben 1 senelik evliyim hemen hemen. 3 senelik de bi arkadaşım var, eşim gece calistiği zamanlarda gelip bende kalirdi. Benim büyüdüğüm kültürde bize misafir gelince annem asla tek başina iş yapmamiştir. Yemek yendikten sonra herkes anneme yardim eder ki iş hemen bitsin bulasik vs yikansin herkes otursun. Neyse arkadaşim geliyor yemeğini her seyini güzelce hazirlarim, ama elini bi bardağa değmiyor. O gittikten sonra ev savaş alanina dönüyor cunku benim yaptiğima da söyleniyor bırak yaparsin diye. Calisan biriyim. Sonra salona yatak hazirliyorum, ben asla hayatimda baskasinin evinde yatağimi birakip gitmedim. Defalarca yatak yaptim ona hicbirinde de toplamadi, hep gittikten sonra ben topladim. Mutfaktan su aliyor bardagi icerde birakiyor. Yemek yiyor tabak içerde. Kendi evinde pis olabilirsin ama sen benim dostumsun ben bunu tolere edemiyorum. Yabanci olsa neyse. Yuzune de bisey diyemedim cunku hemen göz devirip anlayissiz yaklasacak. Bi de benden kendisi 3 yas buyuk dusunebilmesi lazim. Neyse bende bi depresyon sürecindeyim su aralar, arkadasima ses attim, yumuşak yumuşak kendimi cok kotu hissettiğimi bu sürecte ondan yardim beklediğimi, boyle olmasina kirildiğimi falan söyledim. Sen neden kotu hissediyorsun bile demedi, boyle biseyi nasol dersin yuzume soylesen neyse ama wpden yazinca olmadi diye sesler atmis aglamis falan. Konusmuyoruz bende yazmadim. Sizce doğru mu yapmisim?
Güncellemeler
1 yıl
Nisanimda evime geldi ve o koşuşturmada sonradan öğrendim ki hiçbir şeye elini sürmemiş benim odamda yatmiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnsanlara fazla yüz verdiğiniz zaman tepenize çıkar ve göreviniz haline gelir açık açık konuşun bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin hanımefendi
İyi yaomisin kusse bile varlugindan daha karlıdır bence strese sokmaz seni en azindan
İyi gün dostu arkadaş. . kötü günde toz olur
Çok doğru yapmışın öyle birinden yavaş yavaş uzaklaş
boş ver böyle kadını ya. Sen neden iyi değilsin peki?
?
Yeni ev yeni iş ailesel bazi problemler maddi sıkıntılar, 15 senedir geçmeyen bi hastaliğim var onunla ugrasma derken yiprandim.
Konuşmayı ister misin?
Dogru yapmamıssın. Hatasını soyleyebılırdın. Kendını duzeltmeseydı hata yapmaya devam etseydı senın yaptıkların dıgru olurdu
Hatasini söyledim whatsapptan ses atarak zaten güzelce?
Bu nasıl dost yanlışın olmasın. ?
😅😅😅
Haklisiniz
İyi yapmışsın ama artık arkadaşım var demesen mı?
Ya vardı.. iste anlatim bozukluğu.
Böyle bir insana hiçbir şekilde arkadaşım deme hayatına da alma bunlar parazit gibidirler insanları kullanırlar sadece
Neden ağır bi depresyondan geçiyorsun?
Arkadaşın düşüncesiz birisi sanırım öyle mi
Saf misin isine gelmiyosa alma bi dsha evine
Bu nasil bi usluptur. Tanimadiğiniz insanlara bu sekilde saldirmamayi bilecek kadar özgüvenli olun lütfen.
Duydugun cevabi hazmedecek kadar kendine guven
Kıllanıyor seni gibi geldi
tabiiki haklısın
Konu ne acaba tam olarak