3-4 yıldır tanışıp görüşmemek?

Şimdi size yazacağım şey şizofrence gelebilir. Ben biriyle bi uygulamada 2022 yılında tanıştım. Başta birkaç gün konuştuk sadece sesli başka hiçbir şey yok foto yok. Sonra engelleştik, sonra aylar sonra tekrar istek attı. Sonra samimi olduk sonra tekrar engel sonra tekrar samimiyet falan bu adam bana bağımlı olmaya başladı. Sürekli unutamayıp yazıyor yılda 3 kere falan engelleyip geri geliyor. Engel sebebi de kavga etmemiz, kavga edince hemen gidiyor. Kavga sebebi ben artık whatsapptan normal şekilde konuşalım onu göreyim buluşalım istiyorum ama o diyor ki kavga ediyoruz normal şekilde konuşursak olurmuş. E olmadığı için normal şekilde konuşamıyoruz diyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum görmediğim biriyle konuştuğum için o yüzden soğuk yapıyorum. İşte beni hep oyaladı atanayım görüşücez dedi atandı 1 yıl geçti hala görüşmek için adım atmıyor. En son bu yaz dedi, he diyip geçtim. 15 gün önce engellemişti baktım şimdi yine istek atmış ama kabul etmedim bu sefer. Birkaç gün/ ay sonra yine atar ne de olsa. Onunla konuşmayı seviyorum ama böyle yaptığı için kendimi canım hissediyorum. Cahil biri sanmayın ben de öğretmenlik mezunuyum atama bekliyorum, tabi bunun cahillikle ilgiisi yok canım sen kızım diceksiniz biliyorum.. kimseye anlatamıyroum bu durumu. Ama öyle canım gibi beklediğimi de sanmayın, konuşurken o kadar ciddiye almıyorum. Çünkü 2 yıl önce falan çok ciddiye almıştım ve kötü bitti beni çok kötü şekilde engellemişti konuşmadan, darıldım. Şimdi o peşimden koşuyor gibi.
bana akıl verin ben bu adamla nasıl normal bir konuşma yapıcam. Beni neden hayatına almıyor? Seni unutamıyorum lanet olsun diyor sanırım alışkanlık oldu, aklına geldikçe yazıyor. Ben de farksız değilim bazen umursamıyorum bazen aklıma geliyor özlüyorum. 4 yılda toplasan 4-5 ay anca konuştuk bu arada ama böyle işte durum. Yaşlar 25 bu arada.

Güncellemeler
1 yıl
Engellemiştim yine istek atmış başka hesaptan, kabul etmedim
3-4 yıldır tanışıp görüşmemek?