Güncellemeler
1 yıl
O kadar linç kitleye maruz kaldım ki. Bakın 3 yıldır kullanıyormuş başkada herhangi bi bağımlılığı yok. Konuyu dağıtmayın ipini koparan kaçar misali falaan. Sadece bıraktırabilmem için fikir istedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seven sevdiğini düşünür bıraktırır bide çok tatlı oluyormuş içerken ne günlere kaldık.
Evet, kafayı yiyip zombilere dönüşmüyo o*tan bahsediyoruz. Bilgisi olmayan lütfen konuşmasın ben yalnızca bırakmasını istiyorum
Bilgisi olmayan kişi sensin şu an
Kardeşim bu işlere giriş var çıkış yok. Aklın varsa uzak dur Allah aşkına lütfen uzak dur
Sen biraktiramazsin. Böyle bı fikir yok işte burada isterse bırakır ilerde bırakır aferin iyi yapıyorsunuz diyenleri aldırma
Hiç doğru kullanımlar değil. Keşke ineklerin yediğinden kullansa en azından faydası olurdu
Görüşme bence aile yapısı olmuyor bu tiplerin 2 senelik sevgilim kullanıyordu babama saygısızlık yaptığı için ayrıldım
Kendi isterse bırakır çok sorun çıkaran bir olay değil o
Oda böyle söylüyor kullanmadığı üst üste çok günler oluyor ama mutlaka haftada bir ihmal de etmiyor beyefendi. Bırakma için bi fikriniz var mı?
İcmedigim şey kalmadı sokaktan geldim
O kullanıyor senide hoşuna mı gidiyr?
Oroin mi
Oroin ne la ot diyo ama farketmez ota başlayanin sonu eroindir
Ottur günahı yoktur hesabı. Hepsi sıkıntılı
Öyle diye diye masumlastirdilar zaten boş ver günahıda çok sıkıntısıda çok çaresi yokk
Ne kullanıyor
Bağımlı olduysa bırakamaz herne kullaniyorsa
Tedavi şart