Arkadaşimla 13 senedir bir arkadaşliğimiz var fakat son zamanlarda çok değişti bu zaman kadar flörtü dahi olmadi son 2 aydir köyden bir flörtü var kendiside diyor tipsiz diye ama sirf flörtü buna iltifat ediyor diye hep bunla konuşuyor sohbet ediyor sevgilisi bunu çok pohpohluyor buda şimariyor son zamanlarda beni küçümsemeye başladi ikidebir beni aşağa çekmeler laf atmalar sen şusun busun demeler ondan sonra ay yok saka yabiyorum demesi kendini dünyanin en bakimli kiz olduğunu sanmasi oysaki 3 aydir ayni pantolon ve üstle geziyordu iki parça kiyafet aldi dün çarsida Ben çok güzelim diye geziyordu zaten beni kiskaniyor gibi geliyor bana bende bunla buluşmamaya karar verdim önce yapiyor yapiyor ondan sonra her şey normalmiş gibi davraniyor sanki hiç bişey olmamiş gibi hiç kimsenin kalbini kirmamiş gibi davraniyor bugün yine buluşmak istedi Ben dedimki canim istemiyor cunku uzak durmaya karar verdim oda bana gelmiş senin benle bi sıkıntin mi var diyor hayir diyorum söylesene diyor bende herkes kendi sıkıntısını kendi bilmesi lazim dedim size napim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hemen yol ver. böyle kadınlar ilgi delisidir senin ondan güzel olmanı kaldıramazlar. etrafındaki tüm bireylerle aranı açmaya çalışırlar. kendilerini özel sanırlar. muhtemelen daha önce senin sevgililerinden ayrılman için elinden geleni yapmıştır doğru muyum?
Evet yani şöyle ona aramizdaki şeyleri anlatiyordum bir hafta sonra nedense çocuk benden ayrildi sebepsiz bir şekilde bu hep böyle oldu mesela bikeresinde bi çocuk bana deliler gibi aşikti Ben bu çocuğu ona anlattim iki gün sonra çocuk yüzüme bile bakmadi şaka gibi ya çok haklisiniz
haklı olmamın sebebi bizzat yaşadım bu durumu.
kıza direkt yol ver sakın gözünün yaşına bakma. eminim senden kendisini sürekli övmeni de istiyodur
Ya varya o kadar haklisin ki evet gercekten ilgi için çok çirkinim yaa off fotoğraf çekinmek istemiyorum kötü gözüküyorum diyor Bende hata yaparak hayir çok güzelsin diyordum diğer günde tüm erkekler bana bakmaya başladi çok güzelim ya diyordu
Kizla artik ilgimk kesmeye karar verdim asla buluşmicam görüşmicem
burcu da aslansa tam olacak :D
Burcu yengeç ama yükseleni aslan varya bu kadar mi benzerlik olur
o kız senin neşenden besleniyor. konakçı bir parazit gibi. hayatından çıkardığında o kadar rahatlayacaksın ki. onun da ezik hallerini görmek sana komik gelecek. gülerek ve acıyarak izleyeceksin. ben 3 sene katlandım böyle bir kıza. hayatımdan attığım andan itibaren kekolardan bile ilgi göremez oldu. rezil bir halde. acıyorum haline
Ya aynen bizdede böyle yani Ben her zaman gülen yüzlü neşeli bir insanim kaliteli iyi giyinen saçı başı hep dikkatli olan bi kizim ama asla bu konu hakkinda övünmedim o ise her zaman iki parça bişey alinca benim onu övmemi bekler herzaman çarşiya gittiğinde mağazaya girer elbise dener fakat onu asla almayan bir kiz benim çantalarimi isterdi fakat anlamadiğim bi konu vardi oda bi ortamin içinde herkes onu överdi bu zamana kadar dayaniyordum 13 yillik arkadaşliğimiz için fakat artik yapmak zorundayim bana sicak soğuk yapamaz her şey normalmiş gibi davranamaz eminim ki sizinde dediğiniz gibi onu hayatimdan çikarinca rahatlicam
elbette onu överler. bizde de öyleydi. çünkü kız kendisini öne atıyor ve insanlar da onda bir şey var sanıyor. 3 sene boyunca bu kızın beni baskılamasıyla yaşadım. ondan daha güzel ve daha edepliydim. benimle tanışmak isteyen erkekleri bile bana söylemiyordu kıskançlıktan. erkekler bana yazınca öğreniyordum düşün. sürekli ne yaptığımdan haberdar olmak isterdi. beni yaveri gibi göstermeye çalışıyordu dışarıya. ve en önemlisi ben onu çevreye karşı her zaman korurken o asla önemsemiyordu. en sonunda baktım ki benim neşeme karakterime zarar veriyor. her yerden engelledim. tekmeyi bastım. şuanda içler acısı bir durumda. sırf ilgi görmek için her yerini sergilemeye başladı. kekolar bile bakmıyor suratına. ve ben bundan zevk alıyorum. düştüğü durumu izlemek o kadar eğlenceli ki. seni bunca yıl manipüle etmiş. onla yollarını ayırdığında göreceksin ki taliplerin artacak.
Gercekten çok doğru sen bunlari demeseydin belkide farketmicektim bile acilen bu kizi hayatimdan çikarmam lazim başka dönüşü yokk
sakın gözünün yaşına bakma. seni tekrar manipüle edip yaveri yapmaya çalışacaktır. çünkü onu övmenden zevk alıyor. tekmeyi vururken eğer sana sebep sorarsa sakın bunları anlatma. beni ezik gösteriyorsun falan deme. g. tü kalkar. ben neymişim bee havalarına girer. aksine onun kötü özelliklerinden bahset. kendini beğenmiş bir insanla bir arada bulunmak benliğime zarar veriyor falan de. sen de onu manipüle et. ezik olduğu başına dank etsin. sonra da her yerden engelle. onun sen olmadan ezik biri olduğunu söyleyip ayrılmalısın. en önemli konu bu
Gercekten çok iyi dedin zaten bana yazmis yine sorunun ne diye varsa söyle diye bende görüldü atmiştim bişey yazmadim ona nasi bir insan olduğunu söylicem gercekten çoook teşekkür ederim bana o kadar yardimci oldun ki belkide şu an senin sayende hayatimdan kötü biri çikicak💗
ne demek canım benim. kimsenin senin neşenden beslenmesine izin vermemene yardımcı olduysam ne mutlu bana. bir süre sonra kendin de fark edeceksin zaten hayatındaki olumlu değişmeleri. iyi geceler diliyorum <3
Bende size iyi geceler diliyorum❤️❤️
direk söyle niye uzatıyorsun ki ztn konusmak istemiyorsun o senin kalbini kırmışsa sende onun kalbini kır ne değişir ztn cikaricaksin hayatından en azindan daha hızlı olur
Ozguvensiz kiskanc haset biri uzaklas