Sevgilimin şüpheli davranışları neden?

8 aylık bir uzak mesafe ilişkim var. Ayda 1 defa İstanbul'a geliyor kendisi. Ben onun yanına hiç gitmedim. Evlenmek istiyor, para biriktiriyor, bana ait herşeyi anı kutusuna koymuş (sümüklü peçetemi, ilk yemek yerken kullandığım peçetemi bile evet). İşi aşırı yoğun olsa bile beni mutlaka sesli veya görüntülü arıyor soruyor. İnstada gönderi olarak ikimizi paylaşıyor, tarih var, tüm ailesi ve akrabaları biliyor tanıştık. her şey çok güzel fakat sıkıntım şurada başlıyor. En son 14 şubatta geldi ve otelde güzel bir gün geçirdik. Gün sonunda duş aldım ve benden sonra o girdi. Telefonu ile birlikte girdiğini ve kapıyı kilitlediğini farkettim. Niye diye sorunca kendimi böyle güvende ve iyi hissediyorum dedi ama biz zaten çok kere birlikte duş almıştık. Sonrasında bu yatakta telefonda gezinirken telefonu alıp banyoya kaçtım. Kapıyı kilitledim ve korkunç bir şekilde kapı kilidini saniyeler içinde çatalla açtı. Gözümdeki korkuyu tahmin edersiniz. Kapıyı açtıktan sonra telefona elimde bak dedi. Şimdi sizin fikrinizi almak istiyorum neden böyle?

Sevgilimin şüpheli davranışları neden?