Kaynanam benden ne istiyor?

Arkadaşlar artık bu kadın beni boğuyor 😏inanın onu anlamak için kütüphane okumak lazım adına araştırmalar yapmak lazım. Deneysel bir insan. Geçenlerde gene oturuyoruz konu konuyu açtı bana baka baka eşimin erkek kardeşi ile iyi olmasını istediğini küserlerse hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Anlıyorum haklı olabilir bir anne evlatları anlaşsın ister de bana neden bakıyor. İnanın sıkıntı çıkmasın diye hep susuyorum kadın hep bana sarıyor. Kafasında bir gelin algısı var ve o gelin hep ara bozan dırdırcı oğlunu üzen eve para getirmesi aynı zamanda evi çiçek gibi temiz olan her işe koşan onun akrabaları ile iyi anlaşan onlarla gün yapan, güzel yemek yapan, tutumlu, ona asla geri cevap vermeyen, hasta olunca bakacak bir köle olmalı. Ben ona göre oğlunun gönlünü eğleyen bir kadın, taşıyıcı anne, hizmetçi, akrablarına hava atacak güzellikte bir gelin, kibar ve saf bir bebek bakıcısıyım. Boşanırsam ikinci el olurum beni kimse almaz oğlu el üstünde tutulur ve okadar bağnaz ki ben hep koca bir kadınım oğlu ise çocuk. Kaynanam sizce nasıl biri😁

Güncellemeler
1 yıl
Oğlunu üzen kısının devamı

Oğlunu üzen biri ve istediği gelin ise
Kaynanam benden ne istiyor?