Kaynanam benden ne istiyor?

Arkadaşlar 8 aydır evliyim eşim iş nedeniyle İstanbul'da bende bursada ailesiyle yaşıyorum kaynanamla ilk dönemlerde pek anlaşamazdık eşim burdayken hep sorun olurdu eşim gittin den beri biraz düzeldik ama bazen durduk yere surat asıyor 17 yaşında görümcemde var mesela benden bisey istemez ondan ister bn yanındayım bana demez ona der hep susuyor bisey soruyorum cevap vermiyor iş yapmama izin vermio hep kızına yap dio sonra ben yapmynca suratı 5 karış oluyor eşim burdayken dedim ona annen böyle yapıyor diye oda annesine dedi sonra suçlu ben oluyorum esimede diyor ki ben bırakıyorum o yapmıyor bu sefer eşimle benim aramda sorun oluyor benim napmam gerek bu kadının gözüne girmem için yardımcı olun bana allah aşkına kafayı yicem yoksa evliliğin ilk ayların da hep sorun oluyordu eşimle çok kavga ediyorduk eşimi yolladı istanbula biraz uzak kalın özleyin birbirinizi diye ben geçen eşimin yanına gittim ailemde orda zaten hem baş vurmaya hem eşimi görmeye bahane yani bana eşimin telefonun da bir kaç kız numarası grdm ailesini aradım böyle böyle diye kayannam bsldi yok iftira oğlum yapmaz annenle plan kurdun evin ayrı olsun diye eşim de annemin babamın yanında annesini aradı dedi hata benim ben bir cahillik yaptım millete suç aramayın diye öyle böyle konuyu kapadım allahın üstüne yemin etti eşim hata yaptım blyrm şeytana uyudum bidaha yapmycm diye bende yuvam için affettim 1 ay kaldım geldim bursaya ama kaynanam dedim gibi hep suratszi konuşmaz etmez benden bisey istemez yemek ypck mesela anne yardim ediyim derim bisey yok yardim edilcek der 2 dk sonra kızını çağırır gel yardim et diye ben napicam burda kendimi fazla hisedyrm hep çöp gibi hisedyrm açlıktan ölsem acım demem yemek yemem öyle fazla gibi gelyrm evini ayrı et diyenler olucak evjmi ayri yapcm ama şimdi değil zamanı var daha cunki eşimle pek anlasmyrz küçücük seylerde bile kavga edyrz aileside en azından yanınızda bir büyük var sorunu çözyrz diyor haklılar da eşimle tam yerine oturana kadar evimi ayrı etmeyckler gcen bağırdım çağırdım evimi ayrı edin 7 tane kaynım 2 tane görümcem aynı evdeyiz rahat edmym dedim hep yanımızda kalmycksn 6 tane bekar oğlum var zmaani gelince sende evine cikacaksin diyor kaynanma napmam gerek benim allahtan ocak sonunda eşim geliyor yoksa beynimi yitrcm yardm edin 😔
Kaynanam benden ne istiyor?