1 yılBir haftayı biraz geçiyor. Boşluğa düşüyorum. Sonra nedense hep bi KS yi yoklayasım geliyor. d Hayır işin kötüsü bu sefer burada da işler kesat ahahhs
Tek başına mutlu olabilmeli insan, evet. Oluyorum da aslında ama sadece tek başına olmayı benim seçtiğim, benim ayrılıp, bırakıp gittiğim durumlarda geçerli bu. Çünkü tek başına olmayı kendim seçtiğimde yalnız olduğumu hiç hissetmiyorum. Terk edildiğinde işler değişiyor tabii. d
Yalnız hissetmek tek kalma durumunun kendi isteğinle mi yoksa zaruri olarak mı oluştupuna bağlı aslında. Hakeza kalabalıkla içinde de yalnız hissedebilir insan.
08 Yorumla- 1 yıl
Kalabalık içinde yalnız hissediyorum ama bu sefer de ben seçtim yalnızlığı. Alıştırdılar çünkü. Bu arada buradan bir medet umma.
- 1 yıl
Bu durum kendi seçiminse hayatın yükselme döneminde diyebiliriz aslında. Sen de bilirsin ki bu yükseliş lineer olmuyor çoğu zaman. Uzun yükseliş, kısa düşüş döngüleriyle dolu ve bu kısa düşüşlerde yalnızlık ve boşluk hissine kapılıyoruz.
- 1 yıl
Arada çürük yumurtalar çıkıyor tabii ama yine de burada tanıştığım çoğu insan temiz, iyi bi karaktere sahipti diyebilirim. Haa hayata bakışlarımız, ilişki anlayışları, inançlar falan çoğunlukla uyuşmuyor orası ayrı
- 1 yıl
@Xxmelih61 tanışmak istemiyorsun, bu karşılıklı bir eylem. Sen sadece beni tanımak istiyorsun. Tanışmak istesen kendini gizlemek için yeni hesapla yazmadın
- 1 yıl
xd kaybol
En İyi Cevaplar
Belki de ehline denk gelmediğin içindir. Umarım tez zamanda çok kaliteli bir adamla çok güzel bir ilişkin olur 🙂 Benim de hayatımda uzun süredir birisi yok. Ama mesele önce kendini mutlu etmekten geçiyor. Sen mutlu değilsen başkasını mutlu edemezsin. Bugünlerde şunu çok iyi anladım. Nerede hata yaptığımı bulup çözdüm. şu an istemsizce kadınların ilgisini çekiyorum. Hâlâ hayatıma değerli birisini almadım ama acelem de yok. Vakti belinde bulur beni 🙂
08 Yorumla- 1 yıl
Yok ya ben şu an birini istemiyorum, yalnızlık daha iyi.
- 1 yıl
- 1 yıl
İstemiyorum evlilik.
Yaklaşık 10 yıl oldu, süresini bile tam hatırlamıyorum. Başlarda zor gelse de zamanla alıştım ve yalnızlık benim için bir yaşam tarzına dönüştü. Kimseye hesap vermemek, kendi kararlarını özgürce almak, huzur içinde yaşamak bana iyi geliyor. İnsanlarla fazla muhatap olmayı sevmiyorum, çünkü çoğu zaman sahte ilişkiler yorucu oluyor. Yalnız olmak, gerçekten kendimi iyi hissediyorum ve iç huzurum için çok güzel oluyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Aynı şekilde. ✔️
- 1 yıl
Kesinlikle ✅
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılSağolsun hiç yalnız bırakmadı !
Yalnızlık Allah'a Mahsustur.
Hayatımızdan gidenlere değer verip sevgimizi de onlarla gönderiririz. Aslında onlar bizim kıymetimizi bilmeli.
Onlar giderken bile arkasından göz yaşı dökecek gözlere sahiplerdi.
Yanımda olduğunda bile benim değildi aslında !
Gidişinle mi yalnız kalayım.
Yanımdayken yabancı oluşunla mi mutlu olayım bilemedim.
Bende başka birini sevmeyi denedim.
04 Yorumla- 1 yıl
Bu şiir mi nedir?
- 1 yıl
Kendi kalemimden ✍️
- 1 yıl
Güzelmiş. 🙏🏼
- 1 yıl
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Ömür boyu yalnızssınız. Erkekler daha yalnızdır. Sizin kız doğmanızdan kaynaklı albeniniz var. Erkek ilgi çekmek için sizden daha çok kendini geliştirsede kadın doğmanın hafifliğini asla elde edemez. Ama vücut ağırdır, aynı toprakta yalnız ölürüz. Mesela zincirli kuyu mezarlığı var. ölünce zincirli kuyuya yavaş yavaş zincirle indirmezler belki kadın dogdugum için kurtarırım ümidi biter. Ölürken doğarken yalnızız aslında bu bir illüzyon. Sadece kalabalık görürsünüz hepsinin çıkarları vardır. Dişilik zamanı gelince kullanılan bir avantajdan ileri değil, o kalabalık ta sahtedir. Gemide 96 gün hiç insan görmeden 12 kişi yaşadım ben yalnızlıgı bir görün benim gibi insan görünce sevinirsiniz. Tavla oynıycak insan yok tv yok bilgisayar yok internet yok. Telsiz var.
11 Yorumla- 1 yıl
Sizinki farklıymış ama.
Biraz daha bekle yalnız ve mutlu olurken, kendinle kalmak hoşuna gitmişken , bundan rahatsızlık duymaz ; hatta büyük mutluluk ve iyilik içindeyken öyle güzel bir enerji yayarsın ki hayatının aşkı da seni arar bulur. Umarım sende bu güzel hisleri yaşarsın. Artık yeni bir ilişki aramazken belki vazgeçmiş belki de böyle iyiyim derken olaylar çok hızlı gelti benim yaşamımda
15 Yorumla- 1 yıl
Evlenmesinmi hemen
- 1 yıl
Roman gibi yazmışsın şimdi anladım 😁
- 1 yıl
Ben kimseyi istemiyorum şu anlık. İçim geçti bu konularda.
- 1 yıl
Bu yasta içi geçmiş
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Umarım bu mutluluğunuz daim olur 🤲
16 yıldır yalnızım ve kafamda kalbimde cook rahat
Kimseye yükümü cektirmiyorum
Nede kimsenin yükünü çekiyorum
Ben ve yalnızlığım öylece anlaşıp gidiyoruz
Bi insanın ruh eşini bulmadan asla evlenmemesi gerek
Yoksa ötesi hep hüsran 🤔
05 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Ruh eşi diye bir şey var mı o da meçhul. - 1 yıl
İşte doğru insan diyolarya hah iste ruhları uyuşan insanlar cok iyi anlaşıyor
- 1 yıl
O da nasip. 🙁
- 1 yıl
Son güncellemenizdeki en kıymetli sizsiniz yazınıza tüm kalbimle katılıyorum
Herkes bi tanedir ve cok kıymetlidir - 1 yıl
Evet. ✨
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Toplumun yalnızlaşması ilişkilerden huzur bulamaması taleplerin çoğalması fikir ayrılıkları nedenlerinden dolayıdır. Yalnızlık iyidir. Bu ilişki olayları zaten kuşağımızda fazla abartıldı. Herkes sevgili olmak çocuk yapmak evlenmek zorunda değil.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet. Çevrende sanki bir zorunlulukmuş gibi düşünen çok insan var ve anlamıyorlar. 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Şu an yeni bir dönemdeyim, yani yalnızım. Aslında, bu yalnızlık süreci bana hem kendimi tanıma hem de kişisel olarak büyüme fırsatı verdi. Yalnız olmak, bazen zorlayıcı olabiliyor ama aynı zamanda özgürlük ve iç huzur bulma anlamında da önemli. Kendi başıma vakit geçirebilmek, düşündüklerimi toparlamak, aslında beni daha güçlü kılıyor. Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum, ve belki de şu anda doğru zaman değil.
00 YorumlaDoğduğumdan beri diyebilirim. Aslında arkadaş çevrem geniştir ve ailemde benim arkamda durur benle konuşur ama kimseye kendimi tam anlamıyla açıklayamıyorum. Buda beni kendi içinde yalnız yapıyor. Durumdan memnunmusun diye sorsanız hayır derim çünkü insan her zaman onu anlayabilecek birinin olmasını ister. Bakalım o kişi karşımıza çıkacakmı:)
13 Yorumla- 1 yıl
Ben inanmıyorum ona. Sanki herkes anlamamak zorluyor gibi.
- 1 yıl
O an okuduğumda yorum yapmışım ama şu an ben de anlamadım shhshdj
1 yıl4.5 sene oldu
O kadar güzel birşeyki anlatamam. Eğer ciddi ve evliliğe giden bir ilişkiniz yoksa yanlız olmak size para, kişisel gelişim ve yanlızlığa alışmayı öğretiyor.02 Yorumla- 1 yıl
İnsan direkt kendine odaklanıyor ve en doğrusu bence.
- 1 yıl
Kesinlikle kardeşim kankam gibi zaten dostlarım Apayrı miss
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 5 yıla yaklaşıyor.
Benimki tamamen seçilmiş yalnızlık. Yalnız olmaktan mutluyum yanlış insanla olmaktansa yalnız olmak çok daha iyi bir tercih.
Doğru insanla tanışana kadarda yalnız kalacağım.01 Yorumla- 1 yıl
Aynen ben de bu düşüncedeyim. ✔️
Yalnız değilim. Ailem ve sevdiklerim var. Ama tek başına da kaliteli vakit geçirmeyi çok seviyorum.. Arada yalnız kalmayı kendim tercih ediyorum..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Teknik olarak her şeyim var. Aile, arkadaş, dost partnerler... Ama yalnızlık çok daha derin bir şey. Yapışınca çıkmayan türden
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle. ✔️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tayinim çıkmıştı ondan ötürü biraz tartıştık gidersin gidemessin hesabı yaptık orada ipler koptu/ Ortalama 22 ay oldu… geldiğim memlekette 1+1 ev tuttum yanlız yaşamaya devam ediyorum…
00 Yorumla
1 yılBirkaç ay oldu, olursa ekime olmazsa kasıma kafasındayım, mutluyum sdflksdfşsid kendime yetmek <3 ben (narsist diilim)
06 Yorumla- 1 yıl
Ben de kendime yetiyorum narsistle alâkası yok bence bunun. 🙂
- 1 yıl
Bence de, bi insan kendini mutlu edip sefemiyosa başkasına hayrı dokunamıyo
- 1 yıl
Aynen öyle, insan kendini tanımıyorsa başkasını da tanıyamaz. Yalnızken yaptığım şeyler de huzur verici ve daha huzurlu geliyor bana.
- 1 yıl
Napıyosun taktik virsene, belki ben de yararlanırım
- 1 yıl
Çok basit şeyler ki. Meselâ tek başıma kahve içmek o kadar rahatlatıcı ki anlatamam. Tek başıma Avm'de gezmek çok güzel.
- 1 yıl
Ben de tek giderdim, kafein yoksunluğu olunca rahat rahat kahve yiyom. Annem kızıyo hem "o kadar kahve içilmez" diye (1 ailenin kahve rızkını gömdüğüm için), onun haricinde kitap okuyup bişeyler araştırıp bişeyler izliyom ya da oyun oynuyom
- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılBoş ver yanlış kişiyle olacağımıza yalnız olalım. Nolmuş sanki
13 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum zaten.
- 1 yıl
Çok iyi 💐
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yıl41 yıldır 😀😊 hiç tahammülüm yok yinede kimseye.. Çünkü ruhumun eşini bulmam lazım yoksa çekilmez
13 Yorumla- 1 yıl
Artık çok daha zor gibi. 😬
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılReelde 10 yıl. En son redlde 2014 yılında erkek arkadaşım vardı, sonra dersler, sınavlar derken kimseye şanş vermedim.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen yalnız değilsin ben varım hocam 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 7 senedir, ben pek mutlu değilim. insanız sonuçta bir yerde insanların birbirine ihtiyacı var.
17 Yorumla- 1 yıl
Bence yok ve olmamalı.
- 1 yıl
Olmamalı olmasın da.
- 1 yıl
Güncelleme: Bir insan kaç senemize mal oluyor evet doğru ama bu zaman boyunca yalnız kalmayı biz istemiyoruz. inan ki ortada sevgini hayatını bölüşebileceğin kimse de yok. inan ki yoklar artık, öyle temiz kız falan da yok. Hep Level atlamış erkeklerden milyon beter olmuşlar.
Bizim yalnızlığımız kimsenin olmayışından. - 1 yıl
Erkek de yok aynı şekilde.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hatun pazartesi gitti. Dünden beri yalnızım yarın gelicek inşallah
01 Yorumla- 1 yıl
Allah ayırmasın. 🤲🏻
1 yılYalnızlığı o kadar alıştım ki eksiklik gibi hissetmiyorum çok güzel
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen büyük bir nimet hatta.
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Ben de su son 1 senedir çok yanlizim hem de aşırı keşke hayatıma birini alıp bol bol konusma fırsatım olsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılYalnızlığın sultanlığını yaşamayan bilmez. Şu da bi gerçek ki insan tek yaratılmamış. Doğru kişi olduğunda zincirlerini o dakika kıracaksın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal. bir yalnizlik galiba bu ve çocukluk dönemimi hesaba katmak gerekir ise 19 senedir.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet. Hayatınızda biri var mı anlamında sormuştum.
Önceden kalabalık içinde yalnızdım şimdi tek başıma yalnızım kısacası başından beri böyle
02 Yorumla- 1 yıl
Tercih edilen yalnızlık çok daha iyi. ✔️
Şu yaşa kadar hep yalnızdım ve hala da yalnızım aslında yalnızlığı seviyorum ama bazen birine de ihtiyaç duyuyorum
00 YorumlaYalnızlıktan haz etmediğim için, hiç yalnız kalmadım
03 Yorumla- 1 yıl
Neden peki yalnızlık kötü bir şey değil bence
- 1 yıl
Yani kendi açından haklı olabilirsin ve şanslısın da. Çevrende kafa dengi insanların olması şans bence artık
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. 2 aydır bitti ilişkim. Bittiğide iyi oldu. Hiçbir vasfı olmayan insana çok anlam yüklemişim.
08 Yorumla- 1 yıl
Evet bazen çok sevince böyle hata yapabiliyoruz.
- 1 yıl
Tabii ki öyle.
- 1 yıl
Rica ederim. 🙂
- 1 yıl
İyi geceler. ✨
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Çok kalabalık bir ortam içinde uzun zamandır yalnızım
00 Yorumla
1 yıl1 yıldır , son ilişkim biraz toksikti şu an rahatım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılBenimde en iyi dostumdur sirdaşım arkadaşımdır yalnızlik ☕️🚬
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim o yüzden hep yalnızdım. Kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyorlar.
00 Yorumla
1 yılYalnızlıkla mutlu olunmaz
Bayağı oldu
Ama tekrar ediyorum yalnızlıkla mutlu olunmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılEn güzeli yanlızlık ne kıran var ne üzen ohh mis valla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir zaman yanımda kimsə olmadı. olanları oldu sandım
00 Yorumla Alışkanlığa dönüşecek kadar yalnız kaldım. Böylesi çok daha güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılSekiz yıl oldu, bende yalnızlığa alıştım. Aradan oldukça uzun zaman geçti
00 Yorumla
1 yılBende aynı şekil. İnsanların fazla arkadaş yapmak için sahte davranışlarını görmeye bile tahammül edemiyorum. Halimden o kadar mutluyum ki. 2 arkadaşım var yakın çok iyi
01 Yorumla- 1 yıl
Benim hiç yok ama yine de mutluyum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok çok uzun zaman oldu bence
06 Yorumla- 1 yıl
Memnun musunuz peki şu an?
- 1 yıl
Kendimle mutluyum ben ya alıştım galiba bir süre sonra sen peki
- 1 yıl
Evet çok memnunum ve ben de alıştım. Kafa dengi birini bulmak belli bir yaştan sonra çok zor.
- 1 yıl
Veya verdiğin sevgiye karşılık verebilecek biri diyelim
- 1 yıl
Sevgi kalmamış ki, herkes herkesle takılır oldu artık
- 1 yıl
Umudu yitirmek yok 😇
1 yıl”Bir kere alıştın mı yalnızlığa, her kafanı bozana yol verirsin.”
Genel olarak yalnız biriyim. İnsanlarla muhatap olmayı sevmem.01 Yorumla- 1 yıl
Bu söz beni tarif ediyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYeterince yalnız değilim sabah işe gidiyorum insanlar var filan
00 Yorumla
1 yılBende ayniyim hayatimda kalıcı olarak kimseyi istemiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Hisleri kaybediyor insan.
1 yılSağ elimin olduğuna şükredecek kadar 🤦♂️🤦♂️
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani?
1 yıl1 ay bi 2-3 yıl da yalnız kalmak isterim yalnızlık çok güzelmiş sevdim😎🤓
01 Yorumla- 1 yıl
Bayağı iyi. ✔️
1 yılcem adrianın dediği gibi yalnızlık bağımlılık yapar
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle. ✔️
1 yılBilmiyorum ama çok olmuştur ilişki yapmıyorum artık
04 Yorumla- 1 yıl
İstemiyor musunuz yoksa kafa dengi birini mi bulamadınız?
- 1 yıl
Yok direkt istemiyorum açıkça söyledim hep takıldım geçtim
- 1 yıl
Anladım. Yani ben takılmayı da tasvip etmiyorum ama herkesin kendi hayatı sonuçta.
- 1 yıl
Üzülmektense işini görüp bağlanmamak daha iyi
1 yılDoğduğumdan beri dünyanın değil evrenin en yalnız insaniyim
10 Yorumlasaymadım bereketi kaçmasın diye :D ağrımayan başımı ağrıtamam
00 Yorumla
1 yılYaklaşık 19 yıldır yalnızım
11 Yorumla- 1 yıl
Daha tazesin olur zamanı gelince.
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılYedi yıl olacak
02 Yorumla- 1 yıl
Maşallah.
- 1 yıl
Ne yapalım sorunlu kişiler çıkıyor karşıma
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBi kaç aydır ahaha ama pek alıştığım söylenemez
01 Yorumla- 1 yıl
Dur daha yeni shshdh
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılÜç ay olmuştur
01 Yorumla- 1 yıl
Daha tazeymiş olsun.
1 yılBeni sanırım yalnızlık çarptı sdfsdfdf 😃
01 Yorumla- 1 yıl
Ay olsun ne olacak rahatı bozmayın. 😬
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. 3 yıl 2 ay 22 gün 16 saat ve 24 dakikadır 😔
01 Yorumla- 1 yıl
Maşallah shshhd
Keşke yalnız olabilsem?
04 Yorumla- 1 yıl
Neden?
- 1 yıl
Tabii ki en mutluluk verici şey. Hesap soran yok, tartışma yok, yok oğlu yok. :))
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde yalniz olmuyorum.
08 Yorumla- 1 yıl
Memnun musunuz?
- 1 yıl
Yanlış okumuşum cevabınızı. 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Evet çok eminim. :))
- 1 yıl
Ay aman bana ne ya isteyen istediğiyle olsun bize dokunmasınlar yeterli. Sjshsjdj
Zaman tutmayı bırakacak kadar çok oldu
02 Yorumla- 1 yıl
Memnun musunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğuştan yalnızım en iyisi bu
10 Yorumla 4 veya 5 yıldır
10 Yorumla
1 yılKendimi bildim bileli yalnızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAboooooo baya oldu 😀
02 Yorumla- 1 yıl
Memnun musunuz? 🙂
- 1 yıl
Hayır
1 yılBirini bulsam parçalımcsm o derece yanlızım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Hic yalnız kalmadım ama
Hep yalnız dolaştım00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar