- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiler konusunda özel bir çabam isteğim veya odağım genelde olmaz, çünkü zihnimi fazlaca meşgul ettiğimden onlara pek sıra gelmez, gelmesi de gerekmez doğrusu, çünkü kendisiyle bütünleşik biri genelde diğer kişilere ihtiyaç duymaz, onlarla bireysel bir yakınlık kurmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılbu ihtiyaç meselesi değil ki ama birlikte vakit geçirmek istemez misin? birlikte bir şeyler paylaşmak vs.
- +1 yıl
Tüm bunları birer hayalden ibaret görürüm çoğu zaman, elbette olabilirliği düşük bir ihtimal de olsa vardır, ancak gerçekte ilişkiler sorunlar ve karşılıklı beklentiler üzerine inşa edilir, bu da zorlu ve yorucu bir süreci beraberinde getirmekten başka bir işe yaramaz, diğer taraftan bu beraberlik toplum algısına değil de hayat algısına yönelik olursa bir başarı sağlama olanağı daha yüksek olabilir. Onu da sağlayabilecek zihinsel yetkinlikte kaç kişi vardır ki...
En İyi Cevaplar
+1 yıl27 yıldır yani hayat boyu...
Ama bıktım artık yalnızlıktan artık sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum etrafımda el ele kol kola gezip dolaşıp vakit geçiren çiftleri gördükçe içim yanıyor imreniyorum resmen ya, yalnızlık cidden çok zor kötü bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayat boyu dedin canım acıdı umarım bir gün ruh eşimizi bulur ve tamamlanırız🙏🧚♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senedir ama sorun etmiyorum dua ederiz cabalarız olursa olur olmazsa böyle gider zaten senden çok başkaları merak ediyor evlen ne bekliyorsun büyükler diyor ama onların zamanı ile şimdiki birmi insanlar bozulmuş kimin ne olduğu belli değil art niyetli bu karmaşada gidiyoruZ
18 Yorumla
Soran+1 yılçevre ve aile baskısı cidden çok rahatsız ediyor bende bunaldım artık
Cevap sahibi+1 yılSorma hiç yani kim istemez böyle olsun ailesini kursun kendi düzeni olsun birlikte mutlu mesut yaşa ama kolay değil. Çok değişimler oldu bir kıza gitsen kız herşeyden önce bana zarar verir mi diye düşünüyor
Soran+1 yılsen yine evlilik istiyorsun düşünüyorsun ama ben henüz evlenmeyi düşünmüyorum şu an için çok gereksiz geliyor belkide sorumluluktan korkuyorum bilmiyorum hazır değilim belki 2-3 sene sonra olabilir
Cevap sahibi+1 yılsıcak bakıyorum şuanda Allah'tan nasip edecekse olur bilemiyorum. Dedigin gibi sorumluluk işi bunada hazır olmalısın. Kendini hazır hissetmeli hiç dogmasak daha iyiydi bu dünya derdi bitmiyor 😃
Soran+1 yılbitmez ölene kadar bitmez bi derdi kapatırsın bu sefer başka dert açılır hayat bu şekilde:)
ya ben özgürlüğe aşık bir kızım o yüzden korkuyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yıl🙂Malesef bitmiyor yaşamak istediğin ise sade huzurlu bir hayat olsun yeter. Özgurluk kısıtlanır ama karşındaki kafa dengi ise birliktede birçok şey yapilabilir.
Soran+1 yılben yine kendimden taviz vereceğimi düşünmüyorum evlenince neden hayatım değişiyor tamamen
Cevap sahibi+1 yılSenin düşüncelerin evlilik kafasında değilsin. En büyük degisim bireysellik yok şuda dusunulebilir çift yaratılmış insan oyuzden i i icgudusel olarak bazi seyleri istiyor
+1 yıl21-22 yaşımdan beri. Hayalkırıklığının ve artık sevgiye inancımın kalmamasiyla oldu galiba. Biraz da hiç sevilmeyeceğimi düşünmemle alakalı bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılah bende öyleyim ama böylede çekilmiyor ya 1 yıldır yalnızım ve daha 23 yaşındayım aşırı sıkıldım artık yeni limanlara yelken açmak istiyorum umarım her şey çok güzel olur😊🙏
- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıldır yalnızım sadece takilmalik geçiriyorum hayati
11 Yorumla
Soran+1 yılkabak tadı verirdi bana
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıl8-9 aydır sevgilim yok, arada birileriyle görüşüyorum filan ama genel olarak yalnızım.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende 1 yıldır yalnızım ama artık flört olaylarını bıraktım eğer olacaksa doğru düzgün biriyle olacak
- +1 yıl
Tam olarak senin gibi bakıyorum, flört şeklinde takılmayacak kadar zamanı daha değerli buluyorum, o yüzden daha oturmuş, ciddiyeti olan bir şey istiyorum :)
Soran+1 yılolması gerekende bu olmalı ya flört cart curt sarmıyor artık
hayat boyu yalnızım nedenine gelince cahillerle işim olmadığından
12 Yorumla
Soran+1 yılbende öyleyim ama bir noktada aşık olmayı özlüyorum biriyle duygularımı paylaşmak isterdim
+1 yıl26 yıldır yalnızım. Çünkü insanları ciddiye alamıyorum. Şu yaşımda babun nejdet nickini seve seve kullanan bir insanım. Ciddi konuştuğumda akan boşluk beni soğutuyor. Alaycılık kişiliğim oldu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 haftadır yanlızım çünkü sevgilimden 2. kez ayrıldım
12 Yorumla
Soran+1 yılaww kıyamam :(( umarım barışırsınız kuşum🧚♀️💙
- +1 yıl
yok canım hayırsız olduğundan ayrıldım doğrusu buydu
Yalnız olduğumuz tamamen senin hüsnükuruntularından ibaret
00 Yorumla4 yıldır yalnızım hanım sevgili yapmama izin vermiyo
00 Yorumla2021 ekimden beri
14 Yorumla
Soran+1 yılayıda belirttiğine göre baya sevmişsin onu :)
Soran+1 yılunuttum diyorsun ama..
+1 yıl3 yıl oldu boşandım yalnızlığı da sevdim
11 Yorumla
Soran+1 yılartık o eski sen değilsin çünkü :)
+1 yıl3 yıldır ve tercihim böyle
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki hiç aramıyor musun yani ne bileyim biri olsun hayatımda demiyor musun çünkü bazen insan özlüyor bir şeyleri paylaşmak zaman geçirmek vs.
- +1 yıl
Bazen öyle şeyler geliyor ama ne bileyim. aşık olmadığım birisini hayatıma alamam
Soran+1 yılbende öyleyim o yüzden uzun süredir yalnızım neyi istediğimide bilmiyorum hayatımda kimseyi istemiyorum gerek yok diyorum ama bir yandan içim kıpır kıpır oluyor keşke diyorum sevdiğim aşık olduğum biri olsaydı saatlerce liseli aşıklar gibi konuşsaydık diyorum yani bi merak edenim olsaydı diyorum keşke bi özleyenim olsaydı
- +1 yıl
Duygusalız ondan galina
Burcun ne
Soran+1 yılterazi
- +1 yıl
yaşın kaç
Yalnız derken ne anlamda
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgili eş
+1 yıl2 yıldır, kendi isteğimle reddediyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılözlemiyor musun aşık olmayı
- +1 yıl
yok ki kimse
- +1 yıl
iki yilmi yalnizmisin
Soran+1 yılbelki çıkar ya bende 1 yıldır yalnızım benim karşıma çıktı ama ben istemiyordum başka birini bekliyordum o da gelmedi ve kendi hayatına devam etti 2 gün önce ondan vazgeçme ve unutma kararı aldım😊
+1 yıl4 senedir. Gerçi bizim kaderimiz yalnızlıkta neyse
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bir seçim bazen bir kabullenmek
12 Yorumla
Soran+1 yıltek cümlede özetledin abi valla😅🙏
- +1 yıl
Evet öyle oldu
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama 4 yıldır filan😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bildim bileli
10 Yorumla
+1 yılBen pek yalnız kalmam sevenim çoktur
10 Yorumla
+1 yılyanlız olmayı seviyorum
11 Yorumla
+1 yıl5 yıldır yalnızım hiç arkadaşım yok çünkü yeni insanlarla tanisamiyorum
012 Yorumla- +1 yıl
sevgilin mi vardi
- +1 yıl
@marco_polo yoktu
- +1 yıl
kac yasindasin ki
- +1 yıl
@marco_polo 16
- +1 yıl
anladim okuyormusun
- +1 yıl
@marco_polo evet
- +1 yıl
nerdensin ki
- +1 yıl
@marco_polo napcan bu gereksiz bilgileri
- +1 yıl
gereksiz degil
- +1 yıl
@marco_polo niye napcan
- +1 yıl
merak ettim de
- +1 yıl
ne yapiyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m +1 yıl6 yıl falan oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılsanırım pes etmişsiniz
+1 yıl1 yılı geçti. Kendi tercim artık yalnızlık.
11 Yorumla
Soran+1 yılbenimde 1 yıl oluyor ama artık yeni bir ben olmak istiyorum tekrardan başlamak istiyorum
36 yıldır
11 Yorumla
Soran+1 yılabla naptın bee
+1 yıltam bir senedir yalnizim
16 Yorumla
Soran+1 yılaynı durum ama artık yeni limanlara yelken açmak istiyorum
- +1 yıl
ama ben hic eksik kalmadim sen demi yaptin
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
cinsellik istegin oldugunda ne yapyiorsun
Soran+1 yılaklınız fikriniz bunda demi
- +1 yıl
ama canim inan kendine iskence cektiriyorsun sana yazik olmadimi yaaa
+1 yılAbla sevdiğim var be
13 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğinle olacaksa beklemek güzeldir
- +1 yıl
Yok abla sevgilim var yanlış oldu yani 😅
Soran+1 yılha ne güzel o zaman
3-4 yıldır nedeni yok bende bilmiyorum dndnxb
11 Yorumla
Soran+1 yılolur be
Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. 3 yıl takribi olarak , ara vermek gerekti
02 Yorumla
Soran+1 yılbende 1 yıldır ara verdim ama artık bozuyorum yemini
2013 ten beri meme tutamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılyaktım senin yerine gardaşım😅
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğduk doğalı yalnızım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. 20 den beri
12 Yorumla
Soran+1 yılaşka kim küstürdü be abim senj
+1 yılİşe giderken.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 gündür ayrıldım ama arayıp duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyalnızlığa demir atma aman😅
Hep tek başımaydım jdkd
00 Yorumla
+1 yılDünyaya geldim geleli yalnızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4. Yılı devirdim reis
04 Yorumla
Soran+1 yılvavv yaşanmışlıklar var sanırım
Cevap sahibi+1 yılYoo bulamıyorum kimseyi
Soran+1 yıldoğru insanı bekliyorsun galiba
Cevap sahibi+1 yılBulamıyorum diyorum ya
Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Hatırlayamadığım kadar uzun zamandır yalnızım...
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
+1 yıl2 sene
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYilardir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üç yıl
10 Yorumla
+1 yıl2 hafta önce boşa düştüm takılmaya başladım
10 Yorumla
+1 yılUzun bir süredir
10 Yorumla1 yıl
10 YorumlaUzun zaman oldu
10 Yorumla
+1 yıl2 ay
10 Yorumla
+1 yıl1 yıldır
10 Yorumla
+1 yıl4 yıl
10 Yorumlaoldu bayadır
10 Yorumla
+1 yılecevit başbakanKen..
11 Yorumla- +1 yıl
cewap ; o gittikten beri..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıl oldu sanirim
147 Yorumla
Soran+1 yılözlemiyor musun bazı şeyleri
Cevap sahibi+1 yılSevgilimi mi onu çoktan unuttum ama biri olsun isterdim
Cevap sahibi+1 yılBaşka biri anlayacak biri insan tabi yalnizligi sevmiyor illaki her şey eksik özlüyorum
Soran+1 yılumarım bir gün hepimiz tamamlanırız🧚♀️
Cevap sahibi+1 yılBenim zor sanırım
Soran+1 yılöyle düşünme nerden ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz🤗
Cevap sahibi+1 yılYıllardır bunu umut ediyorum ama umut beni yaralıyor anca
Soran+1 yılpes etme çabala demiyorum ama güzel şeyler olacağına inan ve bence arayışa girme
Cevap sahibi+1 yılArayışı bıraktım zaten inancimda tam bitmedi ama herhalde az kaldı
Soran+1 yılinancını sakın bitirme ben bu konuda hadiseye imreniyorum açıkçası kadın resmen aşk kadını her ne olursa olsun aşktan vazgeçmiyor böyle olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılUmarım gönlümu ısıtacak biri karsima çıkar
Cevap sahibi+1 yılBende çok istiyorum aşık olmak
Soran+1 yılherkesin bir eşi vardır er ya da geç bizde diğer yarımızı bulacağız sen sadece hep iyi kal ve kalbin temiz olsun gerisi takdiri ilahi
Cevap sahibi+1 yılİnşallah önümüze doğru insanlar ciksin
Soran+1 yılinşallah🧚♀️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim düşüncelerin ve yorumların için
Soran+1 yılben teşekkür ederim😊🙏
Cevap sahibi+1 yılNormalde soruyu moral almak için yazmışsın sen bana moral verdin
Soran+1 yılçok güzel tespit yaptın bu arada :) 4 gün önce bu soruyu sorduğumda henüz bir şeylerden emin değildim ama 2 gün önce bir karar verdim ve yoluma devam etmeyi hedefledim artık her şeyi geride bıraktım
Cevap sahibi+1 yılDort gün önce ne olmuştu yardım edeceğim bir şey varsa bende sana yardımcı olmak isterim
Soran+1 yıldört gün önce yeni sayfa açma konusunda kararsızdım hani acaba yeni bir ilişkiye başlayabilir miyim yapabilir miyim diye düşünüyordum ama 2 gün önce dedim ki ben onu unutacağım unutmak için her şeyi yapacağım artık beklemeyi bırakacağim ve yoluma devam edeceğim dedim ve şu an kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum çünkü yeni bir karar verdim verebildim
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapmışsın gerçekten doğru olan bu insan ilk önce kendini düşünmeli
Soran+1 yılyani bak 1 yıl boyunca bekledim ayrıyken bile ben ona ihanet etmedim ama o çabuk yeni hayatına adapte oldu hatta yeni bir ilişkiye bile başladı ve yaklaşık 6 aydır birlikteler ben onu unutamadığım için kimseyi istemedim ama artık onu unutmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım artık her sey geride kaldı
Cevap sahibi+1 yılKim o ya öyle biri mi varmış ben unuttum söylediklerini boş ver vazgeçtim anlatma hatırlama benim yüzümden
Soran+1 yılhatırlasamda cidden artık umrumda değil ben vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi bu
Cevap sahibi+1 yılDoğru su
Soran+1 yılteşekkür ederim seninde kafanı şişirdim gece gece hakkını helal et :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya estağfurullah ben keyif aldım gerçekten böyle seviyeli konuscak kimse yok sonuçta bulmakta zor
Soran+1 yılben normalde herkese karşı böyle değilim güzel adam akıllı sohbet edenlere karşı sıkıntı çıkarmam ama boş boş cahil cahil konuşanlara tahammülüm yok o zaman pisleşirim işte
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim boş muhabbet edenlerden cahil kişilerden uzak dururum muhatap olmam ama muhabbeti saran insanları severim
Soran+1 yılbende uzak duruyorum normalde ama bazıları ile uğraşıyorum sonra sinirden deliye dönüyorlar tabi baş edemiyorlar en sonunda engeli basıyorlar hshshs
Cevap sahibi+1 yılNeyle uğraşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen uğraşmaya bile değmez görüp muhatap olmuyorum
Soran+1 yılbana laf atıyorlar mesela salça oluyorlar yorumlarıma vs. boş boş konuşuyorlar o zaman uğraşıyorum işte en sonunda susuyorlar zaten
Cevap sahibi+1 yılboş ver takma buradaysa zaten %95 boş insan çoğu
Soran+1 yılyok ben burada kimseyi takmıyorum zaten burada çok aktif olan biri değilim Instagram için söylemiştim
Cevap sahibi+1 yılInstagram da bilemeyeceğim bana kimse satasmaz ordan zaten hep tanıdıklarım ekli tanımadığım kimse yok sayilir
Soran+1 yılya şöyle bir sayfaya bir habere yorum yaptınız diyelim ki illa bir şey söyleyen çıkıyor o noktada kaşınanı kaşıyorum :d
Cevap sahibi+1 yılAynen olur özellikle kız olunca haklısın odun dolu memlekette
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılDaha sonra da dertleşmek isterdim seninle ama kafanida şişirmek istemem tabi har zaman
Soran+1 yılay hayır yaa sorun değil ben konuşkan biriyim sohbet etmeyi severim hiiç sorun değil benim için🙂
Cevap sahibi+1 yılGziliden çıksam ekler misin
Soran+1 yıleklerim sorun yok
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yıl5 ay oldu
11 Yorumla- +1 yıl
evlimiyidin
+1 yılUzun zaman oldu
10 Yorumla
+1 yıl32 yıldır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılZorum heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız değilim
13 Yorumla- +1 yıl
Evli mi sevgili mi var
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda sevgili
- +1 yıl
Mutlu musunuz peki
1 yıl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzun zamandır yanlızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yildir. Böyle iyiyim ya
01 Yorumla- +1 yıl
kac yasindasin ki
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgili anlamında diyorsak baya üzüm süredir
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne