aşk olabilir mi hep bir abla gibi mi gorur duygularıyla mantık karısırmı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 2 yaş büyük bir kız arkadaşım vardı. 11 ay beraberdik. Zaten onun sayesinde olgunlaşmayı ve oturaklı davranmayı öğrendim. O beni öyle bir yonttu, öyle bir yonttu ki her insanla anlaşabilmeyi, anlayış göstermeyi öğretti. Ona çok şey borçluyum gerçekten. Kendisi çok iyi bir insandı, bana hiç hissetmediğim ve tatmadığım duyguları yaşattı. Şimdi kendimi en azından 50-60 yaşında gibi hissediyorum, ama genç olduğumu da unutmuyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılşikayetçi degilsin yani
- +1 yıl
Hayır tabiki değilim. Heryaşta insanla oturup konuşabilir ve ikna edebilirim. Olgun davranmayı öğretti bana.
En İyi Cevaplar
+1 yılpenceremdengorduklerim.files.wordpress.com/.../425566_10151272550800478_676193476_n.jpg çok güzel söylemiş söyleyen
72 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılesas ben deşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakar nye bakmasn ben 22 yasndaym knstgm cock 20 yasndaydi 3 sene konstk tanstdgmz ilk sevgili oldgmz sıralar o 17 ben 19 yasndaydm
3 sene knstk
1 ay öncede ayrildk tamamn btti yani
Ksmet isleri byle syler01 Yorumla
Soran+1 yılbitiş diye sorup uzmek istemem ama niye bittti , ve ilişkide sorun oldumu yas
Bakar bakar benim aile biraz tuhaf valla halam kendinden 10 yaş küçük adamla evlendi. 2 yaş fark puuuffff olur olur
06 Yorumla
Soran+1 yılseverekmi gorucumu?
Soran+1 yılvay helal olsun darısı basıma, napmıs adama ozzel degilse?
Soran+1 yılumarım sağol caanıım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
90Cevap
+1 yılNeden olmasın 2-3 yaş fark iki taraf için de büyük fark olmasa gerek diye düşünüyorum.
Tabi bu söylediğim erkek 15 kız 18 falanken demiyorum, 21+ dan sonra 22-24 23-25 vb gibi.31 Yorumla
Soran+1 yıl22 ye 20
bende 20 yasındayım sınıf arkadaslarımın yas aralığı geniş 18-30 arası herkes olur diyolar :D ama ben kendimden büyük bir kızla istisna bir durum olmadığı sürece cıkmam cünkü onlarla ileride de cıkabilirim ama 17-18 yasındaki bir kızla sadece simdi cıkabilirim ama rahat ol çoğu erkekten farklı bir kafa yasıyorum ben bu bana has :DD:
00 Yorumlaerkek olgun seviyorsa eğer aşık olma ihtimali vardır. ben normal görüyorum üstelik hacım :)) şuana kadar 2 kızdan hoşlandım lisedeyken, ikisi de benden büyüktü. dolayısıyla bakmadılar bana. Ha erkek yaşı büyük gösteriyorsa bence kız da düşünsün biraz. yaşını falan dert etmesin :)
00 Yorumla
+1 yılkız iki yas büyük olabilir hiç bir problem olmaz. karakterlerin uyuşması önemli bence. hemde şu var yaşı büyük kızlar daha iyi sevişiyorlar daha istekliker salak salak trip atma felan gibi dertleri de yok. ne güzel işte daha ne olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılsevişme kısmı olmucak cınım ına gore degerlendir
- +1 yıl
sorun olmaz yinede. orda burada olgun kız triplerine grip eve gidince pepe veya şirinler izleyen tiplerden degilsen problem olmaz. hatta bence kızın yası 1 2 yas büyük olsa daha iyi oluyor. herkes kızlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşıyor sanar ama tabiki bu bir şehir efsanesi yok öyle bişey.
Soran+1 yılya umutlandırıp batırdın ya
- +1 yıl
yasının büyük olması daha iyi diyorum.
- +1 yıl
ama senin hoşlandıgın çocuk seni kaldıramayacağını düşünüp geri vites yapabilir.
Soran+1 yıliyi diyosun ha? bu arada niye kaldıramamk?
- +1 yıl
sen değil çocuk öyle düşünebilir.
Soran+1 yılo kaldıramamagı anlamadım işte naıl kaldırmamaz
Acikcasi ben tek tarafli sevdim, zaten bu tur olaylar yasda degil bastadir ve gel gorki ben daha olgun ciktim ondan. Sonra da tabi pisman oldum onu ilk gordugumde abla demedigime. Yani demek istedigim askda mantik yoktur o yasa bakmaz yuregine bakar.
04 Yorumla
Soran+1 yılumarım ondadad oyledir , özel degilse sizdeki uyumsuzluk neydi,, veilişkide genel olarak erkek kucuk olunca olumsuzluk oluyormuyus:(
Soran+1 yılyani de olmuyoor ki niye baslayamadı? kim gitti ilk ilan etmeye? hayırlısı tabi ya
- +1 yıl
Ben ettim, ve ona cocuklarimin annesi olacak kadinsin dedim, seviyorum seni dedim, dedimde dedim ama o... neyse iste hanimefendi benim hayatimda boyle sevgili gibi birseyler olamaz diyip baska erkekle gordum onu. Yalan konustu yani. Hayirlisi oldu yani, anladimki benim cocuklarmin annesi bu kadar kolay birisi olmicak
+1 yılbence bakar 18 yaşımdayım 24 yaşıında bir kız bana bakmıştı yani erkek niye bakamsın önemli olan yaş değil olgunluk...
22 Yorumla
Soran+1 yılsen baktında naısl baktın?
- +1 yıl
ben mi ne gözle baktım
+1 yıl2 yaştan sorun olmaz kafalar uyuşsun yeter ama her şeyin de bir sınırı var.
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sınır?
- +1 yıl
Atıyorum 20 yaşındaki bir erkeğin olgun bayanlarla ilgilenmesi tam tersi bir kızın ya da. Davul bile dengi dengine
Soran+1 yıl2 çok mu ki aynı sınıftayız ama ben geç basladım hazırlık okudum o direk
- +1 yıl
2 çok değil tabiki de daha çok yaş araligi olanlar için söyledin
Soran+1 yılhe yok 2 bile fazla umarım daha fazlası olmaz:(
- +1 yıl
Sen rahat ol 2 çok büyütülecek fark değil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılanne demek isterim 22 yaşında ki kıza... Şaka şaka aşık olursam yaş niye umurumda olsun ki :D
14 Yorumla
Soran+1 yılo biraz takıyor gibi geliyor banada
- +1 yıl
ya onu bilemem de benim açımdan böyle :)
Soran+1 yılne biliyim yasıtın ya da küçük varken niye bu, bide takan neden takar o ayrı?
- +1 yıl
insan kimi seveceğini pek seçemiyor ama :D
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılyeri gelir 20 yaşında ki bir erkek 30 yaşındaki bir kızı da sevebilir sonuçta biriyle tanıştığında kişiliğini güzelliğini beğendiğinde yaşı aklına gelmez bile
10 Yorumla gayette sever. çolukla çocukla uğraşmaktansa daha olgun birini sevmek bir erkek için daha iyidir ;)
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşındaydım sevgilim 23 yaşındaydı kader bir olmadı aynı yolda yürüyemedik yapcak bişey yok... Arkadaş 24 Yaşında erkek Karısı 28 yaşında
06 Yorumla
Soran+1 yılnsaıl oluyor? iyi kotu sorunlu sorunsuz uyumlu?
- +1 yıl
Bizim ki sorunluydu çünkü o çok farklı Şeyler isterdi misal sahneye çıkmaya bayılırdı Türkü söylemeye bende paylalşamazdım. Kafalar uyduktan sonra gerisi hikaye
Soran+1 yılumarım bakalım goruruz:(
- +1 yıl
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Duanı et gerisini mevlâya Birak o bakımdan
Soran+1 yılAllah razı olsun sağolasın:)
- +1 yıl
Cümlemizden...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkek için yaş fark etmez pek.
çok uçuk bir fark olmadıkça
ama kendinden büyüğe genelde sevmek için bakmazlar ama herkes bir olamaz mantıksız bir soru sormuzsun seni sevdiğini söyleyen cocuğun duygularını bilemeyiz09 Yorumla
Soran+1 yılbüyüge ne diye nakarlar?
- +1 yıl
sevmek için bakmayan ne için bakabilir sence?
ama öylede olmayabilir.
Soran+1 yılof olabilir sağol :( insan kartı niye ister o ayrı :P
- +1 yıl
2 yaş da kart mı ya :)
Soran+1 yılbilemem erkeklere sormak lazım
- +1 yıl
yok değil ama uzun süreli ilişkilerde sorun olabilir.
Soran+1 yılgençlere bakar gibi mi?
- +1 yıl
evet onun yaşı büyüdükçe gençlere ilgi gösterebilir.
Soran+1 yıl:( malesef yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 24 ama sevdıgım insan 25 yaşında aramızda bir sorun yok şükür hamd olsun
bir insan yaşıı kac olursa olsun adam olmadıktan sonra bır işe yaramıyor16 Yorumla
Soran+1 yıloda dogru haklısın nasıl ilişkiniz hoş sizin 1 miş
Cevap sahibi+1 yılsevgilim dedi bana yaş önemli degil para önemli degil sadece sen önemlisin dedi benim için bunu bide İstanbul'da yasıyor kız
Soran+1 yılvay be mutluluklar sizee
Cevap sahibi+1 yıltskler baş tacısın
Soran+1 yıl:)) darısı bize o zaman amin de :D
Cevap sahibi+1 yılamin cümlemizin cansın
+1 yılaşkın yaşı yoktur bakar tabi. benim çevremdeki arkadaşlarımda yaşı erkekten 2-3 yaş büyük kız çok var takılma sen normal bişey bu. erkekler yaşı büyük hatunlardan yaşı küçük olanlardan daha çok hoşlanır bu bir gerçektir
01 Yorumla
Soran+1 yılaa niye olmi gerçekten
+1 yılCok fark yok eger ablanin ben senin mesaji vermediysen tabiki sever :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok vermedim de ne biliyim korkuyorum
- +1 yıl
Yok ya eger guzelde bir fizigin varsa bence cokda begenir :D
+1 yılGayette bakar. Yaşın ikili ilişkilerde sorun olduğunu düşünmüyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılsanki umursuyor gibi bir izlenim aldım
- +1 yıl
Muhtemelen çekiniyordur. Karşı tarafın bunu sorun edeceğini düşünmektedir.
Soran+1 yılhangi taraf daha çok sorun eder ki küçük mü büyükmü?
- +1 yıl
İkisi de olabilir. Küçük olan için az önce yazdığım, büyük olan için de mahalle baskısı dediğimiz durum. " İnsanlar ne der?" düşüncesinden kurtulup yeşil ışık yakmalı bence. :)
Soran+1 yılküçük olan neden çekinir erkekte sıkıntı o hissi soruyorum size birazda?
- +1 yıl
Kızın problem yapmasından dolayı çekiniyordur. Diğer açıdan da bu tarz sorunların hepsi özgüven eksikliği..
Soran+1 yılemin misin ben umursamıyorum da o büyük bu diyip rahatsız olur mu ne biliyim abla la der mi kafam karısıyor
- +1 yıl
Sen ona böyle düşündüğünü hissettiri yeteri kadar olgun biriyse anlayacaktır zaten ;)
aşağıdakileri umursama benim eski sevgilim 30 yaşındaydı
05 Yorumla
Soran+1 yılhadiya nasıl yürüdü o ilişki
- +1 yıl
bu profil resmim eski imajım ama şimdiki halimden de eski bir imajım vardı bara oturduğumda millet beni en az 25 zannediyordu 32ye kadar yolum vardı... birde kendim de barmendim bir süre önce ve oldukça olgun takılırdım mekanın ağırlığı nedeniyle... 3 ay güzel vakit geçirdik :)
Soran+1 yılsonra noldu desem? özel degilse
Soran+1 yılbilmiyorum ya, kaderde bu hayırlıdır belki?
Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. benden 2 yaş büyük biri bana aşık olmuştu ve bunu bana söylemişti , yani duygular düşüncelere hakim olabilir , erkek bir kıza boşuna bakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılkız mı soyledi? devamında ne dedin anlamadım erkek bakmaz vs
Soran+1 yılerkekler oylesine bakmaz mı bu bakıyor ama bende ilan ettim ondan mı diye merak ettim sen niye yok demiştin ozel degilse? ona soramaktıklrımı yasayan sana sorayım :(
20 22 yas arasında bir jenerasyon farkı olmadığı için 20 yasındaki kıza nasıl bakıyorsa 22 yaşındaki kıza da aynı gözle bakar
not: kadınlar olgun erkeklerden daha fazla etkilenirler01 Yorumla
Soran+1 yılyo ben etkilenmiyorum he ozellikle kucuk de aramıyorum da, umarım oyledir
+1 yılyok bakmaz aranızda dağlar kadar fark var.. mesela sen anasınıfına gidersen o 2. sınıfa gidiyordu ve okuma yazmayı çoktan sökmüş toplama çıkartmaya geçmişti
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmesek
- +1 yıl
amaç rendice etmek değil ablacım ama tutamadım kendimi
Soran+1 yılya cidden kendi taraımdan sıkıntı yokda büyügüm diye itici gelmesin diyorum not ilanı aşk ettim
2 yaştan abla denir mi ya saçmala, yaşın hiçbir önemi yok ünlüler hep kendinden daha genç erkeklerle çıkıyorlar fark ettiysen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. neden sevmesin :D ben 24 yaşımı bitirdim bitirecem :D hep olgun bayanlar istemişimdir
014 Yorumla
Soran+1 yılhaha degişikmiş isteyerek olgun ha?
Soran+1 yılsen de abartmıssn hee niyeeee?
Soran+1 yılnaısl herşey?
Soran+1 yılsoylesen nolur kardes?
Soran+1 yılarkadas ne siinrsiniz he
Soran+1 yıloyle devam
Soran+1 yılsen mi ben mi haha
Gizli Üye(30-35)+1 yıloo tam benlik yani tabiki de olur neden olmasın ki yapabildikten sonra olur eğer yapamazsan o zaman olmaz işte :))
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyorum?
Cevap sahibi+1 yılilişki diyorum sevgi aşk yaşa başa bakma sevdikten sonra zaten olur onu diyorum
Soran+1 yılanladım sağol umarım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek anlaşılan büyük olan sen sevdiğin çocuk ise küçük yaşta arada 2 yaş var hiç bir şey olmaz bende istiyorum benden 1 2 yaş büyük olsun ama bulamam ben tabi sadece hayal ürünü olarak kalıyor bende :))
Soran+1 yılniye büyük istiyordun? of niye olamıyor:(
Cevap sahibi+1 yılbilmem neden olduğunu ama şu var ki benden büyük olursa benim için daha iyi olur diye düşünüyorum büyükler bana daha çekici geliyor :))
Kız eğer ona abla dedirtiecek bir şey gerektirtmiyorsa arada arkadaşlik getirten bir samimiyet varsa sever yani sevebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılabla dedirtcek şeyler ne?
Soran+1 yılanladım
adam annesine aşırı düşkün olduğu için olgun kadına yönelir, ben de kendimden 1 yaş büyük bir kıza aşığım
01 Yorumla
Soran+1 yılvar mı oyle bişey ya,?
+1 yılOlabilir olgunsa bide efendi biriyse sever aksi pic biri ise seviyom ayagına yatıp götürme derdinde olur 2 yaş çok büyük bir fark değil
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım o da oyle düşünür sağolasın goturme derdinde degilsir o ya
- +1 yıl
Valla hiç belli olmaz ablacım ben sen yaşlarda birine aşık olmuştum tek taraflı haberi dahi yoktu (:
Eski kız arkadaşımla aramda 4 yaş vardı o büyüktü ayrıldık sonra dikiş tutmadım ama bayanın büyük olması daha iyi bana göre
06 Yorumla
Soran+1 yılhayret niye daha iyi?
Soran+1 yıl30uza gelince degişmesin fikrin çıtır çıtır kaynarken heer yan
Soran+1 yılhe sanslısın ozaman:)
+1 yılbacım aşkta yaş olmaz ama bakar mı bakmaz mı bilemem :)
00 YorumlaBakarda severde benimde vardı öyle birtane benden önce gitmişki üniversiteye öyle koptuk
00 Yorumlaanne: -oğlum karın senden büyük olursa zengin olursun.
-ney :)03 Yorumla
Soran+1 yılkomik degil para için mi yani?
Soran+1 yılhe okey
2 yaş var nolmuş:) benim 2 halam ve 1 teyzemin kocaları kendilerinden 3-4 yaş küçük:)
02 Yorumla
Soran+1 yılama gorucudur belki?
Nefes alsın yeter diye bir deyim vardır erkekler arasında :D
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol canım yıı
Erkeğin olgun olması lazım fakat 2 yaş zaten büyük bir yaş farkı değil
02 Yorumla
Soran+1 yılçeliştin mi ben mi anlayamadım?
+1 yılOlur tabi neden olmasın ben 20 yaşındayım son sevgilim 25 yaşındaydı :/
02 Yorumla
Soran+1 yılniye üzüldün ki şimdii
- +1 yıl
Eski olduğu için :/
+1 yıltakılma bence bu yaş olayına seviyorsa seni hiç bir problem olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarışabilir aşkın yaşı yoktur gözü kördür diye boşa dememişler
00 Yorumla insanlar ne engeller aşıyor 2 yaş neki karışmaz ne alakası var
00 YorumlaBenm arkadas var 23 yasinda kizla cikio cocuk 18 yasinda 😂
00 YorumlaAbla gözüyle bakmazda vur kac taktiğiyle evet bakar
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Soran+1 yılhadi ya niye oyle ki, yani sevmiyorsunuz da
Soran+1 yılaa ilginç niye ki?
+1 yılOna sorun olarak bakmam bile
13 Yorumla
Soran+1 yılsağol bu arada katolikpapaz derken
- +1 yıl
Cok sukur muslumanim sadece bir nick hosuma gidiyor
Soran+1 yılhehe :D
+1 yılAşkta olabilir, abla olarakta görebilir. Bakış açısına bağlı.
00 YorumlaSevmek yaşa mi bakar , hem Kızın alnında yaşı mi yazıyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılyasımı biliyor zaten
Soran+1 yılnasıl bir tatmin garip degilmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 18 yaşındayım 26 -27 yaşındaki kadınlardan hoşlanıyorum daha ne dersin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasindayim gecen sene 4 yas buyuk sevgilim vardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasindayim 24 yasindaki kiza 22 yasindayim dedim ve 6 ay ciktim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe gayet normal neden şüpheliisiin? düşünme sebebin ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk olur olmasınada benden büyük kız ürkütücü biraz aşk için :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhe onu soruyordum niye ürkütücü_?
Cevap sahibi+1 yılEe kocamann kız bana göre 24 yaş tabi :D
Soran+1 yıl:( of yaa
Cevap sahibi+1 yılKızlar zaten erkeklerden daha olgun birde 2 yaş büyük zor valla, şöylede bir şey var erkek birşeyler önermeli hadi şunu yapalım gel şuraya gidelim, yol gösterici olmak zorunda, ben aynı yaştaki sevgilimden bile çekiniyordum bu konuda büyükle baş edemem :D ama 2 3 yaş küçük olursa hem olgun bir erkek bulmuş olur ona göre hemde bende kolay sahip çıkabilirim
2 yaş problem olmaz hicte olmadı benim açımdan
13 Yorumla
Soran+1 yılyasadın yani
?
Soran+1 yılnasıllldıı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olabilir ama bir yaştan sonra yaşlı gelmeye başlarsın gözü gençlere kayar naptım ben der
010 Yorumla
Soran+1 yılbende ondan korlkuyorum ama hiç mi farklı olamz kendine bakarsan vs
Cevap sahibi+1 yılKendine bakarsın tamamda kilo aldığını bakamadığını hasta olduğunu düşün o 30 yaşına gelmiş sen 32
22 yaşında bir kız görecek diyecek ki ben ne yaptım böyle baksana benim dengim bu
Yani bunlar ihtimal ama yüksek ihtimal
Soran+1 yılhaklısın ben kızardım 30unda kadınlara ne kompleksler diye faln şimsi 22 de küçük kızları kıskanıyorum düşün bu 16 büyür taş olur vs:P
Cevap sahibi+1 yılYani 30 olup taş olanlar yok mu var ama genel istatistik bu şekilde :) sn kaç yaşındasın şu an
Soran+1 yıl22 yim ben
Cevap sahibi+1 yılOho sende taş yaştasın hele bakımlıysan çocuğun aklını alırsın ama ilerde sorun olur gibi :)
Soran+1 yıltaş yas donemi ne :D haha güldüm
Cevap sahibi+1 yılSen hala bu sorunun peşindemisin kız:D
Soran+1 yılhaha nniye
Cevap sahibi+1 yılBilmem taş sen konuş :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılazcık mantıklı olun dicem ama çok şey istemiş olurum.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ki?
Cevap sahibi+1 yıltoz pembe bakmayı boş verelim biraz ciddi bakalım olaya ne dersin? kişi ondan 2 yaş büyük ondan biraz daha olgun doğrumu? Doğru. Kişi yaş olarak henüz ergen sonradan kararları değişirmi? Değişir. bunu en iyi sen bilirsin Yani istersen çık teklif et bilmiyorum ama geleceği olmayan bir ilşki olur sevgili arkadaşım.
sevebilir, önemli olan kafa yapısının olgun olması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 2 yaş büyük birinden hoşlanıyor um pas vermiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılçaktırdın mı?
Cevap sahibi+1 yılBiliyor kendisi :(
Soran+1 yıluzaklas biraz baska kızlarla abartmadan konus ortamdaki ;)
+1 yıl@Angelscry ben seviyorum mesela :)
20 Yorumla
+1 yılBakar ya yaş çok ta önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSevebilir. Abla olarak görmez.
00 Yorumla
+1 yılGayette...
Hiç Bir Problem Yok.10 YorumlaAşkın yaşı yoktur matmazel...
10 YorumlaTabi ki bakar. Bundan daha doğal ne olabilir?
00 Yorumla2 yaşla ne olacak ki saçmalamayın lütfen
00 YorumlaO erkek benim iste ben 20 o 22 yasinda :)
010 Yorumla
Soran+1 yılahaah hadi ya sen misin :D
Soran+1 yılhaha ne gülerim sanmam canım ya bir an noluyor dedim ama oysan benimle ilgili bişey soyle
Soran+1 yılanlamadım ne dedin ki?
Soran+1 yılhaha süphe ediyoru mharbi olur olur sen soyleee esas
Soran+1 yılhaha yok ya ay heycan yaptım he
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yasındaki erkek 22 yasındaki kıza bakar mı sever mi ne alarak bakar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler