Kadınlar erkeklere göre daha erken olgunlaşıyor. Lisede bakıyorsunuz kızlar taş erkeklere bakıyorsunuz kamil. Hal böyle olunca erkeklerin 24 yaşı neredeyse kızlarda 18-20 arasına denk geliyor. Fizik olarak yeterli olabiliyor. Fakat illaki olgun kadın isteyen birisi olursa o bakmayabliir.
Söyleyeceklerim bu kadar ama genelde kız güzelse bakılıyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel söylemissin aynen öyle 👍 tam benim düşündüklerim
olabilir ama en fazla iki-üç seneye sorun kalmaz önemli olan fikirler çünkü 9. sınıf ile 12. sınıf ögrencileri arasında çok fark var saygı olsun, dinledikleri müzik olsun yaptıkları espriler olsun sanki kuşak var arada.. önemli olan sende öyle bir şey olmaması...
erkekler zaten genelde kendilerinden yaşça küçüklerle evlenirler. büyük olan çok nadirdir. çünkü kadın da kocam benden büyük olsun ister kendinden küçük olan erkek çocuksu düşünür olgunlaşmamış diye düşünürler.
karşındakini ikna etmene bağlı kıza güvenirse neden olmasın ama 18 yaşındaki kıza ne kadar güvenilebilinir ki yani olmazsa olmaz değil olabilir.
Ben 24 yaşındayım 18 yaşındaki bir kızdan hoşlanıyorum. :D Ama işte kızı niyeti var mı yok mu bilmiyorum? :D Bide o sen cıkmıyormusun :D Anlat dinliyorum :D
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
😀 yok benim hoşlandığım çocuk ondan hoşlandığımı henüz bilmiyor aradığınız şahış ben değilim malesef
Evet bakar ilk zamanlarda uyum sıkıntısı çekilebilir ama bir süre sonra herşey rayına oturunca meyvesini yersiniz ben kendimden 3 yaş büyük bir sevgiliye sahip olmuştum ilk zamanlar çok sıkıntısı çekerken sonra çok iyidi.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım güzel yorum teşekkür ederim :) İnş dediğin gibi olur
18 yaşında bir kız çekici ve güzelse her erkek bakar hatta şöyle söyliyeyim geçen arabayla gidiyorum karşıdan gelen yaşlı amca nerdeyse kaza yapacaktı bir baktım 19-20 yaşlarında mini etekli bir çıtır geçiyor ona bakıyor 50-55 yaşlarındaki amca ;)
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak bakmak derken o anlamda değil tabikide güzel kız gordugunde her erkek bakar ilerisini düşünürmü o kızla o anlamda sormustum :)
Komik görünüyorsun bu triplerle. Daha hayata atılmamış kendi başının çaresine bakamayacak tiplersiniz çoğunuz. Cümlelerine bakılırsa fazla dolu bir insan da değilsin.
Bak bana bunu demen için senin şu an benden yaşça büyük olman gerekir 18 yaşındaki çocuklara ben bile bakmam demek çok saygısizca ve ukalaca o kadar büyük bir kişilik değilsin bil istedim.
Annemle babam arasındada 7 yaş fark var bak şu an evlilikler çok guzel gidiyor :) acınası bir durum değil 👍 ilerde görürüm ben seni su an bile 18 yaşındaki kızlara baktığına eminim
Baban annenin zekasından etkilenmemiştir buna eminim. Kendinden yaşça küçük kızlara bakan erkekler o kızın genç bedeniyle ilgilenir. Küçük cahil biriyle işim olmaz.
Çok pisliksin eskiden görucu usulu denen bir şey vardı ama sen nerden biliceksin daha 20 YAŞINDASINNN 👍 sevdikten sonra yaşın önemi yok böyle büyük konuşmaya devam edersen halin belli genç adam
Sen bilemessin ki :) daha 20 yaşındasın biraz büyük olsaydın belki bilebilirdin kaldımı kalmadımı ayrica dediğim gibi yorumlari okumanı tavsiye ederim.
Ataerkil sistem kadınları son kullanma tarihi geçen mal olarak görür. Bu yüzden genç kadın iyidir derler. Sen sadece cinsel obje ve bebek fabrikasısın onlar için. İstersen dünyanın en aptal insanı ol yine seninle ilgilenirken çğnkü umursadıkları tek şey bedenin anladın mı?
Fikirlerin, karakterin bu insanların umrunda değil sadece nesnesin onlar için.
Düşüncelerini değiştirmelisin her insani aynı kalıba koymayıda bırakmalısın bence evet senin dediğin türden insan çok var fakat her insan aynı değil 👍 sorun bud değil benim sana sinir olduğum nokta benden 2 yaş büyük olup bana çocuk demen
nerde yasıyorsun bilmiyorum ki uzun süreli ilşkiler bitiyor 18 yasındaki kızın evlenme yası en az 224 olmalı ne istediiğini ancak o zaman anlar 6 yıl bir ilşki sürmez bu çagda . bu kafayla bir kızı sevdim büyütürüm ederim dedim verem kanser oluyordum bıraktı gitti.. duygularınız değişmeye cok müsait.
:( bilmiyorum belkide ben bazı şeylere kendimi inandırmak istediğimden böyle düşünüyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum aslinda haklısın ne diyim ki
Hayir çok saa seven insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz bile o senin düşüncen her erkeği aynı kalıba sokma öyle bir erkekle işim olmaz zaten ayrılması bana bir sey kaybettirmez...
bıdıbıdıbıdı :D sevse dokunmaz hikayeleri sana bu hikayeyi anlatanlar çatır çatır aldatıyor hala çocuksun bu 24 yaşındaki kişi sana bakmaz kusura bakma ama
Çocuksu şeyler değil bunlar olgunluk yaşla alakalı bir şeyde değil. İmanla ilgili bir şey bu kardeşim çocuklukla alakalı değil tabi sen nerden biliceksin
Bak bunu senin hassasiyetini biliyorsa senden beklemez ama bu kez de başka birine dönelir mesala örnek veriyorum 2 masa ikisinde de tatlı var sende tatlı seviyorsun ama biri yedirmiyor ama senle de yemek yemeyi seviyor o zaman tatlı yemek için arada yan masaya gider
Bakar nasıl bakar sever sayar ilerde evlenirim der kapatır kendini bakar Bakar nasıl bakar kız zaten seviyor der vurur geçerim der başkasına da bakar Olmadı kızı üzmek istemez selam verir geçer arada sırada mesafeyi korur. Olmadı sevgilisi vardır hç yüz vermez Sevdiği vardır bu da cepde dursun der ... Bu liste uzar gider
Hayır tabikide o tarz şeyler asla düşünmüyorum ciddi bir şey düsünsem 22 yaşından sonra düşünürüm şu anlık oyle bir durum asla yok haklısın bu konuda neyse iyi gunler
Onu nasıl anlicaz :) her insan gercek yuzunu gostermiyor ki o yuzden ben flort vs de etmiyorum sadece tanidigim bir insanla ki bu cocukta tanidigim kisi
Tamam kendi kartlarimla tarot okumasi yapiyorum kendime lakin bazen olumsuz bazen olumlu cikiyor. Olumsuz cikan olaylarda vazgecmeli miyim? Yoksa tarot gelecek hakkinda konusmaz mi aklim karisti da..
Ben gercekten iyi fal bakiyorum dediklerimde cikar. Tarotada yeni basladim.. Kahve iskambil bakiyordum ama bu 1 ay oldu tarot. degistirebilir miyim? Ayrica bir olumlu bir olumsuzsa bu ne demek..
18 yaşında bir kıza bebek demen çok içler acinası sanırım bebeklikten çıkali tam 16 sene oldu bu yüzden saçma sapan cümleler kurup sinirimi bozmasan daha iyi :)
En İyi Cevaplar