Eşim bu aralar böyle şarkılarla video çekip atıyor ayrıca aynı gün içinde iki üç tane hüzünlü videoların olduğu sayfaları takip etmiş hepsi de aşk içerikli iki gün önce yine ayrılık geçen bir şarkıya eşlik ederken video atmış kendini normalde kendini fazla paylaşmaz hüzünlü şeyler atmazdı bunları benim kullanmadığım bir uygulama da yapıyor ama fake hesaptan takip ediyorum o bilmiyor şüphelenmekte haklı mıyım
Birisine numara çekşyordur ayrılacağım diye ya da senin bilmediğin bir sorun var aranızda. Bence bir yoklama çek
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benimle bir sorunu yok biz yeni evliyiz başka bir kadın vardı kadın buna ayrılık mesajı atmış ben okudum buda p günden sonra sürekli içmeye başladı kaç hafta geçti affettim ama bu durum zoruma gidiyor
Zaten biri vardı öğrendim kız bundan ayrılmış benden özür diledi bir daha olmaz dedi affettim o kadınla da konuşmadıklarına eminim acaba onun için mi bu halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birisine numara çekşyordur ayrılacağım diye ya da senin bilmediğin bir sorun var aranızda. Bence bir yoklama çek
Benimle bir sorunu yok biz yeni evliyiz başka bir kadın vardı kadın buna ayrılık mesajı atmış ben okudum buda p günden sonra sürekli içmeye başladı kaç hafta geçti affettim ama bu durum zoruma gidiyor
Bence çok net konuş
Yeni evlisiniz şimdi düzene sokmazsan ilerde daha kötüye gider
Bur kafasına geçmişi geçmişte bırak de
Özür dilerim ama ya aldatılmışsın ya da kocanın eski sevgilini unutamamış korkunc da bir durum
Biri vardı yakaladım ama kadın bundan ayrılmıştı ayrılık mesajını da gece atınca uyurken ben okudum affettim ama o günden sonra eşim sürekli içiyor
önceden ilşkisi var mıydı
yani bence eski bişey takma
Aslında başka kadın olduğunu öğrenmiştim haftalar önce kadın terketmiş bunu maalesef ben o mesajı okudum görmez olsaydım
senden önce mi
Evliyken kadına ulaşmak istedim izin vermedi konuşmuyoruz zaten ayrıldık dedi
ee ne kadar ileri gitmişler ve senin tepkin noldu
6 aydır beraberlermiş aramızda bir şey geçmedi diyor
inandın mı peki
İnanmadım yani şu an kendi işini yapıyor ev çok yakın gündüzleri eve gelmiyor bile
yaa bence çok takma bişey yoktur
bu adamın geçmişi yok mu? şarkıların anısı vardır
Zaten biri vardı öğrendim kız bundan ayrılmış benden özür diledi bir daha olmaz dedi affettim o kadınla da konuşmadıklarına eminim acaba onun için mi bu halde
abicim bunu yapma ikinize de zarar bu
Geçmişte unutamadığı biri olabilir.