Özellikle Erkekler cevaplarsa sevinirim? EVLİ bir adam neden sürekli ayrılık, kavuşamama şarkıları dinler?

Selam herkese benim için çok önemli bir konu. Eşimle 14 senedir birlikteyiz. Arabesk dinlemeyi çok sever. Özellikle ayrılık şarkıları eskiden de kafamı karıştırırdı bu durum. Çok kez sordum ne alaka hep böyle şeyler dinliyorsun. Kendisi arabesk sevdiğini arabesk şarkıların hep böyle olduğunu. Her sözüne takılmamam gerektiğini söyleyip duruyor. Ayrılık şarkısı da olsa dinlerken hep seni düşünüyorum. Mutlu sevgi dolu arabesk şarkılar yok olsa da güzel değil diyor. Kaç sene oldu içimi hep kemirir durur bu durum. Biz eşimle ben 18 o 19 yaşında iken tanıştık. Benim ilk ilişkim kendisi de ciddi olarak benim ilk olduğumu benden önce kimseye aşık olmadığını söylüyor. Kaç sene geçti 3 çocuğumuz oldu mutluyuz esasen. Çevremde ortak tanıdıklarımız onun beni çok sevdiğini de söyledi bir kaç defa. Eşim çok dile getirmez dilim tutuluyor içinde o kadar büyük ki sevgin der ama bilirim sevdiğini. Belki saçma gelecek çoğunuz bu durum ama artık beni aşırı huzursuz ediyor. Tamam bende severim arada bu tarz şarkılar dinmeyi. Ancak her gün kadar ağır dinlenmez ki. İnsan bu duyguları hissetmeden nasıl dinler anlayamıyorum. Size bir kaç tanesini yazayım dinleyin. Yıldız Tilbe Çok özledim çaresizim. Murat göğebakan yaralı Hüseyin Kağıt Sevmek ne güzel, yar oy, sen bilmedin hallarımı. Köfn bir tek ben anlarım vs vs. Hep bu tarz yani düşüyorum mutluyuz kaç senedir beraberiz anlamıyorum bir insan sevdiği yanındayken neden böyle şarkılar dinler. Lütfen özellikle erkeklerden içten dalgaya vurmadan yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. 🌼

Özellikle Erkekler cevaplarsa sevinirim? EVLİ bir adam neden sürekli ayrılık, kavuşamama şarkıları dinler?