İnstagramdan eşime istek atan adamın engelini kaldırmalı mıyım sizce?

2Merhaba lar. Bir adam karıma instagramdan istek atmış. Çok alakasız tanımadığımız biri. Hiç ortak arkadaş vs yok. karım farketmemiş herhalde isteği. Akşam ben gördüm, meraktan kabul ettim. Bekledim bekledim. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış, karımda hemen engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz, Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" dedi ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim hemen.

Takıldığım konu şu: rastgele ona buna istek atan adam etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. Ben engeli kaldırıp tanışıyor muyuz diye sorunca neden engelledi sizce? kocası olduğumu anlamış olabilir mi ya da? Yani sabah sen engelledin, al şimdi de ben engelliyorum, gibi bir davranış Saçma geliyor bana. Beklediğim şuydu :ben tanışıyor muyuz deyince oda tanışalım diyecekti bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Ama o önce davrandı. Sizce neden. Bide sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın da akşam soruyor sun yazıp hemen engelledi. 1 hafta kadar oldu. Eşim hiç biley demedi bana. Bende akşamları bakıyorum adam hala engelli duruyor. Sizce, engeli kaldırıp öyle beklemeye geçmem doğru olur mu?

Güncellemeler
1 yıl
Profilde üç nokta olan yere girdim. Hesap merkez leri bilgileri indir dedim. Ama bişey indir medi. ya da ben bulamadım. Bekledim 5 10 dakka. Silinen mesaj varsa burada çıkar mı?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar lütfen bu konuyu yorum lar mısınız. Hem istek atıp, hem engellemenin mantığını çözemiyorum
İnstagramdan eşime istek atan adamın engelini kaldırmalı mıyım sizce?