Eski sevgilim ve o sınıf arkadaşı, yakınlar. Eski sevgilime hiçbir hata yapmadım, o bana yaptı ve üzdü. Konuştuğum çocuğun yani Arhan’ın bundan haberi vardı. Daha sonra Arhan’la konuşmaya başladık, çok uyumluyduk. Gecelere kadar sohbet ettik aradı falan. Sonra iş flörtleşmeye döndü, çok güzeldi. Mükemmel bir dinamiğimiz vardı. Bana anladınız siz tarz fotoğraf bile attı, sevgili olmuştuk artık. Ona hediyeler yaptım kalbimi verdim. O da beni çok seviyordu.
Dün buluştuk. Kardeşini doktora götürmesi için erken bitti. Ama o da hediye almıştı. Güzelce konuştuk hiçbir sorun yoktu. Sarıldık sadece başka bir şey olmadı. Yemek ısmarlamayı teklif etti sonraki buluşma için söz de verdi. Buluşma bittikten sonra hiç yazmadı bende yazmadım. Sonra bir fotoğraf attı. Şeyinin fotoğrafıydı anladınız. Bende öyle kızarmış emoji falan attım. Bi anda ayrılalım yazdı.
O fotoğrafın hemen üstüne. Nedenini söylemekte direndi, sanki o değildi konuşan. Benim tanıdığım arhan değildi. Arkadaşlarım falan görüldü at ve yalvarma dedi. Öyle yaptım. İkimizde birbirimizi engellemedik. Hiçbir şey olmamış givi onunla ortak oynadığım bir oyunu hikaye attım. Attıktan sonra o da bir hikaye attı. Hikayede benim ona yaptığım şeyler, hikayeler ve eski sevgilimle olan fotoğrafı vardı. Adamı s…ler demedik mi şaşkın yazmıştı. İnanamadım. Engelledim.
Ama madem böyleydi neden gecelere kadar konuştuk, neden öyle fotoğraflar attı. Lütfen yardım edin. Ne yapacağım bilmiyorum. Daha detaylı anlatırım isteyene.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer