Cok kızdı yani o manada.
Ağzıma tükürdü ama hala O nasıl is bu yaa :( ?
Cok kızdı yani o manada.
Yani kız erkek gini ağzıma sıç.. tı demek istememiş. Anladınız mı ks ahalisi? ;)
benimde ağzıma tükürmüştü ama o anlamda. çok sevdim xd
Efendi yerine piç tercih eden kızımızın hazin sonu.
Dıştan gayet efendi bu konuda herkes hemfikir. Ama içindekini gorememisim..
Cevap
6Cevap
ahh işte kız milleti. gidersiniz öyle tiplere hasta olursunuz
Ne yaptında o hale geldi çocuk :)
Sakayla karışık bir kelime söyledim tersine geldi iste normalde kizmaz sovmedim etmedim birden parlayiverdi
Bu kaçıncı ama ya. Bide kaybetme korkusu yok dellendi mi tutmayın artık. Çok özledim onu ama bu durumda onun ozluyor olması lazım
Bide ağzına sıçsaymış nasil olurmuş acaba
Ay ne komiksinz yarildim.
Senin kadar olamam kardeş hem zoruna gittiyse buraya çıkıpda soru sorma o zaman
Sende sacma sapan yorumlarını kendine sakla madem. Bu daha iyi olur.
Sanane l*n gerzek sana mi soracam l*n nasil yorum yapıp yapmayacağımı bak işine hadi ikil3 burada bu kadar saçma yorumdan benm ki mi saçma geldi nerde mal var beni bulur la havle 😀😀
Bas git hadi bakim aksam aksam senle mi ugrascm
Ne oldu zoruna mi gitti uğraşamazsın istesende gözüm ustunde akilli ol l*n gevşek bana buradan artislik yapma git sevgilinle ilgilen
Yav he he
Aynen aynen ondan önce karşındaki büyüklerine saygılı seviyeli olmayı öğren haddini bil hee bilmiyo musun ben bildiririm o kafani da kopartır seni b*k çukuruna atarım sanma ki yapamam bulur iğreti alem için asarim seni keserim seni hadsiz hadi ikile kaybol defoll uzaa yazma daha gereksiz zaman döll israfı seni
Nasıl kudurmus yazikkkk
Belli kimin kurdurduğu daha surda yazdigim görüşü bile hazmedemiyo hazimsiz köpek ancak laf ancak lafda saldırırsın böyle ALLAHin eziği hahhaaa puuhaaha yüzsüz köpek hadi l*n ugrasamiycam senin gibi eşikle daha yüzünü bile göstermeye cesareti yok cibiliyetsiz önce az insan ol l*n hadsiz hadii ikile naş😀😀😎😎😉😉👍✋
eğer kişiliğin el veriyorsa yazz
El vermiyor da bu gönül belası işte.
Ağzına tükürmesi değişikmiş :D
Mecaz anlamda canim :D
onu hala affetmeyi düşünüyor musun oha ya
Dayanamıyosan kendini zorlama. Yaz.
iyi misin bacım sen
Iyi değilim valla tutun beni :(
ne yaptın kız ona
Ya ağızına sıçsaydı?
Bik bik bik
Kes l*n ahahah