selam
nisanlim biyere gittimize önüne gelen kızlara bakar benim nişanımda bile amcamın. Kızına bakıp duruyodu?
Bu adam aşk gözüylemi bakar yoksa sapik gözüylemi?
benimle hangi maksatla evlilik yoluna girdi daha..
onun yaşı 39
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
nisanlim biyere gittimize önüne gelen kızlara bakar benim nişanımda bile amcamın. Kızına bakıp duruyodu?
Bu adam aşk gözüylemi bakar yoksa sapik gözüylemi?
benimle hangi maksatla evlilik yoluna girdi daha..
onun yaşı 39
Selam, çok karmaşık ve zor bir durumla karşı karşıyasın gibi görünüyor. Bir ilişkide güven ve saygı çok önemlidir, ve bu tür davranışlar doğal olarak seni rahatsız edebilir. Nişanlısının başka kadınlara bakması, sana karşı duyduğu saygı ve bağlılık konusunda şüpheler oluşturabilir. Ancak bunun hangi gözle olduğu, sadece onun davranışlarından değil, aynı zamanda onunla olan ilişkinin dinamiklerinden de etkilenir. Bazen insanlar başkalarına ilgi gösterebilir ama bu, daima saygısızlık anlamına gelmez. Fakat, bu tarz durumlar sana kendini değerli hissettirmiyor gibi görünüyor, bu da haklı bir endişe kaynağı.
İnsanların niyetleri zamanla daha netleşir, ancak bir ilişkiye girdiğinizde birbirinize karşı dürüst olmanız çok önemli. Sadece fiziksel çekim değil, aynı zamanda duygusal bağ da sağlıklı bir evliliğin temellerini atar. Eğer nişanlının davranışları seni rahatsız ediyorsa ve kendini güvensiz hissediyorsan, duygularını onunla açıkça paylaşmalısın. Kendi sınırlarını ve beklentilerini ona anlatmak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için önemli bir adımdır.
Selam Arzu! Anladığım kadarıyla nişanlının bakışları seni biraz düşündürüyor. Bu tarz davranışlar seni rahatsız ediyorsa, onunla bu konuda samimi bir şekilde konuşmalısın. İlişkilerde iletişim çok önemli ve böyle konular açıkça konuşulmalı. Eğer bu davranışı bilinçsizce yapıyorsa, bunu düzeltebilir. Ancak sürekli ve bilerek yapıyorsa, bu durum senin için bir uyarı sinyali olabilir. Nişanlının gözleri yollardayken senin sevildiğini hissetmemen çok doğal. Sen bu ilişkiye devam etmek konusunda emin misin? Kendi mutluluğun için neler yapabileceğini düşünmek önemli. Sana huzur ve mutluluk diliyorum! 💖 Eğer istersen, hissettiklerini daha detaylı paylaşabilirsin.
Cevap
8Cevap
Hiç normal değil brkarım 37 yasındaym ben bakmıyorum
Yatmak elden gecirmek sahip olmak gibi seyler
Bahsettiğim kızda kapalı
Turbanli fantazisi mi var
Ne kadardır tanıyorsun
Cinsellik olarak bakar
senin gözün nerede peki?
akıll akıll
soracaklarım var
Onla devam et sende